İZ BIRAKAN EÖ OYUNCULARI

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Re: İZ BIRAKAN EÖ OYUNCULARI

Mesaj gönderen W0IkaN »

bi aralar Sirkots Sevdalı kızılyangın die büyücüler vardı noldu öldümü onlar .d
Kullanıcı avatarı
USAK
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen USAK »

BÜYÜCÜ:bobmarlyfaruk
SAVAŞÇI:aşigolar

ÜSTÜNE ADAM TANIMAM
Kullanıcı avatarı
USAK
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen USAK »

+25
konfucyusss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen konfucyusss »

bu iz bırakmayı iyi yönde mi açıklamaya devam edeyim yoksa gayri meşru yollarını mı açıklamaya devam edeyim çözemedim :)

konfüçyüs
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

konfucyusss yazdı:
bu iz bırakmayı iyi yönde mi açıklamaya devam edeyim yoksa gayri meşru yollarını mı açıklamaya devam edeyim çözemedim :)

konfüçyüs

Tabiki okumaktan zevk aldığımız ve yüzümüzde tebessüm oluşturan "Gayri meşru yollar" :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

bütün yorumları baştan sona okudumda kimse büyük vurgunlara değinmemiş :) kimse kimseye ahkam kesmesin yüzlerce çara para basıp ana karakterler banlanınca adınız aka cıkmıyor Allahtan o ara oyunda değildim

49 lvl döneminde olanı biliyorum iyiki vurgunun olduğu gece!!!! oyunda değilmişim iyiki öğrenmemişim..

Ayrıca 39 lvl dönemi ve önceki vurgunlarıda zaten bir şehir efsanesi ama ya çok bilmiş arkadaşlar tarafından unutulmak isteniyor yada bilinmiyor kim bilir kaç 1 lvl çar var eminönüde 9999999999999999 parası olan :D

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
cwhayalet
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cwhayalet »

39 lwl zamanında ismi balıkçı vsleriyle anılan birisi vardı (39 lwl zamanının sonlarına yetiştiğim için ismini tam hatırlayamıyorum) savaşçı karakteriyle sabahtan akşama kadar vs atardı o zamanlar onu izlemek çok hoşuma giderken kolay kolay yenilmeyen sürekli rakip arayan birisiydi . bazen balıkçıda oturup rakip bulması bile uzun sürerdi.oyunda canım sıkıldığında onu izlemek çok keyif verici oluyordu.sıradışı bi vs anlayışı vardı.başkalarının kullandığı stratejilerden farklıydı vs anlayışı.o zamanlarından aklımda kalan o vardı vslerde
ismini hatırlayanlar varsa yazmalarını rica ederim.
Kullanıcı avatarı
MBAA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MBAA »

Wizardx yazdı:Ben bu oyunu bıraka bıraka uzun süredir oynuyorum ve e.ö sunucu benim idolüm BaTTaLxGaZi
meteor bölgesi yeni açıldığında Battalgazi ile hiç örs yapmadan 3 defa ws atmıştım.2-1 kazanmıştım. o dönemde defans oyuncusu olarak pek bir rakibim yoktu. elbette birinin kendisini övmesi pek hoş görünmez dışarıdan.

benimde unutmadığım bir oyuncu hikayesi;

FREDY diye beta döneminde bir oyuncu vardı kurt adamları 25 lv da iken silahsız tekme tokat döverdi:)

o dönem savaşçılarının en güçlü isimi idi. çarşı usulu itemlerin ilk çıktığı tarihlerde...

saygılarıma.

MBA

---------------------ASİL LODOS-----------------

bir ruh varki kimilerinin içinde beş para etmez, birde ASİL LODOS RUHU varki MBA' nın içinde EMİNÖNÜ baş edemez...
Resim
Kullanıcı avatarı
Hayalolsam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Bizbizeyeteriz

Mesaj gönderen Hayalolsam »

Trxxserseri Hayalxkorali de oyuna veda etmiş en iyi 2 arkadaşım.hayatta başarılar diliyorum.
konfucyusss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen konfucyusss »

MBAA yazdı: meteor bölgesi yeni açıldığında Battalgazi ile hiç örs yapmadan 3 defa ws atmıştım.2-1 kazanmıştım. o dönemde defans oyuncusu olarak pek bir rakibim yoktu. elbette birinin kendisini övmesi pek hoş görünmez dışarıdan.

benimde unutmadığım bir oyuncu hikayesi;

FREDY diye beta döneminde bir oyuncu vardı kurt adamları 25 lv da iken silahsız tekme tokat döverdi:)

o dönem savaşçılarının en güçlü isimi idi. çarşı usulu itemlerin ilk çıktığı tarihlerde...

saygılarıma.

MBA
MBA forumda tekrardan görünmen çok güzel... İZ BIRAKAN EMİNÖNÜ oyuncularına senide eklemek gerek.
LODOS yandaşlarına "ASİL LODOSLAR" olarak bir kavram getirdiğin için... hala daha aklımdadır o gün.. o zamanlar bir yönetici olarak değil de daha çok bir oyuncu olarak görünürdün :)

nitekim ki gayri meşru yolları biraz daha açıklamaya devam edelim :) madem ki hasan başlattı bir yerden bizde devam edelim... belirtmek isterim ki bahsi geçen açıkların çoğu kapanmış durumda. ama öncelikle şunu eklemek istiyorum İKV'de hile yoktur diye bir kavram yoktur... ve açıklamak istediğim diğer bir noktada oyun içerisinde beni tanıyanlar az çok bilir... bulmuş olduğum açıkları hiçbir şekilde kimseye söylemem ve bu illegal yollardan elde edilen ganimet para maden vs gibi şeyleri asla kullanmam... ama sadece 1 sefer kullanmıştım bir bayram zamanında bayramlaşan herkese eminönü bayrak altında 1m para dağıtmıştım :)

29 seviye zamanında o dönemin oyuncuları bilir karakter puanlarını kendimiz dağıtıyorduk. güç zeka bünye falan. acaba bunlara + puanlar eklenebilir mi diye düşündüm. nitekim ki uzun uğraşlar sonunda herkes 1 karakter için örn. : 200 puan dağıtıyorsa ben 1 karakter için 400 puan dağıtmaya başladım... 29 seviyede şifacı ile 5000 hasara yakın yaratıklara vurduğumu bilirim...

bono kopyalama zamanını çoğu oyuncu bilir. ve kopyalanan bonolara ait çoğu karakterin bloklandığınıda bilirler... bloklanmayan karakterler mevcutmudur peki ? tabiki evet.... eğer ilk gün herkes gibi direk bonoya basılmışsa kopyalama hemen anlaşılır... anlaşılmıştırda ama eğer değersiz maden materyal olarak yapılırsa kopyalama mesela ısırgan otu mesela civan perçemi mesela kömür :) işte o zaman saman altı su yürüten zenginlerden olursunuz... :)

oyunu geri sardırmalar meşhur idi birzamanlar... bu geri sardırmaların bir kısmı açıklandı. mesela o zamanın değerli madeni olan civan çiçeğinden 1 oyuncu 1 saat içerisinde 40 adet çektiğini kendisine full alman ok ucu takım ürettiğini bilirim... yapılan iş oldukça basit idi. 2 bilgisayar ve 1 kişi ile istediğiniz kadar saf madeni çekebilirdiniz... ama kulaklarınızın çınlaması cabası :)

bir gün oyun içerisinden bir arkadaşım bana bir yama program yolladı... ki o kişide benim gibi yazılımcı idi... programı yükledim madenlerin olduğu yerler alev alev yanmaya başladı uuuuaaahhh ne güzel birşey bu dedim :) hemen kodlarını açtım acaba nasıl olur bunlar dedim araştırdım taraştırdım yan yattım çamura battım amuda kalktım takla attım derken program mantığı ile oyun mantığını çözdüm...

sığnak migrat ilk geldiği günleri hatırlarsınız... hani oyun 3 gün geri sarmıştı :) peki herkesin hatırlayacağı birşey söyleyeyim o zaman... normalde oyun güncellemesi saat sabah 6da oluyordu... ama ne hikmetse sığnak migrat geldiği zaman saat 21:45 te oyun güncellemesi oluyordu... işte bu dönemdede çoğu kişi pastayı topladı :) hatta bildiğim 1 kişinin 1 günde 16 trilyon kastığı milyar demiyorum ha trilyon :)

sonralarında ise bazı yönetici arkadaşlarla gb'lere girdik sırf onlara açık bulmam için :) bütün yaratıkların nasıl duvara sıkıştırılacağını, yaratıkların menzillerinin nasıl kısaltıldığını 10 dakikada nasıl sığnak migrat bitirilebilir gibi.

en kısa sürede para nasıl kasılır, sığnak migrat gibi gb ler ile oyun nasıl geri sarılır vs vs... tabi bu bahsettiğim açıkların hemen hemen hepsini arif halletti :) çünkü bulduğum herşeyi söyledim...

ve illegal olarak uğraşmaya çalışanları yol yordam öğrenmek isteyenleri herzaman vazgeçirmeye çalışmışımdır...

imamın söylediğini yap yaptığını yapma felsefesiyle yaklaşırım herkese...

oyunda iz bırakmak konusunda; oyunda birçok kişiyi tanırım birçok kişi beni tanır, tanımadıklarım tanışamadıklarımda illaki ismimize aşikardır... iz bırakma hususunda ise dikkat ettiğim tek şey şudur;

ismimin geçtiği bir yerde "işe yaramaz, hırsız, dolandırıcı, küfürbaz" gibi birçok ismin adımla anılmasından ziyade, veyahut oyun içerisinde süper oyuncu şifacısı süper gibi kelimelerle anılmak değil...

ismimin geçtiği yerde "iyi adamdı" demeleri için uğraştım... ve iz bırakmak istiyorsanız sadece ve sadece herşeyde karakterinizle öne çıkmanızı tavsiye ederim...

bunların haricinde nitekim bizde insanız sinirlerimize yenik düştüğümüz zamanlar olmadı değil bende küfür etmişimdir küfür ettiğim kişilerden ise defalarca özür dilemişliğim vardır...

yukarıdaki bahsettiğim oyun açıkları bildiğim ama hiçbir zaman kullanmadığım oyun açıklarıdır... kişilerin zamanlarını harcayarak uğraşığ emek edindikleri şeyleri saniyelik uğraşlarla geçme felsefesine hiç yakın değilimdir. yada bir kişi 5 6 saat madende yattı 2 menekşe çekti ben 10 saniyede oynu geri sardırıp 5 menekşe işe işimi halletme pozisyonuna girmem...

sadece oyunun açıkları çok fazla mevcut... hani şuan bile diyorlar ya ikv'de artık açık yok diye :) 2 güzel atasözü bunu açıklar :

- kendini büyük görme padişahım senden büyük allah var
- el elden üstündür...

biraz uzun ve dağınık bir yazı olduğu için ve zamanınızı çaldığım özür dilerim...

herkese iyi oyunlar dilemekten başka birşey gelmez elimden :)

konfüçyüs

“Genel Sohbet” sayfasına dön