Son kalan eşya için aylardır sürünmemek için ...
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Son kalan eşya için aylardır sürünmemek için ...
Şifacı sınıfından eksiğim olmasını büyücü sınıfından eksiğim olmasına yeğlerim şifacılara item düşme şansı daha çok bölgeye tek şifacı girildiği için bence biraz sabır en azından büyücülerin asaları kadar zor olamaz
Sıfır kelvin ve transformator asalarım eksik benimde ama ne zaman asa atsa hep kıyamet atıyor bıktım artık
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
1:Kadın çarı neden suya sokuyorsun hala çözemedim 
2:Kardeşim 3 aydır atıyorum diyorsun 3 aylık ejderha iksir parasına mevlana asa basardın + zamandan tasaruf ederdin
2:Kardeşim 3 aydır atıyorum diyorsun 3 aylık ejderha iksir parasına mevlana asa basardın + zamandan tasaruf ederdin
umutdeniz
- BlackTrack
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Hepsi şans işi kım ne derse desin.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
harbıden la cok hurafeler gecerdı eskıden Adamlar bı sıstem denerdı sansın 2 3 ıtem cıkardı sonra klana yazarlardı ıtına ıle ıtem cıkarılır dıye/ parayla tabı:=)
bazılar Gb gırmeden cıddı cıddı abdest alıyor 2 rekat namaz kalıyor 3 kulhu 1 elham okuyor. sonra cembere gırınce carı gır cık edıyor.. sonra gaffar fılan kesınce ıtem cıkmayın ana avrat kayıyor boyle ınsanlar var qq:D
bazılar Gb gırmeden cıddı cıddı abdest alıyor 2 rekat namaz kalıyor 3 kulhu 1 elham okuyor. sonra cembere gırınce carı gır cık edıyor.. sonra gaffar fılan kesınce ıtem cıkmayın ana avrat kayıyor boyle ınsanlar var qq:D
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
kadınlar boyun abdesti alamaz evet haklısınumutdeniz yazdı:1:Kadın çarı neden suya sokuyorsun hala çözemedim
Ray malifalitiko
- SEXYBOY
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Biz Bİze Yeteriz
bu oyunda tek sansız sen deilsin savaşım da ful + ful olamsına bir tek bıcka kılcım kldı ama düşmüyor 5 aydır cözüm üretemekde 19 balta 7 tabanca 9 çift bıcak var çeketleri saymıyorum bile ben üreterek kurtuldum sende üretirisen kurtulursuz tılsıma gelip sorabilirisn (sexyboy) (saşnıeşer)
TEK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
nucleus yüzük den muzdaripim,
defalarca junon attık zırh ürettik eldiven düşrüdük ama bu yuzuk ne üretiliyor, ne alınıyor , ne de düşüyor yeni gelen güncellemeyle alımının yolu açılır kaç akçeyse vericez artık bıktım junon görmekten bi hal çaresi var mı bu işin
defalarca junon attık zırh ürettik eldiven düşrüdük ama bu yuzuk ne üretiliyor, ne alınıyor , ne de düşüyor yeni gelen güncellemeyle alımının yolu açılır kaç akçeyse vericez artık bıktım junon görmekten bi hal çaresi var mı bu işin
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Anatolia
Tahmini bir 50-60 kesimde şifacımın çemberlitaş eşyalarını tamamladım, bol bol mevlana asam var benimde hidro asam yok düşmüyor ne yapalım
.
He bu arada tam gaffarı keserken /kaba yaparsan mevlana asa düşüyor demedi deme...
He bu arada tam gaffarı keserken /kaba yaparsan mevlana asa düşüyor demedi deme...
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Çantayı en son açmak değilde ilk açmayı tercih ediyorum.Büyücüm 39 gaffar kesti ve hep en son açardım.39. gaffarda ilk açtım ne düşse beğenirsiniz sıfır kelvin asaAkabellO yazdı:Merhaba,ORHANBEY yazdı:- GB girerken elimdeki Ashab-ı Keyf(^) i çantama çıkardım
- Madalyaların hepsini çantadayken girdim
- Gaffar kesimine başlamadan öncen oyundan çıkıp girdim
- Torbayı semiha kestikten sonra açtım
- Karakteri silip sonra tekrar kurtardım
- Kadim Hidra'nın orda suya bile soktum
- Torbayı açmadan önce zaten her seferinde dua ediyorum.
Öğrenmek istediğim şey şu ... Var mı başka yöntemler bilen ?
inanın bu durumda bu trajikomik yolları izlemenize rağmen tek şanssız kişi olmadığınızı belirtmek isterim.
Arkadaşlarımdan duyduğum diğer yöntemler:
-GB'lere girerken çantanızda Nargile Usulü iksir, takı .vs bulunması
-Stuartta sürekli size "Enerjin Benim Olacak" yazısını atması (itemin size çıkacağına işaretmiş)
-Çantayı en son açmak
belirttiğim bu yolları her ne kadar ben denemesem bile arkadaşlarımın denediğini(duyduğuma göre) varsayarak, sizin en azından içinizi rahatlatacak "bir batıl inanç" girişimi olarak kabul etsemde hiçbir resmiyeti olmadığını belirtmek isterim
İyi forumlar. Nice Bol Şanslara...
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
bende ilk açıom 100. stu oldu bıcak zırh yok halen [içerik silindi-SiLAHCI]
En son SiLAHCI tarafından 14 Eyl 2012 23:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Uygunsuz kelimeler çıkarıldı.
Sebep: Uygunsuz kelimeler çıkarıldı.
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN