GaFFaRMaTiK Çemberlitaş Bölgesinin En Güçlü Boss'u olan Gaffar efendinin kesilmesi sırasında bize yardımcı olabilecek bir programdır.
GaFFaRMaTiK Bize Nasıl Yardımcı Olacak?
GaFFaRMaTiK ile Kaos süresini Deprem Süresini ve Direnç Süresini rahatlıkla takip edebilirsiniz. 3 sayacında ortak özelliği son 10 saniyede rakamların renginin kırmızı olması ve bu süreçte her saniye uyarı tonu sesi çıkmasıdır. Böylece programı sürekli takip etmek zorunda kalmazsınız
Bu kadar mı?
Tabiki bu kadarla sınırlı değil. En büyük özelliği Kaos ve Depremi tek kutupta atlatabilecekseniz bunu hesaplayıp arkaplan rengini değiştirmesidir. Kısacası arkaplan siyah değilse kaos veya deprem ne görürsenin kutup açmak güvenlidir;)
Ayrıca oyunun üstünde durarak kullanım kolaylığı sağlar.
Not1: Sadece Kutup açan kisiye kaos gelmesinide güvenli bir durum olarak gördüğüm için bu durumdada arkaplan rengi farklı olmaktadır. Eğer sayaçları başlatma zamanlamız doğruysa tamamen güvenlidir. Not2: GaFFaRMaTiK v1 ve GaFFaRMaTiK v2 arasında hiç bir fark yoktur. v1 Yatay versiyondur. v2 Dikey versiyondur. Not3: Arkaplan rengi ve uyarı sesi farklı Windows sürümlerinde farklılıklar göstermektedir.
Son Olarak Örnek fotoğraflar
Gaffar ziyaretçilerinin işine yarayacak çok güzel bir program. Paylaşım için teşekkürler, emeğinize sağlık.
Bugün, Gaffar'a beş çayına giderken deneyeceğim programı
Teşekkürler arkadaşlar. Evet Semihanın acıması ve Dk içinde istekler gelmişti arkadaşlarımdan ama onlarıda ekleyince program arayüzü büyüyor ve oyunda daha çok yer görünmüyo ondan dolayı bu önemli kısımları yaptım şimdilik. Ama Semiha acıması 20 sn de bir olduğu için Kutup süresi başlatıp ordan bakan arkadaşlarda mevcut
dostm bende yeni programlık bölümne seçildim rica etsem kaynak kod verebilirmisn özelden çünkü hiç birbilgim yok hiç değilse sayende birşeyler öğrenirim
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Bunu kendim yapmayı planladım vallahi hemde benzerini C# Form App ' dan fakat programı yaptıktan sonra ikv nin önüne getiremiyorum.Getirebilsem zaten mükemmel olcak
Yapan arkadaşa teşekkürler devamı gelmesi dileğiyle...