halterci olanmı ?Munez yazdı:Halil MUTLU
ve son LIDER...
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: ve son LIDER...
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
MusicCcreatoR yazdı:Sunucuda Lider Lonca Cihan I Hükümran !!!
Yorumlar PLs... :roll:
Eeeee benım ıcın grur verıcı Bır olay 1cı olduk ve önumuzdekı maclara bakacagız:=) bune qq:=)
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- MusicCcreatoR
- Sahaf Yardımcısı
TebrikLersamedsedir06 yazdı:MusicCcreatoR yazdı:Sunucuda Lider Lonca Cihan I Hükümran !!!
Yorumlar PLs... :roll:
Eeeee benım ıcın grur verıcı Bır olay 1cı olduk ve önumuzdekı maclara bakacagız:=) bune qq:=)
HaLteri bırakaLı IKVdemi takıLıyormuş?? :?harkonen yazdı:halterci olanmı ?Munez yazdı:Halil MUTLU
Acı ama gerçek... :|Kingest yazdı:Anlıyorum ...XxKAFAKOPARANxX yazdı:TOPLANDIGI GIBI DAGILMASIDA KISA ZAMANDA OLUR...BU SEKILDE HIZLI YÜKSELEN LONCALARI ÖNCEDENDE GÖRMÜSTÜK HIZLARINI KONTROL EDEMEYEREK DUVARA CARPIP PARCALANIRLAR GENELDE...
Buda o acı gerçeğin bir örneği : "sıradan"+"kaLitesiz"+"dengesiz" kişiLeride düşünmeden Loncaya aLıp ARZ kLanının KukLacıda haLa 1 NUMARA oLmasında payı oLan bu Loncanın kaLitesini düşürdüklerinin farkına varamamaLarı.MaaLesefUntouchable yazdı:Çekemeyenlere belediye ücretsiz anten takıyormuş duyurayım dedim. Bu loncada bu birliktelik olduğu sürece dağılmaz .Sizin gibi çapulcularda ulaşamadığı ciğere mındar derler ancak.
KatıLıyorum :arrow: :arrow: :arrow:harkonen yazdı:lp le 1.lik saçma lonca savasları gelince gerçek birinciler ortaya cıkar ancak lp le 1.olan ilk 3 de olur gibime geliyor
***cCc***
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: CİHAN I HÜKÜMRAN
CİHAN I HÜKÜMRAN IN LİDER OLMASI BAZILARINA COK PİS KOYUYO HERHALDE DE BU YORUMALRI YAPIYOLAR....
Ne birini bi hiç ugruna satarım nede birinin malına göz dikerim ben buyum ne yapmak istersem kendim yapmaya calısır ve kazanmak için elimden geleni yaparım...
IxTRaBZoNLuxI
IxTRaBZoNLuxI
Katılıyorum ve Şöyle söylüyorum arkadaşımızın dediği gibi çekemeyenler lonca savaşlarını beklesin bakalım orda ne yapabilecekler...Zebellahx yazdı:CİHAN I HÜKÜMRAN IN LİDER OLMASI BAZILARINA COK PİS KOYUYO HERHALDE DE BU YORUMALRI YAPIYOLAR....

bu yorum güzeldi gerçekten güldüm :lol:Untouchable yazdı:Çekemeyenlere belediye ücretsiz anten takıyormuş duyurayım dedim.

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- FATOSTYLE
- İskele Babası
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Raiders Of Anatolia Loncası aylardır GENEL sıralamada 1. olmasına rağmen 1 tane konu acılmadı fakat baska bı lonca Sunucu sıralamasında bızı gecınce dırek konular açılıyor
Bızı bu sunucu nıye sevmıyor bılmıyorum ama hosuma gıtmıyor degıl
Yanlıs anlasılmasın tartısma amaclı yazmadım ıcımden geldı dıyelım

BLACDEWIL // ŞANSÖLYE
Çekiç olmak istemeyen, tarihin örsü olacaktır.
Çekiç olmak istemeyen, tarihin örsü olacaktır.