Gazap Yeteneki Kaldırılsın !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: L E O

Re: Gazap Yeteneki Kaldırılsın !

Mesaj gönderen LeoNaRR »

RuZGaRxUnRuLy » 14 Eyl 2012 20:27

sonrada Türkiye neden ilerlemiyor dersiniz. biraz kibar giriş yapacam =>
ULAN şifacılar içerde kaçıyor bölgeden atılıyor sonrada nie atıldım diye laf edenler sizsiniz
içerde can azalıyor kendi kendine haksızlık Vs. diyen sizsiniz
bi kere içerisi savaş alanı ama herkes kaçıyor savaşçıdada dahil böyle savaş olmaz panpişler kaçmıcanız

konuyu anlamadım galiba ? ölüm oyunundan bahseden olmadı burda ölüm oyunu ıle 1 er 1 vs ı aynımı tutuorsun ? bızım burdakı ıstekımız sıfacı vs ınde duzenleme gelsın gazapsız ıksırsız vs ıstıyoruz.
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Sert , ağır geldi mertlik bozuldu sert vardıda zaten aktif edildi diyelim
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Arkadaşlar etkinliklerde Gazap yeteneği kuralı koymamızın bir kaç sebebi var bunları sıralayalım...
-Öncelikle bir turnuvada iksir kullanımını yasaklayamazsınız bu turnuva mantığına aykırıdır.
-Şifacılarda "Gazap" yeteneği aktif olmazsa eğer Sunucu Şampiyonalarında müsabakalar sabaha kadar devam ederdi.
-Ölüm Oyunu etkinliklerinde mecburen müsabakaları kısaltmak adına kurduğumuz tuzaklar sadece sizlerin fazla iksir içmesine neden oluyordu. Bizde yeni yetenekle bunu birleştirdik.

Bunun yanı sıra Gazap yeteneği ile tek taktik üzerinden savaşırsanız sonuç tabikide kritiklerle belli olacaktır. Benim sizlere bu konudaki tavsiyem bir çok kombinasyon denemeniz...

İyi oyunlar..

Not: Konuda sorulmamış fakat Gazaplı bir şifacıyı birde Grup Bölgelerinde görün derim....
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
samedsedir0606
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen samedsedir0606 »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Arkadaşlar etkinliklerde Gazap yeteneği kuralı koymamızın bir kaç sebebi var bunları sıralayalım...
-Öncelikle bir turnuvada iksir kullanımını yasaklayamazsınız bu turnuva mantığına aykırıdır.
-Şifacılarda "Gazap" yeteneği aktif olmazsa eğer Sunucu Şampiyonalarında müsabakalar sabaha kadar devam ederdi.
-Ölüm Oyunu etkinliklerinde mecburen müsabakaları kısaltmak adına kurduğumuz tuzaklar sadece sizlerin fazla iksir içmesine neden oluyordu. Bizde yeni yetenekle bunu birleştirdik.

Bunun yanı sıra Gazap yeteneği ile tek taktik üzerinden savaşırsanız sonuç tabikide kritiklerle belli olacaktır. Benim sizlere bu konudaki tavsiyem bir çok kombinasyon denemeniz...

İyi oyunlar..

Not: Konuda sorulmamış fakat Gazaplı bir şifacıyı birde Grup Bölgelerinde görün derim....

gencler Atx Sıze bagıra bagıra 2+2+2+ gırn dıyor nedenı element daha fazla hasar verıyor sıfalarda gazap savascı kadar hasar verıyor dıye bı deneyın gorun aa:=) :D :D
Çakii
Bakma qq

ResimResim
IISaMeDSeDiRIIResimIISaMeDSeDiRII ♫♥♪

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.

.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Merhaba,

İyi oyunlar..

Ahmet abi gazap yetenekının turnuvalardakı vs lerın surelerının kısaltılması ıcın yapılmıs oldunu bılıoruz ama bu yetenekle vs cok sacma oluor daha dorusu ıyı olan degıl şansı olan kazanıyor en son katıldım turnuvadaa yarı fınalde vs e baslarken ıksır ıcersenız yuzde 99 kesılırsınız neden ? cunku bı ıksır ıcme suresı dogacak o surede canınız 10 olsa bıle erken ıcemedınz ıcın karşı taraf sızı her turlu kesecek zaten karekterlerın canları dusuk vs ın pek bı anlamı kalmıo şansı olan yenıo olmayan yenemıo orda bı acık var bı duzenleme gelmesı şart.
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

LeoNaRR yazdı:
Merhaba,

İyi oyunlar..

Ahmet abi gazap yetenekının turnuvalardakı vs lerın surelerının kısaltılması ıcın yapılmıs oldunu bılıoruz ama bu yetenekle vs cok sacma oluor daha dorusu ıyı olan degıl şansı olan kazanıyor en son katıldım turnuvadaa yarı fınalde vs e baslarken ıksır ıcersenız yuzde 99 kesılırsınız neden ? cunku bı ıksır ıcme suresı dogacak o surede canınız 10 olsa bıle erken ıcemedınz ıcın karşı taraf sızı her turlu kesecek zaten karekterlerın canları dusuk vs ın pek bı anlamı kalmıo şansı olan yenıo olmayan yenemıo orda bı acık var bı duzenleme gelmesı şart.

Bende Ahmet abiye katılmak ile beraber ,

Şifacı turnuvasında gazap yeteneği turnuvaya bence ayrı bir renk kattı bir çok item eksiğimiz olmasına rağmen doğru iksiri içerek çoğu kişi başarılara ulaştı ayrıca şifacı turnuvasında savaşçı gibi değil farklı itemler takılarak farklı yetenek kombinasyonları denenebiliyor savaşçıda şans işi olsada şifacıda şansın değil doğru itemin , doğru yeteneğin ve doğru iksirin kazananı belirleyeceğini düşünüyorum.
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

İyi oyunlar..

Merhaba,

- Turnuva karakterlerin gücünün belli olması, kimin iyi olduğunu görmek amacı için yapılmış organizasyondur. İksir içilemez, Bunu şuna benzetebiliriz : Benim bir koşu yarışmasında doping alarak Usain Bold'a fark atmam gibi olur. 40 lvl bir savaşçının sürekli can iksiri çekip full+full adam kesmesi gibi olur. Yani iksir kullanıyorsak item dizmeye ne gerek varki çek iksiri kurtul. (AMAÇ: OTOMATTAN İKSİR ÇEKİP ADAMLARI ZENGİN ETMEK)

-Yıllarca uğraşıp düşüremeyince sabahlara kadar maden çekip ürettiğimiz eşyaları 5 dakikalık bir savaş içinmi K*çımızı yırttık ? Bu arada sorması ayıp neden sabaha kadar sürsün bırak iksir içilemesin kudretini iyi muhafaza edip az isabet alıp şifacılığın hakkını vermiş olan kazansın iksiri çok olan değil.(AMAÇ: OTOMATTAN İKSİR ÇEKİP ADAMLARI ZENGİN ETMEK)

-ama sizde haklısınız tabiki müsabakaları kısaltacaksınız kazandığınız paraları saymak için baya zaman gerekli. İksir içmeyi yasakla bu dertten kurtul (AMAÇ: OTOMATTAN İKSİR ÇEKİP ADAMLARI ZENGİN ETMEK)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Arizonaa yazdı:

İyi oyunlar..

Merhaba,

- Turnuva karakterlerin gücünün belli olması, kimin iyi olduğunu görmek amacı için yapılmış organizasyondur. İksir içilemez, Bunu şuna benzetebiliriz : Benim bir koşu yarışmasında doping alarak Usain Bold'a fark atmam gibi olur. 40 lvl bir savaşçının sürekli can iksiri çekip full+full adam kesmesi gibi olur. Yani iksir kullanıyorsak item dizmeye ne gerek varki çek iksiri kurtul. (AMAÇ: OTOMATTAN İKSİR ÇEKİP ADAMLARI ZENGİN ETMEK)

-Yıllarca uğraşıp düşüremeyince sabahlara kadar maden çekip ürettiğimiz eşyaları 5 dakikalık bir savaş içinmi K*çımızı yırttık ? Bu arada sorması ayıp neden sabaha kadar sürsün bırak iksir içilemesin kudretini iyi muhafaza edip az isabet alıp şifacılığın hakkını vermiş olan kazansın iksiri çok olan değil.(AMAÇ: OTOMATTAN İKSİR ÇEKİP ADAMLARI ZENGİN ETMEK)

-ama sizde haklısınız tabiki müsabakaları kısaltacaksınız kazandığınız paraları saymak için baya zaman gerekli. İksir içmeyi yasakla bu dertten kurtul (AMAÇ: OTOMATTAN İKSİR ÇEKİP ADAMLARI ZENGİN ETMEK)
Senin verdiğin örnekle hiç alakası yok sonuçta burada bir kişi içmiyor iksiri karşıdaki rakipte sende içebilirsin.Demişsin ki ne gerek var üzerimizi dizmeye iksiri çek kurtul.İstediğin iksiri iç karşıdaki full adamı kesebilecek misin.Ki karşıdaki adam da içebiliyor iksiri.İksirle de kimseyi zengin edemezsin hele ki bir şirketi biraz düşünürsen komik bir duruma düştüğünü anlarsın.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
seyfodayi60
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen seyfodayi60 »

Ahmet gazap yetemeginde bazi kucuk ayrintilar onlari deneyerek bulursan karsindaki rakip en fazla. 1 can iksiri icebiliyo. Bu ayrintiyi yasine verdim gitti murati yendi git bu ikisinin itemlrini ogren yasinin yenme sansi varmu da sen soyle
aReYouReaDy
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

orada benim ufak bir hatayı 2 defa tekrarlamam dolayısıyla ahmet kardeşim yendi yani zamanı iyi ayarlamak gerekiyor ben iksire tıklayamadığım için hep 2 saniye geç içtim öldüğüm gibi iksir sürem geldi

leonar ile yaptığım vs de diğerlerine göre daha uzun sürdü yanlış hatırlamıyorsam ellerden birinde 4 defa iksir içtik diğer vslerde ise en fazla 2 tane iksirde bir taraf alıyordu

finalde kendimi veremedim diğer ellere göre performansım oldukça düşüktü ama gerçekten eğlenceliydi kendimi denemiş oldum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön