Ölüm Oyunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Ölüm Oyunu

Mesaj gönderen Tekadam »

Öncelikle genel etkileşime açtım , zaten şuarda az bir forumcu kaldık bari hepimiz görelim yorumlarımızla değerlendirelim .

Resim

Ölüm Oyunu; kimseden yardım almadan sadece tek başına bileğine, zekasına ve yeteneklerine güvenerek bir yandan gelebilecek saldırılara karşı kendini korurken, bir yandan da onlarca oyuncu arasında ayakta kalma mücadelesi verebilecek yiğitlerin katılabileceği bir etkinliktir. Bu etkinliğe sadece yeteri kadar cesareti olanlar katılabilir.

Şimdi burada etkinlik görevlisi etkinliği yeterince tanımlamış sanırım .

Peki içeride ne oluyor (özellikle anka gibi 10 kadar oyuncuyla düzenlenen etkinlikte)

Grup bölgeleri ve lonca sistemiyle tek başına oynanamaz haline gelen oyunumuzda , oyuncular etkinlik alanında arkadaşlarını ve loncadaşlarını kolluyor .

peki yaptığınız etkinlikte büyük harflerle belirtilmiş bu kısma bu uyuyor mu ? Pek tabii , hayır .

Oyunun alt yapısı , yazılım gibi konulardan anlamam . teklifim o yüzde gaet yüzeysel olacaktır .

etkinlik salonuna alındığımızda hepimiz can kudret hasar değerlerimiz ve yetenklerimiz değişmemesine rağmen tip ve isimlerimiz ya değişmeli ya da hepimiz bir lodos muhafızına bir karacine bir vahşiye dönüşmeliyiz

herkesin tepesinde adı lonca adı varken karakter tipleri görünürken kimsenin

kimseden yardım almadan sadece tek başına

savaşmasını beklemiyorsunuz sanırım

not:moderatör konu yeterli şekilde görünüp tartışılmadan taşımazsanız sevinirim .
En son Tekadam tarafından 15 Eyl 2012 23:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Respectful City

Re: Ölüm Oyunu

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

Tekadam yazdı:Öncelikle genel etkileşime açtım , zaten şuarda az bir forumcu kaldık bari hepimiz görelim yorumlarımızla değerlendirelim .

Resim

Ölüm Oyunu; kimseden yardım almadan sadece tek başına bileğine, zekasına ve yeteneklerine güvenerek bir yandan gelebilecek saldırılara karşı kendini korurken, bir yandan da onlarca oyuncu arasında ayakta kalma mücadelesi verebilecek yiğitlerin katılabileceği bir etkinliktir. Bu etkinliğe sadece yeteri kadar cesareti olanlar katılabilir.

Birde savaşçı ölüm oyunu tam bir rezillik oldu sunucu Tılsım

Peki içeride ne oluyor (özellikle anka gibi 10 kadar oyuncuyla düzenlenen etkinlikte)

Grup bölgeleri ve lonca sistemiyle tek başına oynanamaz haline gelen oyunumuzda , oyuncular etkinlik alanında arkadaşlarını ve loncadaşlarını kolluyor .

peki yaptığınız etkinlikte büyük harflerle belirtilmiş bu kısma bu uyuyor mu ? Pek tabii , hayır .

Oyunun alt yapısı , yazılım gibi konulardan anlamam . teklifim o yüzde gaet yüzeysel olacaktır .

etkinlik salonuna alındığımızda hepimiz can kudret hasar değerlerimiz ve yetenklerimiz değişmemesine rağmen tip ve isimlerimiz ya değişmeli ya da hepimiz bir lodos muhafızına bir karacine bir vahşiye dönüşmeliyiz

not:moderatör konu yeterli şekilde görünüp tartışılmadan tartışmazsanız sevinirim .
Tamamen katılıyorum herkes öyle olunca mecbur bizde böyle yapmak zorunda kaldık fakat pek başarılı olmadık zaten yaptığımızın yanlış olduğunu da biliyorduk ölüm oyunu değil resmen lonca oyunu oldu
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

hadi lonca olarak herkesi kestiniz tek sizin lonca kaldı elbet ordan 1. çıkcak ve birbirinizi kesceksiniz bizde öyle yapıyoz önce arzları sonra lonca dışı lodosları sonra birbirimizi
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tekadam »

kafemeze yazdı:hadi lonca olarak herkesi kestiniz tek sizin lonca kaldı elbet ordan 1. çıkcak ve birbirinizi kesceksiniz bizde öyle yapıyoz önce arzları sonra lonca dışı lodosları sonra birbirimizi

takıldığım konu galip sayısı bir galip çok galip değil

etkinlikte vaat edilen :arrow: kimseden yardım almadan sadece tek başına

etkinlikte gerçekleşen :arrow: loncanla köşede kutup aç tenhalaşınca seri kes , loncaca deparla adamların tepesine bin , loncaca sal kangalları ver zehiri doğra
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daimon »

Gayet mantıklı söylemişsin nuri :) .. insan göz göre göre arkadaşına saldırır mı hiç ?. Eğer saldırıyorsa bu nasıl arkadaşlık diye sormazlar mı :!: :?:
Velhasıl kelam, isimler karartılabilir ama dediğin olay biraz uğraştıracak cinsten. Yine de desteğe mesaj olarak atmakta fayda görüyorum.

Anka-KoPCazZ..
Hayırlı günler , iyi forumlar..
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Merhaba
Tamamen sana katılıyorum Etkinlik >> Etkinlik Öneri/Yorumları Bölümüne yaşamış olduğum bu tarz bir olayı dile getirmiştim
Zifan'ın vermiş olduğu cevap

Zifan ;
Merhaba KEMALIZMX,
Hernekadar ölüm oyunlarında bireysel ve başabaş mücadeleler görmeyi arzu etsekte,etkinlik öncesi
yapılan anlaşmalara müdahale etmemiz tek tek kontrol etmemiz yazık ki mümkün değil daha öncede belirttiğim gibi etkinlik gidişatını belirleyen siz oyuncularsınız,biz görevliler mevcut kural işleyişini ve salondaki nizamı sağlamakla yükümlüyüz.Nasıl ki sizin şikayetçi olduğunuz durumlar söz konusuysa karşı taraf içinde aynı durum söz konusudur ve adil olunmaktan bahsediliyorsa her iki taraf gözlemlenerek oyuna devam edilmiştir.
İlginize teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.

Böyle işte yani bizler nekadar öneri sunsakda boşuna çabalıyoruz İKV KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR !

Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tekadam »

daimon yazdı:Gayet mantıklı söylemişsin nuri :) .. insan göz göre göre arkadaşına saldırır mı hiç ?. Eğer saldırıyorsa bu nasıl arkadaşlık diye sormazlar mı :!: :?:
Velhasıl kelam, isimler karartılabilir ama dediğin olay biraz uğraştıracak cinsten. Yine de desteğe mesaj olarak atmakta fayda görüyorum.

Anka-KoPCazZ..
Hayırlı günler , iyi forumlar..
etkinlik vaat ettiğini gerçekleştirmiyor , ya etkinlik metni ya da etkinlik değişmeli :)
KEMALIZMX yazdı:Merhaba
Tamamen sana katılıyorum Etkinlik >> Etkinlik Öneri/Yorumları Bölümüne yaşamış olduğum bu tarz bir olayı dile getirmiştim
Zifan'ın vermiş olduğu cevap

Zifan ;
Merhaba KEMALIZMX,
Hernekadar ölüm oyunlarında bireysel ve başabaş mücadeleler görmeyi arzu etsekte,etkinlik öncesi
yapılan anlaşmalara müdahale etmemiz tek tek kontrol etmemiz yazık ki mümkün değil daha öncede belirttiğim gibi etkinlik gidişatını belirleyen siz oyuncularsınız,biz görevliler mevcut kural işleyişini ve salondaki nizamı sağlamakla yükümlüyüz.Nasıl ki sizin şikayetçi olduğunuz durumlar söz konusuysa karşı taraf içinde aynı durum söz konusudur ve adil olunmaktan bahsediliyorsa her iki taraf gözlemlenerek oyuna devam edilmiştir.
İlginize teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.

Böyle işte yani bizler nekadar öneri sunsakda boşuna çabalıyoruz İKV KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR !

etkinlik ekibi her zaman şaşırtıcıdır

derdimi oyundan yüz yüze hazır bulmuşken anlatırım , foruma yaz derler .

zifan 3 e 1 dalıyorlar birbirimizi tanımamalıyız derim sen de yan çar kas kendine der :twisted:

kaçmak yasaktır denir , içeri defansif savaşçı alınıp savaşması beklenir (ta ki bu haftaya kadar) sonra o savaşçı 6 cin bul içtiğinde kaçtığı ordaki 5 etkinlikçi tarafından anca farkedilir ve atılır :evil:

sonra oyuncunun tepesi atar , sancak savaşında alt f4 çekip ödül alan karşı klan mensuplarını kesip , ödülü kendi alır . bir bakıma etkinlik basar :lol:

sonra 1 gün ban alır :)

derdini etkinlikçiye anlatmaya çalışırken adam size özelini açmaz dinlemez söyleden yazmak için dirilmezsiniz oyundan düşürülürsünüz .

genel etkileşime etkinlik hatıraları diye bi konu açılsa hoş olacak ellam
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Tekadam yazdı:Öncelikle genel etkileşime açtım , zaten şuarda az bir forumcu kaldık bari hepimiz görelim yorumlarımızla değerlendirelim .

Resim

not:moderatör konu yeterli şekilde görünüp tartışılmadan taşımazsanız sevinirim .
Gerekli cevap tarafınıza konu içerisinde verilmiştir.
İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön