Merhaba ,
Arkadaşlarınızın söylediği sözlere katılıyorum İKV ' de hiç bir materyal boş yere konulmamıştır. Zamanında değerli olmayan
madenlerden çok para kazanan depocular hatırlıyorum.
Meteorit hakkında..
-
- Kadim 999
Re: Meteorit hakkında..
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Bundan ne sonuç çıkarıcaz :mrgreen: Tüm paramı meteorit'e yatırcam ama eğer işe yaramazsa? :mrgreen:CaptainATX yazdı:Merhaba ,
Arkadaşlarınızın söylediği sözlere katılıyorum İKV ' de hiç bir materyal boş yere konulmamıştır. Zamanında değerli olmayan
madenlerden çok para kazanan depocular hatırlıyorum.
-
- Kadim 999
Oda çok doğru değil bence iyi bir depocu işe yarayan ve yaramayan her madeni deposunda bulundurmalı..
Misal 29 seviyede Menekşe Elması hiç bir reçetede yoktu. 39 seviyede ise Ganoderma.
29 seviyede Kripraz bulunmaz hint kumaşı idi. Dengeler her an değişebilir..
Misal 29 seviyede Menekşe Elması hiç bir reçetede yoktu. 39 seviyede ise Ganoderma.
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- Splash
- Zincir Bozan
- Lonca: <Game Master>
ohoo reyiz sende çok gizli konuşuyosun yav azıcık daha ipucu ver bariCaptainATX yazdı:Oda çok doğru değil bence iyi bir depocu işe yarayan ve yaramayan her madeni deposunda bulundurmalı..
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
1 günde 4 kripraz çekip halaya kalktığım günü hatırladım. :geek:CaptainATX yazdı:Oda çok doğru değil bence iyi bir depocu işe yarayan ve yaramayan her madeni deposunda bulundurmalı..
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
dostum meteoritler Süs Bı işe yaramıcaz at gıtsın yere:D eklentı paketı gelecegı zaman meteorıt cok ıse yarıcak dedıler gıttık 500 tane satın aldık kıcımızda patladı:=)vipxcons yazdı:İyi akşamlar.
Görevden aldığımız Meteorit bu maden ileri iş görmesi düşünülüyor mu yoksa sadece oyuna süs olarak mı eklenmıs birşey ??
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- vipxcons
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: VİP
samedsedir06 yazdı:dostum meteoritler Süs Bı işe yaramıcaz at gıtsın yere:D eklentı paketı gelecegı zaman meteorıt cok ıse yarıcak dedıler gıttık 500 tane satın aldık kıcımızda patladı:=)vipxcons yazdı:İyi akşamlar.
Görevden aldığımız Meteorit bu maden ileri iş görmesi düşünülüyor mu yoksa sadece oyuna süs olarak mı eklenmıs birşey ??
yeni eklendi paketini sen mi düzenledin nereden biliyorsun işe yaramayacagını ? Kadim Hidra hibi bir şey bu Meteoritte 0 lwl görevden veriyor bence ileride yaraması lazım boşa konulmadı ya
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Bendeki 4228 tane madalya ilerde bi halt etmesin sorucam sana :mrgreen:JeweLRaeX yazdı:İKV'de hiçbirşey boş değildir ilerleyen zamanlarda işe yarayacaktır.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
bi adam 3 apa 2 saf beleş vermişti o günü hatırlıom bende büyücüyü full selim dizmiştimxLuCaGox yazdı:1 günde 4 kripraz çekip halaya kalktığım günü hatırladım. :geek:CaptainATX yazdı:Oda çok doğru değil bence iyi bir depocu işe yarayan ve yaramayan her madeni deposunda bulundurmalı..
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Dengeler yeni seviyelerde değişiyorsa acaba 59 seviyemi geliyorCaptainATX yazdı:Oda çok doğru değil bence iyi bir depocu işe yarayan ve yaramayan her madeni deposunda bulundurmalı..
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013