5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: Arz Lodos [Trailer]
ÇOk yakında Sızlere Efsan vıdeoo Sunacagım gencler:=)
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- proCELLAT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: loncasız
Brazzers terksamedsedir06 yazdı:ÇOk yakında Sızlere Efsan vıdeoo Sunacagım gencler:=)
Szİn o DaLqA qECtİqİnİz CeDRİc, cHeNDeN bAsqAsNı SeFmDi.. !
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
genc sen harbıden cok ızlıyorsun oraları sanırsam:) Sana yalan borcummu var apachı styleproCELLAT yazdı:Brazzers terksamedsedir06 yazdı:ÇOk yakında Sızlere Efsan vıdeoo Sunacagım gencler:=)
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Testler yapıldı, yani yapılmış. Bugün sayın CaptainATX Beyaz Köşk'ü ziyaret etti ve sağolsun bizlere vakit ayırdı, bizleri dinledi, sorularımıza cevap verdi. Konuşurken şöyle bir cümle kullandı: "Testlerden dolayı GM'ler oyunculara fazla vakit ayıramadı ama artık tüm GM'ler serverları dolaşacak." hatam varsa hakkını helal etsin. Yeni bölgelerin ne zaman geleceğine dair bir soru sordum, yazı bulup bulmayacağına dair bilgi istedim ve fuarın hemen sonrasında gelir dedi, yazı bulmayacağını söyledi. Aynı zamanda lonca sisteminin doğrudan yeni bölgelerle bir ilişkisi olup olmayacağını sordum ve olumlu yanıt aldım. Lonca sistemi kesinlikle işe yarayacak. Bize vakit ayırdığı, sorularımıza tek tek, sabırla cevap verdiği için kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.Kristalx yazdı:Fuardan hemen sonra geleceğini sanmıyorum. Sebebi ise henüz bu bölgenin test denemeleri yapılmadı. Bunun içinde fuardan sonra oyuna fuara kadar her gün giriş yapan oyuncular arasından rastgele test oyuncuları seçilecek ve bu testler bittikten sonra ARZ - LODOS bölgesi bizlere sunulacak ...
Keyifli forumlar...
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Hı hı bulmaz yazıxxxTaTaNgAxxx yazdı:Testler yapıldı, yani yapılmış. Bugün sayın CaptainATX Beyaz Köşk'ü ziyaret etti ve sağolsun bizlere vakit ayırdı, bizleri dinledi, sorularımıza cevap verdi. Konuşurken şöyle bir cümle kullandı: "Testlerden dolayı GM'ler oyunculara fazla vakit ayıramadı ama artık tüm GM'ler serverları dolaşacak." hatam varsa hakkını helal etsin. Yeni bölgelerin ne zaman geleceğine dair bir soru sordum, yazı bulup bulmayacağına dair bilgi istedim ve fuarın hemen sonrasında gelir dedi, yazı bulmayacağını söyledi. Aynı zamanda lonca sisteminin doğrudan yeni bölgelerle bir ilişkisi olup olmayacağını sordum ve olumlu yanıt aldım. Lonca sistemi kesinlikle işe yarayacak. Bize vakit ayırdığı, sorularımıza tek tek, sabırla cevap verdiği için kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.Kristalx yazdı:Fuardan hemen sonra geleceğini sanmıyorum. Sebebi ise henüz bu bölgenin test denemeleri yapılmadı. Bunun içinde fuardan sonra oyuna fuara kadar her gün giriş yapan oyuncular arasından rastgele test oyuncuları seçilecek ve bu testler bittikten sonra ARZ - LODOS bölgesi bizlere sunulacak ...
Keyifli forumlar...![]()
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
Büyük bir eklentinin testi kolay değil her zaman hatalar olur . Fuardan sonra oyuncularında içinde olduğu bir test süreci olacağını düşünüyorum.
Trailer gamex de yayımlanır büyük ihtimalle.
Trailer gamex de yayımlanır büyük ihtimalle.

LEPRECHAUN
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
5.Genişleme paketi'den gözlemlediğim detaylar

Evet arkadaşlar dikkatimi çekenleri topladım başlayalım
1.Klana özel zırhlar:İşaretlediğim yerde gördüğünüz gibi Arz ve lodos taraflarının zırhlarını birbirine benzer tıpkı klan gözlükleri gibi Klan zırhlarıda olabilir diye düşünüyorum
2.Yükseltilmiş TIRPAN:Karakterlerin elinde gördüğünüz silahı çıkarabildinizmi lodos muhafızlarının elinde olan tırpanlara ne çok benziyor zamanında bir yöneticinin elinde görülmüştü ikv anasayfasındada yer alıyor belki klan parasıyla alacağızdır
3:Yumruk yumruğa:Önde gördüğünüz 2 karakterinde silahları yok bu demek oluyorki oyuna yeni bir sistem gelicek(Sözü edilen sistemmi)tahmin ettiğim kadarıyla yeni bir hasar animasyon veya dövüş sistemini kökten değiştirecek bir şeşy
4:Tapınak:Arkada gördüğünüz üzere tangriss'ini içinde tapınak var zaten bilinen bir şey peki bu tapınakta ne saklı iki klan oraya girmek için neden yarışıyor ?
Söyleyeceklerimin hepsi bu kadar umarım aklınızdaki bazı soru işaretlerini çözmüşümdür eğer fikirleriniz varsa lütfen söyleyin
Re: YENİ GENİŞLEME PAKETİ İNCELEME
Sayfa 5.carnec23 yazdı:İKV'de oynanışı tamamen değiştirecek ve zenginleştirecek devrimsel bir yenilik sizlerle buluşacak.
1.Zırhlara Bakıcak Olursak Arzların ve Lodosların Zırhları Farklı.Demek ki Klana Özel İtemler Gelicek.
2.Tahminen Öndeki Grup Saldırı Grubu Gibi Görünmüyor.Ortada 2 Takım ve Haritayı İlk Bitirmek Var.Oynanış Tamamen Değişcekse Demektirki Öndekiler Hedefçi.Yani Haritada Alınması Gereken Sancak Benzeri Birşey Var Öndekilerin Saldırısı Yok Ama Hızlılar Ve Amaçları Hedefi Alıp Haritayı İlk Bitirmek Olabilir.Yani "Rakion" Oyunundaki gibi 2 Takım Kapışması Olacak.
3.Peki Hep Aynı Şekildemi Savaşacaklar? Bence Hayır.Bu Oyunun Birkaç Farklı Mod'u Olmalı.Örn:Bir Modda Silahlı , Bir Modda Sancak Alma , Bir Modda 2 takım aynı haritanın Eşit Uzaklıktaki Bir Bölgede Başlayıp Önündeki Düşmanları İlk Yenip Hedefe Ulaşmayı Amaçlamak Olabilir.
4.Tabi Bu Moda Özel Yeni Becerilerde Gelecektir.
5.Peki Savaş Sonucunda Kazanan Gruba Ne Gelecek.Bence Şu An Gördüğünüz İtemlerden Grup Üyelerine Rastgele Gelecek.
6.Grup Kaç Kişilik Olacak? Resimde 3 vs 3 Yani Bu Demekki Sav.Şif.Büy. VS Sav.Büy.şif. Buda Oyunun Moduna Göre Belki Değişebilir.
Benim Gözlemlediğim Bu.Bana Göre Oyuna Gelmesi Gerekenler:
* Ticaret Pazarı Kurma
* Oyundan Çıkmadan Karakter Değiştirme
* WSDA Kontrol
...
- onurbabaxdxd
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BÜYÜK SELÇUKLULAR
Re: 5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA
Belkide ATX eşyalarınız çöp olmayacak dedi ya bu paket haziran ayına doğru gleirse elbet ozmana kadar bu itemlerle idare etcek yada yeni bir kça parça eşya gelcek açıısndan dedi belkide bu eklentşden sonra başka eklenti paketine akdar bu eşyaları kullancaz kim bilir..
ŗąҡıŋıŋ ŧąđı ąƈı ɠεℓïγσŗşą εğεŗ ŗąҡı ïçεƈεҡ ҡąđąŗ ąƈı ŧąŧɱąɱışşıŋ đεɱεҡŧïŗ....