GaFFaRMaTiK Hizmetinizde !!!
Re: GaFFaRMaTiK Hizmetinizde !!!
Ellerine, kodlarına sağlık Bayram kardeşim, harikulade.
Ben de yakında İKV'de birçok oyunun işine yarayacak bir programla karşınıza geleceğim. Android uygulama yapmak zorunda kaldım, programa ara vermiştim. Ama bunu görünce heveslendim. Zaten Android uygulama da tamamlanmak üzere ama o programın yeri burası değil. Tekrar ellerine sağlık.
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Kaosa basıyım derken bozmayı unuttum depreme basıyım derken kutup açmayı unuttum hay allah 4.de kestik
bana göre değil bu işler
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Koptum UStaa Sakın ol hersey kontrol altında:=)KaPTaNYaGiZ yazdı:Kaosa basıyım derken bozmayı unuttum depreme basıyım derken kutup açmayı unuttum hay allah 4.de kestikbana göre değil bu işler
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Murat abininde dediği gibi kontrol edildi program. Yoksa bir rehber olarak bu paylaşımı yapmazdım
O yüzden paylaşımım biraz geç oldu.
-
- Teşkilat Neferi
ISSIZACUN yazdı:Konu tartışmaya yönelmesin sadece bilgin olsun diye yazıyorum. İbrahim kardeşimin yaptığı programın şuan versiyon 3' nü biz kullanıyoruz. Sapma var dediğin ilk sürümü. Ayrıca anlaşılan kadarıyla da sen de kullanmışsın bizim programı. İşte bu yüzden en azından esin kaynağını belirtip "Böyle bir programcık vardı ben üzerine biraz daha geliştirdim şimdi çok daha iyi oldu." demiş olsaydın tebriklerin en güzelini hak edecektin.
Dediğim gibi daha güzel paylaşımlarını görmek dileğiyle...
Haklısın. Ama söylediğin gibi siz kimseyle paylaşmayıp kendi içinizde kullandınız. Ben tüm oyuncularla paylaşmak istedim. Bir çok arkadaşım paylaşmamı istemedi açıkçası
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
TeknoBYraM yazdı:Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Murat abininde dediği gibi kontrol edildi program. Yoksa bir rehber olarak bu paylaşımı yapmazdımO yüzden paylaşımım biraz geç oldu.
Murat Abı Vırus Programı gıbı adamdır Saygılar:))=
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Trakya V Salvatore
Eğer hem kutubu sen açıp tabikide büyücü isen yetişene kadar 1 saniye gecikir eğer tam vaktinde başlatabilirseniz hiç gecikme olmaz Bayramla çok iyi tutarız biz süreleribaraka1997 yazdı:BAYRAM ABİ GAFFAR METREN 2 3 SANİYE GECİKMELİ Serkanlarla(CREATHEOS) 6 7 defa gaffara gittik kaos, deprem ve direnci birkaç saniye geç veriyor. Ama güzel bir tasarım
He bu arada Bayramım eline sağlık bunu forumda paylaşmak büyüklük
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Çok yararlı bir paylaşım olmuş, özellikle ilk kez Gaffar kesmeye gidenler için. En azından belli bir tecrübe kazanana dek kullanılabilir. Eline sağlık.
-
- Teşkilat Neferi
Çok farklı durumlarda denedim senden başka kimseden bu süre olayını duymadım boğaç. Pc ile ilgili olabilir. Çünkü Windows xp , 2000, 7 ve hatta win 8 de denendi hem 32 bit sürümlerinde hem 64 bit sürümlerindeEmoscann yazdı:Eğer hem kutubu sen açıp tabikide büyücü isen yetişene kadar 1 saniye gecikir eğer tam vaktinde başlatabilirseniz hiç gecikme olmaz Bayramla çok iyi tutarız biz süreleribaraka1997 yazdı:BAYRAM ABİ GAFFAR METREN 2 3 SANİYE GECİKMELİ Serkanlarla(CREATHEOS) 6 7 defa gaffara gittik kaos, deprem ve direnci birkaç saniye geç veriyor. Ama güzel bir tasarım![]()
He bu arada Bayramım eline sağlık bunu forumda paylaşmak büyüklük