Şimdi size soruyorum bir ws de dikkat atıp başlandıktan sonra adam benım ustume gelıyor ve 30 canda pc dondu yazıyorsa ws durur mu ? Misal ortada idda var )
Bölgeden artislenip wsye çağırıyor.Sonra 1 0 kaybettigini görünce çirkefleşcekya adama dikkat dagıtma atmısım pc dondu açıldığında can 30'a inmiş zaten geri çekilmişim 'dur' diyorum 'pc dondu diyorum'. adam hala 1-1 oldu ws den kaçıyosun diyor. WS den azcık anlayan birisi yazsın 30 cana düşmüş char
NOT (Full Bıcak Setim tutma veya sert agır gibi bi skill atmamışım) .Adam 100 canla kestim diyor.
Baktı olmıcak bu sefer ilk ws de ben örssüzdüm itiraz etmedim diyo neymis ws başlayınca geri dönmek yokmuş donmayla wsye örssüz baslama aynı seymi veya söyle sorayım ben adamın örsüne bakmak zorundamıyım WS atıcak adam örslerine bakmaz mı bide ws atan adamım die geciniyo bilenler öğretsin suna ws nsl atılıyo sevabına . Pc donması? ile örs olmadan ws ye gelmek aynı sey mi ?
Son cevap devamı yok beni tanıyan biliyor pc nın ne durumda olduğunu düşünün bana kesliyor Usta Wsci
Kazandığım ws den kacmışım......
bayram1222 yazdı:Bölgeden artislenip wsye çağırıyor.Sonra 1 0 kaybettigini görünce çirkefleşcekya adama dikkat dagıtma atmısım pc dondu açıldığında can 30'a inmiş zaten geri çekilmişim 'dur' diyorum 'pc dondu diyorum'. adam hala 1-1 oldu ws den kaçıyosun diyor. WS den azcık anlayan birisi yazsın 30 cana düşmüş char
NOT (Full Bıcak Setim tutma veya sert agır gibi bi skill atmamışım) .Adam 100 canla kestim diyor.
Baktı olmıcak bu sefer ilk ws de ben örssüzdüm itiraz etmedim diyo neymis ws başlayınca geri dönmek yokmuş donmayla wsye örssüz baslama aynı seymi veya söyle sorayım ben adamın örsüne bakmak zorundamıyım WS atıcak adam örslerine bakmaz mı bide ws atan adamım die geciniyo bilenler öğretsin suna ws nsl atılıyo sevabına . Pc donması? ile örs olmadan ws ye gelmek aynı sey mi ?
Son cevap devamı yok beni tanıyan biliyor pc nın ne durumda olduğunu düşünün bana kesliyor Usta Wsci
Kazandığım ws den kacmışım......
karaktersizliğini buraya yansıtma örsum 0 ken ws attım bunu sanada kanıtlattırdım banane dedın tamam dedım uzatmadan 1*0 dedım ..... 2. ws de dikkat attın uzerıme yurudun canın 30 oldu pc dondu yazdın ws 1* 1 oldu daha sonra gel dedım ws ye devam dedım hayır dedın kactın bunların hepsı fotolarda verıldı senın konusmalarında benımkılerde hersey fotolarda aglayan taraf bellı hala uste cıkamaya calısma ws atma kurallarını ogren sonra ws at benımle sımdı
tozol
tekrar soyluyorum pcnın ws ıle hıcbır alakası yok pc patlamıs pc donmus pc cokmus oyun alta almıs ? dikkat atıp benım ustume yurudugun vakıt hersey bıtmıs demektır bununda herkez bılıncındedır hala uste cıkma konustukca batıyorsun
bayram1222 yazdı:Kesiliyosun sifa kaldırıyo gelip örsüm bitti die agliyosun gariban cevap atmıyorum daha seni insan yerine koyup ws atmam hata hatalı benim .NOKTA
fotoda konusmalar bellı tamam dedım ve gittim ws 1* 0 kabul ettım hala neyın cabasındasınız 6 tane foto var acıp okuyun tektek
bayram1222 yazdı:Kesiliyosun sifa kaldırıyo gelip örsüm bitti die agliyosun gariban cevap atmıyorum daha seni insan yerine koyup ws atmam hata hatalı benim .NOKTA
he birşey daha benım ekran kartım 1 gb diyorsun benımkı 128 ram ekran kartı ati işlemci intel 1 gb ram var ben oyunu 12 fps ile oynuyorum sen gelıpte bana pc dondu dıyorsun 1 gb ekran kartıyla o charın ucması lazım ucması ws basladıktan sonra bahanelere yer yoktur kocum ws atmayı bılmıyorsan ws atmayacaksın susacaksın bılmıyorum dıyeceksın gıdeceksın. hadi bunu gectım 1*0 kestın tamam sonra ben senı kestıgımde gelıp bana bahane uyduramazsın 30 dk boyunca konusamazsın gel dedım devam edelım hayır dedın kactın bunlar fotoda mevcut hala ustemı cıkıcaksın konustukca batıyosun yazık sana sefil
1gb Ram la pcnın ucacagını sanan angut ..... ucuyosa gelde ucur gorelım..not: (pc redbull la calısmıyor.)
yaş 12 mı ? konustukca batıyorsun dedımde bu kadar batacagını tahmın etmemıstım....ben konustugumuz tum fotoları attım bızde yalan yanlıs bırsey yok ne konusulduysa onlar ve senın aglamaların