Saçmalıklar zincirine bir yenisini daha ekliyorum. Bıçak Sırtı Kılıç'dan sonra Ashap-ı Keyf'de de hata olduğunu açıklamak isterdim size. Ki ciddi derece bir hata var sizde deneyebilirsiniz. Üstüm full mevlana. Sadece Ashap-ı Keyf var elimde. Gaffar'a sadece Asa için giriyorum. Stuart'ta örümcek keserken ay asa düştü. Bende (fantezi olsun diye) Ashap yerine stuart'ı Ay asa takılı bir şekilde kesmeye karar verdim. Sonuç ise fiyasko... Ashap ile normal bastığım can=+5594 (iyileştirme 2560 civarı oluyor.) (Kritik ile 9k 500 can bastım.) Ay asa ile normal bastığım can=5570(Kritik ile 9k bastım.) (iyileştirme yaklaşık=1880) GEÇELİM ASALAR TAKILDIĞINDA Kİ İYİLEŞTİRMELERE... TAVSİYE ! Siz Siz olun, sakın olaki ashap vs vs üretmeyin. Tam bir saçmalık ! Denetmen'ler mi dener, TEST Ekibi test mi eder bilmem. Örsümüde bilerek bombalarda ölüp yaptım. Sonuç ortada.
1 Hafta Önce Sırf Çemberlitaş Girebilmek için Ashab-ı Kehf Üretmeyi düşünüyordum Ashab'ın bir çöp olduğunu anlayın artık Ashabın tek avantajı Kudret ve Çemberlitaş'a girmek için . :arrow:
XxxChesTeRxxX yazdı:1 Hafta Önce Sırf Çemberlitaş Girebilmek için Ashab-ı Kehf Üretmeyi düşünüyordum Ashab'ın bir çöp olduğunu anlayın artık Ashabın tek avantajı Kudret ve Çemberlitaş'a girmek için . :arrow:
Gösterişten başka bişey olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Stuart'ı ay asa ile kestim. 20 canda felan ashap taktım
Gaffarı da kesicektim ama fotoların 1 tanesinde vardı ashap tak dediler
Öncelikle bu tip denemeler bir iki seferlik bir bilgi ile kanıtlanamaz. Böyle bir konuda fikir sahibi olmak için AR-GE ekibi en az 250 deneme ile başlar , bu denemelerin de kritikli kritiksiz olarak ayrıca denenmesi gerekmektedir. Asabı Keyf sadece iyileştirmeye etkisi olan bir asa değil , aynı zamanda kudret ve hasar açısından sizlere artı katan kombine bir asadır.Bu konuda aklınıza takılan başka soru varsa bu konu altında yardımcı olmaya çalışacağım...
:arrow: Aslında bu normal bir şey.49 leveller geldiğinde yapılan bir güncellemeden dolayı oluyor.Aslında bu güncelleme başta sadece savaşçılar içindi ama artık tüm sınıflar için sanırım en azından öyle gözüküyor.Gelelim güncellemeye:Bilenler bilir 39 zamanında kütük yaranla savaşçılar kritikle 10 binin üstünde hasar verebiliyorlardı.Bu ise karakterler arası dengeyi ciddi oranda etkiliyordu.Bunun önüne geçmek için ise önce silah hasarı kritik çarpan ile çarpılıyor ve ardından normal hasar eklenmesi şeklinde yaptılar.Daha önce kişinin normal hasarı direk kritik çarpanı ile çarpılıyordu.
:arrow: Örneğin normal vuruşunuz 2500 ve kullandığınız silahın kritik çarpanı 4,39 leveller zamanında kritik olarak direk 10000 civarı vurabiliyordunuz.Şimdi ise normal vuruşunuz 3000 diyelim.Ve üzerinizde hiç max item yokken sadece silahla normal 600 vuruyorsunuz diyelim.Silahın kritik çarpanı ise 3 olsun.Siz kritik olarak 600*3=1800 ve buna normal vuruşunuz eklenir yani 1800+3000 kritik 4800 civarı vurursunuz.
Aynı şekilde bu durum şifacı içinde geçerli.Üzerinizde hiç iyileştirme olmadan 3000 şifalıyorsunuz diyelim.iyileştirmeniz 2000 ise 5000 civarı şifalarsınız normal olarak.Kritik ise 3000*2=6000 ve buna 2000 iyileştirmenizi eklersek 8000 ile kritik iyileştirirsiniz.Bu yüzden 2000 şifa büyüsüne sahip biri ile 3000 şifa büyüsüne sahip biri arasında kritikte 1000 farkeder.
:arrow: Senin attığın fotolara gelirsek kritikte dediğimin doğru olduğu anlaşılıyor.Ashaplı 2560 ay asalı 1888 şifa büyüsüne sahipsin .Şifa büyüleri olarak 600 küsür fark var ve kritikler arasında da 500 gibi bir fark var yani hemen hemen dediğim gibi çıkıyor.
Normal şifalamana bahsedersek büyülerde de olduğu gibi belli bir aralık var bu aralıklarda şifalarsın.Yani 2560 şifa ile 6000 e yakın da şifalayabilirsin 5000 de şifalayabilirsin.Normal şifalamalarındaki fark bundan kaynaklanıyor.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Lepha , forum yönetici olduğun ne kadar belli bu denemekle alakası yok istersen sana 1000 defa göstereyim full şifacımla (2670 büyü şifa) ile en fazla 10500 - 11000 bastım ki zaten ikv halkının çoğu bu olayın farkında.Kardeşim ahsap zaten hızlı gidelim *kudret rejenerasyonundan dolayı genellikle isterler diğer türlü şifanın kudreti çok hızlı biter ahsapsız.Ahsabın tercih edilmesi gayet normal.Ama dediğim gibi şu büyü şifaların kritiklerini düzeltmedikleri sürece büyü şifanın bi anlamı kalmaz.Sırf onun için mevlana asamı parlatmadım.Gereksiz çünkü.
Sayın Lepha ahmet avcının sözünü Ctrl+C yaptıgın için tesekkürler. Bende safım ya zaten oraya yazdıgını okumamıştım. Bahsedilen kritik ve kritiksiz iyilestirme ile alakası yok. 2 fotoda kritiksiz. Günde en az 2 kere gaffara giderim. Ben ashap'ı iyileştirme adına ürettim. 1800 şifam var dediğinde almazlar gruba çünkü az can basarsın böyle billiniyo. ancak maalesef ben ashapı üreterek hata yaptıgımı anladım cünkü 1800 şlfacı ile aramdaki tek fark karsımdakini yanıltma benim ashapım var! Diye bi gösteriş baska bişey degil. Oyun dengesi böylemi saglanılacak? Ben ne diye 20 TL verip + bastım? Yada neden ürettim bunu? Emek verdim o kadar? Kudret için mi üretiyosunuz siz bu asayı? Yada Hasar içinmi? (HASAR'DA zehir ha yanlış anlasılmasın bi işe yaramıyo.) ben iyileştirme için ürettim ve + bastım. Üreteli baya oldu ama bunu daha yeni öğrendim.
Splash yazdı:Sayın Lepha ahmet avcının sözünü Ctrl+C yaptıgın için tesekkürler. Bende safım ya zaten oraya yazdıgını okumamıştım. Bahsedilen kritik ve kritiksiz iyilestirme ile alakası yok. 2 fotoda kritiksiz. Günde en az 2 kere gaffara giderim. Ben ashap'ı iyileştirme adına ürettim. 1800 şifam var dediğinde almazlar gruba çünkü az can basarsın böyle billiniyo. ancak maalesef ben ashapı üreterek hata yaptıgımı anladım cünkü 1800 şlfacı ile aramdaki tek fark karsımdakini yanıltma benim ashapım var! Diye bi gösteriş baska bişey degil. Oyun dengesi böylemi saglanılacak? Ben ne diye 20 TL verip + bastım? Yada neden ürettim bunu? Emek verdim o kadar? Kudret için mi üretiyosunuz siz bu asayı? Yada Hasar içinmi? (HASAR'DA zehir ha yanlış anlasılmasın bi işe yaramıyo.) ben iyileştirme için ürettim ve + bastım. Üreteli baya oldu ama bunu daha yeni öğrendim.
Amma cok konuıştun sen dostum Sımdımı aklına gelıyor ashabın hatası:=)
tmm Sakın ol duzeltılecek oo hata:=)
Çakii Bakma qq
IISaMeDSeDiRIIIISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
kardeşim kusura bakma ama millet koyun diye bendemi susim sürüye takılim? Adamlar daha hata oldugunu anlamıyo sen düzeltilecek diyorsun. Açsınlar 1 saatliğine test sunucusunu herkesin önünde test etsinler bu kadar saçma bikey olamaz. Para + basıldıktan sonra sobeeye gelen paralar gibi kolay kazanılmıyo.