DAHA ONCE BOYLE WS GORMEDINIZ PC DONDU DIYE WS YI SAYMAYAN:d
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: DAHA ONCE BOYLE WS GORMEDINIZ PC DONDU DIYE WS YI SAYMAY
tarafsız olarak söylüyorum vsde dondu diye bişey olamaz dikkat dağıtma attıysan eğer ( bilmiyorum attınmı) vs başlamıştır
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- vipxcons
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: VİP
JoeyWasHere yazdı:tarafsız olarak söylüyorum vsde dondu diye bişey olamaz dikkat dağıtma attıysan eğer ( bilmiyorum attınmı) vs başlamıştır
teşekkur ediyorm. yanımızda ExorCist arkadas vardı oda aynısını soyledı ama bu Ronezxmark ws den gram anlamayan adam direttıkce dırettı foruma koy rezıl edıcem senı falan en sonunda kendını foruma koydurmayı başardı
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
dondu veya donmaDI foruma koymandaki amacn ne ? eger donduysa buyukluk sende kalsn tamam de ? cokmu korkuyosun yenemicek kadar ? gereksiz seyleri koymayn suraya ya... madem ws atIP birini yenip forumda ün yapmak istiosan bi kac adres vereyim FoReVeRxIce Alone vb..
Kısacası BLanK 
- vipxcons
- İri Fare Avcısı
XxBaDFeeLxX yazdı:dondu veya donmaDI foruma koymandaki amacn ne ? eger donduysa buyukluk sende kalsn tamam de ? cokmu korkuyosun yenemicek kadar ? gereksiz seyleri koymayn suraya ya... madem ws atIP birini yenip forumda ün yapmak istiosan bi kac adres vereyim FoReVeRxIce Alone vb..
arkadasım zaten onları adama söyledım
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
oynamadgm bi oyunda ün yapmama gerek yok ama tanIMAK istersen imzamdakiler i arastrabilirsin eski kisilere sorarak 
Kısacası BLanK 
- vipxcons
- İri Fare Avcısı
XxBaDFeeLxX yazdı:oynamadgm bi oyunda ün yapmama gerek yok ama tanIMAK istersen imzamdakiler i arastrabilirsin eski kisilere sorarak
oynamadıgın bı oyunda yorum yapmanada gerek yok konuyu actıgımda oraya bırsey yazdım tekrar oku ıstersen
- Alaimisema
- FareAdam Düşmanı
Merhaba,
Forum kuralları 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.Bu kurala istinaden konunuzu kilitliyorum.
Bilginize...
Forum kuralları 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.Bu kurala istinaden konunuzu kilitliyorum.
Bilginize...