DetectedRefresh yazdı:Ufak at birazbatuhannnn yazdı:4 ay nerden çıktır yaklaşık 2 yıldır stu atıyorum.çemberlitaş geleli yeni 1 sene oluyor
Yeter Artık
Re: Yeter Artık
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
400 stuart demek büyücünün her girişte 2 iksr içmesidir (500 bin)
200m para eder buda 200 olamsa bile 100
100m e üretirdin giderdi hadi kardes bekleme yapma
Ray malifalitiko
- onurala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Sevgili ilerizekalıcığım bıçak sırtı efsunu savaşçılara özel bir efsundur hangi boş bilginle bu efsunu büyücü efsunu yapmış olduğunu haylen anlayamadımmaRbLey yazdı:bi 400 tane daha at düşer az ufak salla .D
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
1 tane bıcak sırtı eldıven bu oyunda senı en guclumu yapacak ? Artık nedenmi ikv tat vermiyor ? cunku senın ıstedın o ıtem nerdeyse tum oyuncularda var ki buda mecburi ? ben sıfacı kullanıorum ruh doven ıtem kulanmam lazım vs de . Yani artık ıtemın bu oyun bı onemı kalmadı sadece sansa bakıyor ıkv nın bu gurup bolgesı saçmalıkından kurtulması lazım 39 leveldekı gıbı ıtem kasılsın recete dussun ben sıfacı karekterımde bı dusurdum receteyı aylarca sakladım ıtem sadece bende olsun dıye bu sıstemın tamamen degısmesı lazım eskı oyuncu kıtlesını yakalabılmelerı ıcın !
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Okumamışım orayıonurala yazdı:Sevgili ilerizekalıcığım bıçak sırtı efsunu savaşçılara özel bir efsundur hangi boş bilginle bu efsunu büyücü efsunu yapmış olduğunu haylen anlayamadımmaRbLey yazdı:bi 400 tane daha at düşer az ufak salla .D
Ray malifalitiko
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
Refresh yazdı:Ufak at birazbatuhannnn yazdı:4 ay nerden çıktır yaklaşık 2 yıldır stu atıyorum.çemberlitaş geleli yeni 1 sene oluyor
Bu hep böle
siz yine iyisiniz büyücümde sığınaktan aldığım 300 madalya oldu hala nucleus kolye den başka bişey yok ( maraton ayak bile yok ) ben böyle şans sisteminin .. 
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
ama en çokta ne koyar bilir misin? O eldiveni ürettikten kısa bi süre sonra düşmesi :geek:
Eğer item düşmesini istiyosan abdest falan palavra bu oyunda cenabete düşüyo item..Düşmesi için gidip yapıcağın Bakkala gidip bi kalıp hacı şakirt sabun almak %70 çalışıyo
Eğer item düşmesini istiyosan abdest falan palavra bu oyunda cenabete düşüyo item..Düşmesi için gidip yapıcağın Bakkala gidip bi kalıp hacı şakirt sabun almak %70 çalışıyo

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
adam %60 şans arttırıcıyı bırakmış artıkVatanKIRIM yazdı:ama en çokta ne koyar bilir misin? O eldiveni ürettikten kısa bi süre sonra düşmesi :geek:
...