Video izlerken Video rengi , düzeni bozuluyor neden olduğunu hala çözemedim . Ekran kartını yenı aldım aldığımdan bu yana böyle sorunlar meydana geliyor. Videoyu yenıden açtığımda sorun gidiyor.
Oyun açıkken arka planda video veya görsel bir uygulama açık olduğunda oyunda bu tür karışıklıklar ekran kartı modelinize bağlı olarak meydana gelebilir.
Ancak oyunu veya videolarınızı aynı anda kullanmadan da bu şekilde bir hata meydana geliyorsa ekran kartınızı yeni almanız sorun çıkmayacağı anlamına gelmez. Ekran kartı üreticisi sitesinden ya da aşağıda yer alan bağlantılardan ekran kartınıza uyumlu olan güncel sürücüyü indirerek kurabilirsiniz. Çünkü ekran kartınızın üretiminden sonra çıkan güncel sürücüsü, kartı aldığınızda yanında gelen yazılımından daha güncel olabilir.
Uzun süredir bu çözünürlükte oynuyorum oyunu. SİLAHCI ,BlackTrack arkadaşların önerisi olan güncellemesini yaptım sitesinden şuan öyle bir sorunla karşılaşmadım.
umarım bir daha olmaz Teşekkürler yardımınız için.
adresbu yazdı:Uzun süredir bu çözünürlükte oynuyorum oyunu. SİLAHCI ,BlackTrack arkadaşların önerisi olan güncellemesini yaptım sitesinden şuan öyle bir sorunla karşılaşmadım.
umarım bir daha olmaz Teşekkürler yardımınız için.
:arrow: ++++
Çakii Bakma qq
IISaMeDSeDiRIIIISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.