En İyi 1vs1 Ustaları Kimlerdir ?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kekocan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gaziantep

Re: En İyi 1vs1 Ustaları Kimlerdir ?

Mesaj gönderen kekocan »

Vs De kendını iyi Sanan arkadaşlar baba parasıyla aldıgın nete bak ondan sonra ben iyi vs atıyorum de Eşit şartlarda neler oldu Herkez Biliyor Bu sunucuda En İyi Büyücü IIBoldmanTsII varsa daha üstünü cıksın bakaym =) öyle klan bölge yazmaya benzemez bu ) savaşcıda Çok atarlı elemanlar var onlar baba parasıyla aldıgı nete baksın öyle ötmesin !

LeoNKİNG
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Prisoners Of Freedom

Mesaj gönderen themoments »

kekocan yazdı:Vs De kendını iyi Sanan arkadaşlar baba parasıyla aldıgın nete bak ondan sonra ben iyi vs atıyorum de Eşit şartlarda neler oldu Herkez Biliyor Bu sunucuda En İyi Büyücü IIBoldmanTsII varsa daha üstünü cıksın bakaym =) öyle klan bölge yazmaya benzemez bu ) savaşcıda Çok atarlı elemanlar var onlar baba parasıyla aldıgı nete baksın öyle ötmesin !

LeoNKİNG

kim o baba parası yiyenler kekocan :D
Kullanıcı avatarı
PeRiMaSaLi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Rock N Roll

Mesaj gönderen PeRiMaSaLi »

kekocan cok atarlısınız ama vs ye gelemiyosunuz. "zamanı var" cümlesinden başka birşey bilmiyorsun. babaparası diyosunda yaşın kaç senin onu söylesene 15 mi 16 mı ? :)
ஜ۩۞۩ஜPeRiMaSaLı(SaLee)ஜ۩۞۩ஜ
ஜ۩۞۩ஜLeTMeKissYou(SaLeeII)ஜ۩۞۩ஜ
Kullanıcı avatarı
PeRiMaSaLi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

orhan büyücü olarak boldmants filan diyosunda jigy i unutuyosun adam teşkilatta yenmediği ve kar yapmadığı büyücü kalmadı. savaşçılarda kendini filan söylemişsin ayıp etmişsin. hayır derdiniz varsa çözelim. burayı germeye gerek yok...
kekocan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kekocan »

Herkez neyin Ne oldugunu biliyor O öten şahıslar Adamın olmadıgı yerde Adamlar.
kekocan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kekocan »

Çok yaş Görmeyi İsteyenler mekanı Biliyor beklerız Çay içmeye.

LeoNKİNG
Kullanıcı avatarı
PeRiMaSaLi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

çay da içeriz çorbada ama yaşıtlarımız la ayıksın :)
kekocan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kekocan »

Tm ozamn Beklerım ama aciz degilsen Lafının ardında dur Acizsen sölede bilelım ..
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

Hop dedik :) nedense böyle açılan konular her zaman birilerinin birbirlerina yapmış olduğu yalakalıkları temsil ediyor :) bu işin yaş ile alakası olduğunu sanmıyorum 15 yaşında çalışıp kendi harçlığını çıkaranda var 25 yaşında baba parası yiyenlerde :) zamanında İKV yi nasıl oynadığımı kimsenin bilmesine gerek yok bi ben biliyorum bide yukardaki biliyor o bize yetiyor ;) he unutmadan düşmanda bilir dostda nasıl olduğumuzu ama işlerine gelmez çoğusunun ayrı mesele :) benim vs attığımı çoğu yeni bitmeler görmemiştir çünkü 49 lwl lerin ilk geldiği zamanlarda moshe bebesiydi sözde o zamanın en iyi vs cisi :) 3 el dedi 3-0 yerden yere vurdum 100 m vermediğini herkes biliyor :) o gün bugündür vs atmıcama dair yemin etmişimdir :) bide gerçek para ile bazı kişiler sayesinde biyerlere gelenleride herkes biliyo ben onları yok sayıyorum görmüyorum bile zaten iyice cacığı çıktı İKV nin 1,5 senedir aktif olarak oyunda olduğum söylenemez giriyorum öylesine hoş beş neyse fazla uzatmayalım iyi forumlar herkese selamlar tanıdık tanımadık :)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Prisoners Of Freedom

Mesaj gönderen themoments »

PeRiMaSaLi yazdı:orhan büyücü olarak boldmants filan diyosunda jigy i unutuyosun adam teşkilatta yenmediği ve kar yapmadığı büyücü kalmadı. savaşçılarda kendini filan söylemişsin ayıp etmişsin. hayır derdiniz varsa çözelim. burayı germeye gerek yok...

ben cumaya herzaman soruyom yeniliyonmu diye adam yok diyo daha geçen aldım parasını diyo :D
savaşçılara gelince derdim yok ama en iyi olarak 3 adam görüyorum kafaya kafaya denk olarak bedri ismail kendimi görüyorum en iyi olarak sana karşı asla zarar etmedim etmiş olsaydım senide yazardım ama sende iyisin kötü dediğimde yok sorunu olan varsa konuşalım :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön