Kuklacı Hakkında.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Kuklacı Hakkında.
Merhaba Kuklacı Sakinleri. Eminönündeki Charımı Kuklacıya aktarmayı düşünüyorum. Kuklacıda Piyasalar Nasıl ?. Çemberlitaş'ta Ejder olup ÇT Zırhı olanları alıyorlarmı ? . Sığınak ve Miğrata Savaşcıları alıyorlarmı ? En önemlisi Arz'mı İyi Lodos'mu ?.
Re: Kuklacı Hakkında.
arzXxxChesTeRxxX yazdı:Merhaba Kuklacı Sakinleri. Eminönündeki Charımı Kuklacıya aktarmayı düşünüyorum. Kuklacıda Piyasalar Nasıl ?. Çemberlitaş'ta Ejder olup ÇT Zırhı olanları alıyorlarmı ? . Sığınak ve Miğrata Savaşcıları alıyorlarmı ? En önemlisi Arz'mı İyi Lodos'mu ?.
umutdeniz
-
- İri Fare Avcısı
XxxChesTeRxxX yazdı:Merhaba Kuklacı Sakinleri. Eminönündeki Charımı Kuklacıya aktarmayı düşünüyorum. Kuklacıda Piyasalar Nasıl ?. Çemberlitaş'ta Ejder olup ÇT Zırhı olanları alıyorlarmı ? . Sığınak ve Miğrata Savaşcıları alıyorlarmı ? En önemlisi Arz'mı İyi Lodos'mu ?.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
dostum kuklacı sunucusunu sana kısaca özetliyim.XxxChesTeRxxX yazdı:Merhaba Kuklacı Sakinleri. Eminönündeki Charımı Kuklacıya aktarmayı düşünüyorum. Kuklacıda Piyasalar Nasıl ?. Çemberlitaş'ta Ejder olup ÇT Zırhı olanları alıyorlarmı ? . Sığınak ve Miğrata Savaşcıları alıyorlarmı ? En önemlisi Arz'mı İyi Lodos'mu ?.
bu sunucunun çoğusu çoluk çocuk 25 26 yaşındaki elemanlar bile 3 yaşında çocuk gibi hareketler yapıyor,
elbette iyi insanlarda var ama samimiyetini koruyacaksın asla haddinden fazla bişey yapmaman gerek.
diyelimki bi kızla tanıştın işi uzattın reel e çevirdin . gelir itin birisi kıza laf eder hiçte anlayamazsın EN YAKIN ARKADAŞIM dediğin elemanlar sana böyle şeyler yapar, Bölgeye girersin tam sonuna kadar gelirsin bi bakarsın YARDIM için çağırdığın elemanlar DOSTUM , Arkadaşım dediğin elemanlar sana yüz çevirir, neden biliyormusun ? tek sebebi bölgede yapılan en ufak bir hata veya daha iyi oynaması için gösterdiğin bir kelime. Arz klanı ağırlıklı ama hepsi çocuk , okullar açılınca hepsi bi kenara çekilir bundan eminim. o zaman biraz rahat olur ama dersinki çalışıyorum hafta sonunda girerim rahat olur diyosanda yanlış düşünüyosun Arzın Veletleri haftasonu okula gitmiyor. ben sana şu kadar kısa ve öz anlatıyım . Arkadaş yaz ortasında kış getiren , dost çöl ortasında su getirendir.
Tek yapman gereken dostunu ve arkadaşını ayırabilmen eğer bunu yapabiliyorsan sen kralsın.
Asla kimseyi kötülemek gibi bi amacım yok fakat bunlar gerçekler herkes üstüne düşeni yaparsa daha iyi günlerde beraber olabiliriz.
Bu gençlere biz vatan emanet edicez . biz yokken onlar var olacak tek önemli olan TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRMAK
- KcuF
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Canım Kardeşim Arz Klanı Atıyorum 100 Kişiyse onların 75 i çoluk çocuk Lodos Klanı Sayısı Azdır Fakat Yaşları OlgundurXxxChesTeRxxX yazdı:Merhaba Kuklacı Sakinleri. Eminönündeki Charımı Kuklacıya aktarmayı düşünüyorum. Kuklacıda Piyasalar Nasıl ?. Çemberlitaş'ta Ejder olup ÇT Zırhı olanları alıyorlarmı ? . Sığınak ve Miğrata Savaşcıları alıyorlarmı ? En önemlisi Arz'mı İyi Lodos'mu ?.
ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
- Savascidepik
- Şarapçı'nın Sırdaşı
AYNEN LODOSLARIN YAŞI OLGUNDUR AMA GÖREV YAPMIYOLAR 
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
arzların %50 si velet lodoslarında %50 si velet ama arz velet daha cok cünkü daha kalabalık
kuklacının en kötü yanı şu özelden muabbete s.a diye giren yok selam verme alıskanlıgı yok sırf bu yüzden atarlanıp 1 gün klanı kitlemişligim var
kuklacının en kötü yanı şu özelden muabbete s.a diye giren yok selam verme alıskanlıgı yok sırf bu yüzden atarlanıp 1 gün klanı kitlemişligim var
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Bilgi İçin Teşekkürler. :arrow:
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
yaş kaç ?harkonen yazdı:arzların %50 si velet lodoslarında %50 si velet ama arz velet daha cok cünkü daha kalabalık
senden buyuktur.Sebebimsensin yazdı:yaş kaç ?harkonen yazdı:arzların %50 si velet lodoslarında %50 si velet ama arz velet daha cok cünkü daha kalabalık
umutdeniz