Ws Ustaları
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Ws Ustaları
Biride çıkıp dememişki KaPTaNYaĞıZ iyidir 
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gods Ofthe Game
HER BİJİ 'UNİFOR' !!!11!!1 
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Büyücü MesuT İhtiyarxbüyücü MuRaTPoLaTmı
Güldürdünüz beni
Güldürdünüz beni
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
sedat takma kafaya gençlerin benle ws atıcak fırsatı olmamışRivalxmelodi yazdı:Büyücü MesuT İhtiyarxbüyücü MuRaTPoLaTmı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Güldürdünüz beni![]()
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Luxury Exclusive
Büyücü Görmesek Tamam Da o Saydığınız Arkadaşlar Çoğu PVP'de Kaybeden Ve Parasını Vermeden Kaçan Adamlar.Sunucuda Olmadığım İçin Şahsen Fikrim WeSToN + BulutBey . İhtiyar Ve Mesut Ful Olmalarına Rağmen PVP de El Veren Adamlar Taktik Bildiklerini Sanıp İyi Büyücüyüm Diye Gezen Arkadaşlar.O Yüzden Saçma Muhabet Yapıp Milleti Gülme Krizine Sokmayın :roll:
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
faruk panpa kırdın beniECHO yazdı:Büyücü Görmesek Tamam Da o Saydığınız Arkadaşlar Çoğu PVP'de Kaybeden Ve Parasını Vermeden Kaçan Adamlar.Sunucuda Olmadığım İçin Şahsen Fikrim WeSToN + BulutBey . İhtiyar Ve Mesut Ful Olmalarına Rağmen PVP de El Veren Adamlar Taktik Bildiklerini Sanıp İyi Büyücüyüm Diye Gezen Arkadaşlar.O Yüzden Saçma Muhabet Yapıp Milleti Gülme Krizine Sokmayın :roll:
SebebimSENSİN
BiRSeNiSeVDiM
Sevdanbirateş
KaBaRtMaToZu
şu ana kadar ws de para yedirdiim büyücü yoktur
ihtiyarxbüyücü hakan ve yunus kardeşlerim saolsun zamanında verdikleri altın bilgiler ile şuanda onlarla ws atmaya bile hazırım
WesTsoN sedat arkadaşım dün gece ws die yalvardım eski handanda 1.5 saat bekledim gelmedi
Bulutbey ise en son 2 0 dan sonra kaçtığını hatırlıyorum
MesuT u zaten adamdan sayıp karşıma çıkarmam
Bi oğuz var xÖDEMİŞLİx yenildiğim oda yetenek düzeni yanlış olduğu için
Varsa ben king im diyen Sevdanbirateş yazıp pm atmaları yeterlidir
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Luxury Exclusive
Senin PVP lerini Biliyorum Zaten Kardeşim İyi Oynuyosun.İhtiyarxbüyücü Çoluk Çocugun Lafıyla Yükselmiş Biri Yani Skyp e Alsan Adam Yerine Koyup Konuşacagın Biri Bile Değil.WS Atacagımız Zaman Alış Verişte 100 m Bile Gösteremeyen Adamlar OnlarSebebimsensin yazdı:faruk panpa kırdın beniECHO yazdı:Büyücü Görmesek Tamam Da o Saydığınız Arkadaşlar Çoğu PVP'de Kaybeden Ve Parasını Vermeden Kaçan Adamlar.Sunucuda Olmadığım İçin Şahsen Fikrim WeSToN + BulutBey . İhtiyar Ve Mesut Ful Olmalarına Rağmen PVP de El Veren Adamlar Taktik Bildiklerini Sanıp İyi Büyücüyüm Diye Gezen Arkadaşlar.O Yüzden Saçma Muhabet Yapıp Milleti Gülme Krizine Sokmayın :roll:![]()
SebebimSENSİN
BiRSeNiSeVDiM
Sevdanbirateş
KaBaRtMaToZu
şu ana kadar ws de para yedirdiim büyücü yoktur![]()
ihtiyarxbüyücü hakan ve yunus kardeşlerim saolsun zamanında verdikleri altın bilgiler ile şuanda onlarla ws atmaya bile hazırım
WesTsoN sedat arkadaşım dün gece ws die yalvardım eski handanda 1.5 saat bekledim gelmedi
Bulutbey ise en son 2 0 dan sonra kaçtığını hatırlıyorum
MesuT u zaten adamdan sayıp karşıma çıkarmam![]()
Bi oğuz var xÖDEMİŞLİx yenildiğim oda yetenek düzeni yanlış olduğu için
Varsa ben king im diyen Sevdanbirateş yazıp pm atmaları yeterlidir
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
bu oyunda iyi olmak reelde ne işinize yarıyor ? :lol:
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Suskunlar
ECHO yazdı:Büyücü Görmesek Tamam Da o Saydığınız Arkadaşlar Çoğu PVP'de Kaybeden Ve Parasını Vermeden Kaçan Adamlar.Sunucuda Olmadığım İçin Şahsen Fikrim WeSToN + BulutBey . İhtiyar Ve Mesut Ful Olmalarına Rağmen PVP de El Veren Adamlar Taktik Bildiklerini Sanıp İyi Büyücüyüm Diye Gezen Arkadaşlar.O Yüzden Saçma Muhabet Yapıp Milleti Gülme Krizine Sokmayın :roll:
viewtopic.php?f=4&t=101518
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
ECHO yazdı:Büyücü Görmesek Tamam Da o Saydığınız Arkadaşlar Çoğu PVP'de Kaybeden Ve Parasını Vermeden Kaçan Adamlar.Sunucuda Olmadığım İçin Şahsen Fikrim WeSToN + BulutBey . İhtiyar Ve Mesut Ful Olmalarına Rağmen PVP de El Veren Adamlar Taktik Bildiklerini Sanıp İyi Büyücüyüm Diye Gezen Arkadaşlar.O Yüzden Saçma Muhabet Yapıp Milleti Gülme Krizine Sokmayın :roll: