DOMUZ ...
- AnyoneStopMe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: DOMUZ ...
Domuzu yemek haram sadece domuz dediğin gibi bir hayvan olsa zaten yaratılmazdı.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Onu bunu bırakın da bu domuzun hikayeyle ne alakası var bana çok alakasız geldi :?:
Domuz adam ne ya çok komik.Çizgi filmden fırlamış gibi.
Bence İKV nin havasını bozmuş ciddiyetini kaybettirmiştir.
Domuz adam ne ya çok komik.Çizgi filmden fırlamış gibi.
Bence İKV nin havasını bozmuş ciddiyetini kaybettirmiştir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
YasinAdana yazdı:İSLAM dınınde Domuz Haram Kılın mıs dır ... EMın Önun dekı Camın yanındakı Domuzların Kaldırlmasını ıstıyorum vve Rica Edıyorum Bu yazıyı okuyup silen Yönetıcı olursa silersede Aklının bır Köşesınde durdursun ... saygılar..
:arrow: Bi yönden haklsıın camının yanında Domuz Olması entrasan .. bossun ısımler gaffar kadım fılan fılan olması Adama enterasan gelıyor...
Dostum Sana Katılıyorum Bu domuz olayına camının yanında Olmaması lagzım..
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

YasinAdana yazdı:İSLAM dınınde Domuz Haram Kılın mıs dır ... EMın Önun dekı Camın yanındakı Domuzların Kaldırlmasını ıstıyorum vve Rica Edıyorum Bu yazıyı okuyup silen Yönetıcı olursa silersede Aklının bır Köşesınde durdursun ... saygılar..
İslam dininde domuz haram kılınmamış,domuzun eti haram kılınmış.Allah ın müslümanlara Kur'an aracılığıyla domuz hakkında ifade ettiği tekşey etini yemeyiniz olmuştur.Yanyana durmayınız ibadet yerlerinizden uzak tutunuz diye ifadesi yoktur.Senin domuz etini yiyip günaha girmemen için dünya üzerinde domuz soyunu katletmemizmi gerekecek.Öyle olmuş olsa Allah şeytanı ortadan kaldırırdı.Demekki iradenin bekçisi sen olacaksın.Din konusunda kendi kendinize zırt pırt yorumlar icat etmeyin günaha girersiniz.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
Beyefendi yazdı:YasinAdana yazdı:İSLAM dınınde Domuz Haram Kılın mıs dır ... EMın Önun dekı Camın yanındakı Domuzların Kaldırlmasını ıstıyorum vve Rica Edıyorum Bu yazıyı okuyup silen Yönetıcı olursa silersede Aklının bır Köşesınde durdursun ... saygılar..
İslam dininde domuz haram kılınmamış,domuzun eti haram kılınmış.Allah ın müslümanlara Kur'an aracılığıyla domuz hakkında ifade ettiği tekşey etini yemeyiniz olmuştur.Yanyana durmayınız ibadet yerlerinizden uzak tutunuz diye ifadesi yoktur.Senin domuz etini yiyip günaha girmemen için dünya üzerinde domuz soyunu katletmemizmi gerekecek.Öyle olmuş olsa Allah şeytanı ortana kaldırırdı.Demekki iradenin bekçisi sen olacaksın.Din konusunda kendi kendinize zırt pırt yorumlar icat etmeyin günaha girersiniz.
Sayın EşşekHErif Eskı nıckıyler.. Sence Enterasan deılmı Caminin yanında Domuz Olması başka yermı yoktu ?= Bunu cewapla bana yeter :arrow:
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

Konuyla alakalı yorumum yukarda sorduğun cevabın içinde.Benim eski nickim Eşekherif, Eşşekherif değil sen önce adam ol.Bankacının orda hoperlörde çalan müzik pink floyd un ''pigs three different ones'' parçasından esinlenmiştir merak eden dinleyebilir.Domuzun orada asılmasının ve parçanın hemen yanında bankacının ordada çalınması yeraltı bölgesinin açılması ile ortaya çıkan bir kurgudur.Bu forum üzerinden bir daha şu seviyesiz halinle benle muhatap olma olurmu.samedsedir0606 yazdı:Beyefendi yazdı:YasinAdana yazdı:İSLAM dınınde Domuz Haram Kılın mıs dır ... EMın Önun dekı Camın yanındakı Domuzların Kaldırlmasını ıstıyorum vve Rica Edıyorum Bu yazıyı okuyup silen Yönetıcı olursa silersede Aklının bır Köşesınde durdursun ... saygılar..
İslam dininde domuz haram kılınmamış,domuzun eti haram kılınmış.Allah ın müslümanlara Kur'an aracılığıyla domuz hakkında ifade ettiği tekşey etini yemeyiniz olmuştur.Yanyana durmayınız ibadet yerlerinizden uzak tutunuz diye ifadesi yoktur.Senin domuz etini yiyip günaha girmemen için dünya üzerinde domuz soyunu katletmemizmi gerekecek.Öyle olmuş olsa Allah şeytanı ortana kaldırırdı.Demekki iradenin bekçisi sen olacaksın.Din konusunda kendi kendinize zırt pırt yorumlar icat etmeyin günaha girersiniz.
Sayın EşşekHErif Eskı nıckıyler.. Sence Enterasan deılmı Caminin yanında Domuz Olması başka yermı yoktu ?= Bunu cewapla bana yeter :arrow:![]()
Beyefendi
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
MAOTUN;MAOTUN yazdı:Kurtta Türkler için kutsaldır manevi değeri büyüktür o zaman oyundaki kurtlarda kaldırılsın. :arrow: Domuz u görmek istemiyorsan ve Gaffarı görmek istemiyorsan onların yanına gitme Gaffarıda kesme bu kadar basit.Mesela ben kurt mağra görevlerimi halen yapmadım.
15 yaşımdan beridir ben Türk tarihi ile ilgili bir çok kitap okudum bazı Türk aydınlarımızı başta Ziya gökalp ve Nihal Atsız ı kendime çoğu zaman milli meselelerde rehber olarak gördüm.
Türklerin kutsal olan Kurtu gök kurttur daha önceki bazı yazılarımdada forumda belirttim her sakallı dedemiz değil.Her kurt kutsal değil,kurt semboldür.Gök renginde olan bir kurt dişisi de boz kurt asenadır.Ergenekonda bahsedilen kurtta asenadır.Yakın dönemde topraklarımızda filizlenen milliyetçilik akımı ve tarih araştırmalarının ışığında ergenekon destanındaki başrolde olan kurt, Asena popüler hale gelmiştir.
Türkçülük akımı malesef son 10 yılda büyük yaralar aldı.Gerek dış mihrakların baskısı gerek yönetimin siyasi anlayışı gerek üstümüzdeki ölü toprak bu duruma düşürdü bizi.
Eli kalem tutan aydınlarımız ölünce yerine yazacak anlatacak kişiler gelmedi.
Yani uzun lafın kısası ikv deki kurt bizim Gökkurt la alakası yok.

LEPRECHAUN
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Siyasi ve dini konulara hiç değinme gereği duymuyorum. Ama provokasyon amacı taşımıyosanız şunuda göz önüne almanız gerekmekte. Gaffar efendi oyun hikayesinde ve görevlerde ortaya çıktığı üzere aslında bizim düşmanımız değildir ve bizim onu öldürmemiz bir hatadır. O aslında Eskiler diye tabir edilen ırkın insanlığı yok etmesini engellemektedir. Ve ölürken söylediği gibi insanlığın yok olmasını isteyen hainlere rağmen yine insanlar kazandı o ölsede.
Şimdi size soruyorum bu durumdaki bir insana Gaffar ismini vermenin sorunu nedir? Kaldı ki bunun bir oyun olduğunu hatırlatmama gerek yok.
Domuz kısmına gelirsek. Yine dini ve siyasi durumlara girmeyeceğim. Oyunda görevlerden çıkardığım kadarıyla paragöz bi yaratık. Herşeyi para olarak görüyo ve bi şekilde kazanç sağlamaya çalışıyo. Para karşılığı pis işlerde yaptırıyo. Özetlersen milletimizin Kötü adam diye tabir ettiği özelliklere sahip. Dolayısı ile domuz oyunda kötülenmekte bile diyebiliriz.
Hiç bu açıdan bakmadığınızı biliyorum. Kaldıki tekrar etmekte yarar görüyorum tüm bunlar olmasaydı bile BU BİR OYUN!!!
Bide bir arkadaşın söylediği birşeyede ufak değineyim. Oyunda 6 yıldır hiç kurt görmedim. Sadece Kurtadam ve türevleri mevcuttur.
İyi oyunlar dilerim.
Şimdi size soruyorum bu durumdaki bir insana Gaffar ismini vermenin sorunu nedir? Kaldı ki bunun bir oyun olduğunu hatırlatmama gerek yok.
Domuz kısmına gelirsek. Yine dini ve siyasi durumlara girmeyeceğim. Oyunda görevlerden çıkardığım kadarıyla paragöz bi yaratık. Herşeyi para olarak görüyo ve bi şekilde kazanç sağlamaya çalışıyo. Para karşılığı pis işlerde yaptırıyo. Özetlersen milletimizin Kötü adam diye tabir ettiği özelliklere sahip. Dolayısı ile domuz oyunda kötülenmekte bile diyebiliriz.
Hiç bu açıdan bakmadığınızı biliyorum. Kaldıki tekrar etmekte yarar görüyorum tüm bunlar olmasaydı bile BU BİR OYUN!!!
Bide bir arkadaşın söylediği birşeyede ufak değineyim. Oyunda 6 yıldır hiç kurt görmedim. Sadece Kurtadam ve türevleri mevcuttur.
İyi oyunlar dilerim.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Son Mohikanlar
bencede domuz kaldırılsın bu ne ya cami yanında domuz
benim esas canımı sıkan yılanların oradaki iiliminati işaretleri pagan işaretleri meran kapısındaki ve oyundaki bazı yaratıkların isimleri bi çok örnek verebilirim ama karanlık şovalyeler peşime düşçek diyede tırsmıyor değilim
mevlüt abi saygılar hani 
ŞENPAwYON
xBiZiMKöYüNiMaMx
ÜçHaRFLi
LOSTmyHEART
xBiZiMKöYüNiMaMx
ÜçHaRFLi
LOSTmyHEART