Grup Bölgesi Ganimetleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Grup Bölgesi Ganimetleri

Mesaj gönderen sshinobi »

Merhaba,

Grup bölgesi adaletsizliklerinden çoğu kişi yakınır. Kiminin aylarca düşüremediği eşya kimine ilk girişte düşer. Daha adil bir sistem getirilmeli. Mesela Grup Bölgesi Puanı. GBP'si fazla olan kişinin az olana göre eşya düşürme olasılığı arttırılmalı. Bu şekilde herkes çalıştığının karşılığını alabilir. Her yaratığın GBP'si ayrı hesaplanır ve GBP arttıkça eşya düşürme olasılığı artar ve bu kullanıcıyı en azından eninde sonunda düşürme düşüncesine iter.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: Grup Bölgesi Ganimetleri

Mesaj gönderen ElitConan »

üzerinde doğru dürüst mevlanayı geçtim ibni item olmayan şifacıya mevlana asa düştü.bana 1 mevlana asa kaç defa uğraşmama rağmen düşmüyor.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Bunu http://www.istanbuloyun.com /Destek (Ekibi )/ Bildirim Tipi
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

Biz Buna ŞANS diyoruz
Büyücümle İlk Junonumda Alter zırh nuc yüzük ilk kenanımda alter takı almışken savaşcımla yaklaşk 400 junon 600 kenan fln attım pantlar tam kenan zırh evo yüzük ışık yüzük kenan kolye başka birşey yok
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Şans şans şans bla bla bla... Bıktım ben saatlerce emek verip boş çıkmaktan.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

sshinobi yazdı:Merhaba,

Grup bölgesi adaletsizliklerinden çoğu kişi yakınır. Kiminin aylarca düşüremediği eşya kimine ilk girişte düşer. Daha adil bir sistem getirilmeli. Mesela Grup Bölgesi Puanı. GBP'si fazla olan kişinin az olana göre eşya düşürme olasılığı arttırılmalı. Bu şekilde herkes çalıştığının karşılığını alabilir. Her yaratığın GBP'si ayrı hesaplanır ve GBP arttıkça eşya düşürme olasılığı artar ve bu kullanıcıyı en azından eninde sonunda düşürme düşüncesine iter.

Suankı halı bence Hoşş sorunsz işlıyor dostum sızler grub bolgesıne 2.2.2. gıdersenız hersey esıt cıkar. ama dınleyen yok:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

samedsedir06 yazdı:

Suankı halı bence Hoşş sorunsz işlıyor dostum sızler grub bolgesıne 2.2.2. gıdersenız hersey esıt cıkar. ama dınleyen yok:D
2 2 2 o bölge bitermi? Madem 2 2 2 ye göre yapmışlar kısa yapıcaklar o zaman gaffar yolunu 2 saat oynayınca sağlığınız için mola verin demeyi biliyorlar
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

wonka yazdı:
samedsedir06 yazdı:

2 2 2 o bölge bitermi? Madem 2 2 2 ye göre yapmışlar kısa yapıcaklar o zaman gaffar yolunu 2 saat oynayınca sağlığınız için mola verin demeyi biliyorlar

Dostum sistemını bılsen herturlu bıter ... Btmese bıle 1 senede ust dızecegne 3 ayda dızersın .. bırınde 3 saat bırnde 2 saat harcarsın . en basıtı bu. atx de Anlatta ıkv gazedete hersey ını orayı okusan ıı olur
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................

“Genel Etkileşim” sayfasına dön