İZ BIRAKAN EÖ OYUNCULARI
Re: İZ BIRAKAN EÖ OYUNCULARI
bi aralar Sirkots Sevdalı kızılyangın die büyücüler vardı noldu öldümü onlar .d
BÜYÜCÜ:bobmarlyfaruk
SAVAŞÇI:aşigolar
ÜSTÜNE ADAM TANIMAM
SAVAŞÇI:aşigolar
ÜSTÜNE ADAM TANIMAM
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
bu iz bırakmayı iyi yönde mi açıklamaya devam edeyim yoksa gayri meşru yollarını mı açıklamaya devam edeyim çözemedim
konfüçyüs
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
konfucyusss yazdı:
bu iz bırakmayı iyi yönde mi açıklamaya devam edeyim yoksa gayri meşru yollarını mı açıklamaya devam edeyim çözemedim
konfüçyüs
Tabiki okumaktan zevk aldığımız ve yüzümüzde tebessüm oluşturan "Gayri meşru yollar"
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
bütün yorumları baştan sona okudumda kimse büyük vurgunlara değinmemiş
kimse kimseye ahkam kesmesin yüzlerce çara para basıp ana karakterler banlanınca adınız aka cıkmıyor Allahtan o ara oyunda değildim
49 lvl döneminde olanı biliyorum iyiki vurgunun olduğu gece!!!! oyunda değilmişim iyiki öğrenmemişim..
Ayrıca 39 lvl dönemi ve önceki vurgunlarıda zaten bir şehir efsanesi ama ya çok bilmiş arkadaşlar tarafından unutulmak isteniyor yada bilinmiyor kim bilir kaç 1 lvl çar var eminönüde 9999999999999999 parası olan
49 lvl döneminde olanı biliyorum iyiki vurgunun olduğu gece!!!! oyunda değilmişim iyiki öğrenmemişim..
Ayrıca 39 lvl dönemi ve önceki vurgunlarıda zaten bir şehir efsanesi ama ya çok bilmiş arkadaşlar tarafından unutulmak isteniyor yada bilinmiyor kim bilir kaç 1 lvl çar var eminönüde 9999999999999999 parası olan

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
39 lwl zamanında ismi balıkçı vsleriyle anılan birisi vardı (39 lwl zamanının sonlarına yetiştiğim için ismini tam hatırlayamıyorum) savaşçı karakteriyle sabahtan akşama kadar vs atardı o zamanlar onu izlemek çok hoşuma giderken kolay kolay yenilmeyen sürekli rakip arayan birisiydi . bazen balıkçıda oturup rakip bulması bile uzun sürerdi.oyunda canım sıkıldığında onu izlemek çok keyif verici oluyordu.sıradışı bi vs anlayışı vardı.başkalarının kullandığı stratejilerden farklıydı vs anlayışı.o zamanlarından aklımda kalan o vardı vslerde
ismini hatırlayanlar varsa yazmalarını rica ederim.
ismini hatırlayanlar varsa yazmalarını rica ederim.
meteor bölgesi yeni açıldığında Battalgazi ile hiç örs yapmadan 3 defa ws atmıştım.2-1 kazanmıştım. o dönemde defans oyuncusu olarak pek bir rakibim yoktu. elbette birinin kendisini övmesi pek hoş görünmez dışarıdan.Wizardx yazdı:Ben bu oyunu bıraka bıraka uzun süredir oynuyorum ve e.ö sunucu benim idolüm BaTTaLxGaZi
benimde unutmadığım bir oyuncu hikayesi;
FREDY diye beta döneminde bir oyuncu vardı kurt adamları 25 lv da iken silahsız tekme tokat döverdi:)
o dönem savaşçılarının en güçlü isimi idi. çarşı usulu itemlerin ilk çıktığı tarihlerde...
saygılarıma.
MBA
---------------------ASİL LODOS-----------------
bir ruh varki kimilerinin içinde beş para etmez, birde ASİL LODOS RUHU varki MBA' nın içinde EMİNÖNÜ baş edemez...

bir ruh varki kimilerinin içinde beş para etmez, birde ASİL LODOS RUHU varki MBA' nın içinde EMİNÖNÜ baş edemez...

- Hayalolsam
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizbizeyeteriz
Trxxserseri Hayalxkorali de oyuna veda etmiş en iyi 2 arkadaşım.hayatta başarılar diliyorum.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
MBA forumda tekrardan görünmen çok güzel... İZ BIRAKAN EMİNÖNÜ oyuncularına senide eklemek gerek.MBAA yazdı: meteor bölgesi yeni açıldığında Battalgazi ile hiç örs yapmadan 3 defa ws atmıştım.2-1 kazanmıştım. o dönemde defans oyuncusu olarak pek bir rakibim yoktu. elbette birinin kendisini övmesi pek hoş görünmez dışarıdan.
benimde unutmadığım bir oyuncu hikayesi;
FREDY diye beta döneminde bir oyuncu vardı kurt adamları 25 lv da iken silahsız tekme tokat döverdi:)
o dönem savaşçılarının en güçlü isimi idi. çarşı usulu itemlerin ilk çıktığı tarihlerde...
saygılarıma.
MBA
LODOS yandaşlarına "ASİL LODOSLAR" olarak bir kavram getirdiğin için... hala daha aklımdadır o gün.. o zamanlar bir yönetici olarak değil de daha çok bir oyuncu olarak görünürdün
nitekim ki gayri meşru yolları biraz daha açıklamaya devam edelim
29 seviye zamanında o dönemin oyuncuları bilir karakter puanlarını kendimiz dağıtıyorduk. güç zeka bünye falan. acaba bunlara + puanlar eklenebilir mi diye düşündüm. nitekim ki uzun uğraşlar sonunda herkes 1 karakter için örn. : 200 puan dağıtıyorsa ben 1 karakter için 400 puan dağıtmaya başladım... 29 seviyede şifacı ile 5000 hasara yakın yaratıklara vurduğumu bilirim...
bono kopyalama zamanını çoğu oyuncu bilir. ve kopyalanan bonolara ait çoğu karakterin bloklandığınıda bilirler... bloklanmayan karakterler mevcutmudur peki ? tabiki evet.... eğer ilk gün herkes gibi direk bonoya basılmışsa kopyalama hemen anlaşılır... anlaşılmıştırda ama eğer değersiz maden materyal olarak yapılırsa kopyalama mesela ısırgan otu mesela civan perçemi mesela kömür
oyunu geri sardırmalar meşhur idi birzamanlar... bu geri sardırmaların bir kısmı açıklandı. mesela o zamanın değerli madeni olan civan çiçeğinden 1 oyuncu 1 saat içerisinde 40 adet çektiğini kendisine full alman ok ucu takım ürettiğini bilirim... yapılan iş oldukça basit idi. 2 bilgisayar ve 1 kişi ile istediğiniz kadar saf madeni çekebilirdiniz... ama kulaklarınızın çınlaması cabası
bir gün oyun içerisinden bir arkadaşım bana bir yama program yolladı... ki o kişide benim gibi yazılımcı idi... programı yükledim madenlerin olduğu yerler alev alev yanmaya başladı uuuuaaahhh ne güzel birşey bu dedim
sığnak migrat ilk geldiği günleri hatırlarsınız... hani oyun 3 gün geri sarmıştı
sonralarında ise bazı yönetici arkadaşlarla gb'lere girdik sırf onlara açık bulmam için
en kısa sürede para nasıl kasılır, sığnak migrat gibi gb ler ile oyun nasıl geri sarılır vs vs... tabi bu bahsettiğim açıkların hemen hemen hepsini arif halletti
ve illegal olarak uğraşmaya çalışanları yol yordam öğrenmek isteyenleri herzaman vazgeçirmeye çalışmışımdır...
imamın söylediğini yap yaptığını yapma felsefesiyle yaklaşırım herkese...
oyunda iz bırakmak konusunda; oyunda birçok kişiyi tanırım birçok kişi beni tanır, tanımadıklarım tanışamadıklarımda illaki ismimize aşikardır... iz bırakma hususunda ise dikkat ettiğim tek şey şudur;
ismimin geçtiği bir yerde "işe yaramaz, hırsız, dolandırıcı, küfürbaz" gibi birçok ismin adımla anılmasından ziyade, veyahut oyun içerisinde süper oyuncu şifacısı süper gibi kelimelerle anılmak değil...
ismimin geçtiği yerde "iyi adamdı" demeleri için uğraştım... ve iz bırakmak istiyorsanız sadece ve sadece herşeyde karakterinizle öne çıkmanızı tavsiye ederim...
bunların haricinde nitekim bizde insanız sinirlerimize yenik düştüğümüz zamanlar olmadı değil bende küfür etmişimdir küfür ettiğim kişilerden ise defalarca özür dilemişliğim vardır...
yukarıdaki bahsettiğim oyun açıkları bildiğim ama hiçbir zaman kullanmadığım oyun açıklarıdır... kişilerin zamanlarını harcayarak uğraşığ emek edindikleri şeyleri saniyelik uğraşlarla geçme felsefesine hiç yakın değilimdir. yada bir kişi 5 6 saat madende yattı 2 menekşe çekti ben 10 saniyede oynu geri sardırıp 5 menekşe işe işimi halletme pozisyonuna girmem...
sadece oyunun açıkları çok fazla mevcut... hani şuan bile diyorlar ya ikv'de artık açık yok diye
- kendini büyük görme padişahım senden büyük allah var
- el elden üstündür...
biraz uzun ve dağınık bir yazı olduğu için ve zamanınızı çaldığım özür dilerim...
herkese iyi oyunlar dilemekten başka birşey gelmez elimden
konfüçyüs