TEMPERATURE bnm hakımda hırısz dyolarmıs bıde burdna okuyun
- temperature
- Salgın Koruyucusu
TEMPERATURE bnm hakımda hırısz dyolarmıs bıde burdna okuyun
ARKADAŞLAR ENESOY ISIMLI KISI BNDNE NITROJEN SAVUNMA YUZUK ALICAKTI PARAYI BASICAGI CAR SUSTURULMUS O YUZDEN YAN CARIYLA KONUSYODUK ANLASINCA PARADAN GEÇTI CARINA BULUSTUK 7 KER ENITROJEN ESTERGON YUZUGU KOYDUM KAPATTI KAPATINCA BNDE NITROJEN DIRENCLISINI ALICAK SANDIM VE BİRDAHA KALI 8. ALSVERISTE ONU KOYDUM ODA PARAYI BASIP TİKE BASTI BNDE ONU ALICAK SANDIM BNDE TIKE BASTIM YANI KASTLI OLAN BIRSEY DEĞİLDI SORNA YAN CAIRNA GEÇIP DREK YANLIS ALDIM DEMEK YERINE HIRIS DYE BAGRNIP KUFUR EDCEN BNDE HIRS YAPTIM VEMRDIM OLAY BUDUR BU HIRSIZLIKMI SIZCE.....!!!!!!
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: TEMPERATURE bnm hakımda hırısz dyolarmıs bıde burdna okuyun
Gerekeni ver bitsin olay. Böyle şeyler forumda tartışılacak gibi değil.
Bence adının bu sekılde bı olayda gecmesıne ızın verme bile oyunda da sahıt oldum olaya oradanda soyledım sana . İsmini bosuna kirletme kendıne yakısanı yap.
Galaktoz---Sehrazatxmg---Ergenekonxmesut
Galaktoz---Sehrazatxmg---Ergenekonxmesut
BİR MİLİTAN OLDUĞUMU BİLSEN YİNE SEVER MİYDİN !!
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
- temperature
- Salgın Koruyucusu
arkadaşlar sorun parasını vermk değil bu adm bnı hırsızlıkla sucluyo ve bu olayı yasadıktan sonra bana yanlıs aldım demek yerıne drekmen hırısız dyıp kufur ettı bnde çok alındım sımdıde bana bu oyunu oynatmayacagını soyluyo oynatmasın bakalım bn sadece ınlarlarınbnı yanlsı tanımaması içn bnu konuyu actım sımdıden tesekkur edrım bakanlara... OYNATMADA GÖRELIM !!!!
kardeş birde türkçe yazmayı denesen. (TURKCHE değil ama türkçe yazmayı dene) dediğinden hiçbir şey anlamadım. bu yüzden yorum yapamayacağım.
_____________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Küfürmü ettim ? Yemin ederim etmedim .
Enesoy'a geçtim Kardeş dedim yanlışlık oldu ver dedim ... Cevap alamadım .. Sonra Biraz Zorladım Anca Cevap verdi ...
Kardeş Ver dedim hayır dedi ..
Hırsız dicem dedim de dedi ..
Hırsız diye bağırınca hemen Plusa enesoy yalancıdır yazmaya başladı plusum yoktu kendımı savunamadım bende
Xayışığıxliderx abime başvurdum gerekeni yaptı forumdada konun var oyundada her zaman yazıyorum hırsız diye
hırsız yazdıgımda kaç tane pm geliyo o çocuk senın neyını çaldı diye
Çok gülünç bir insansın bu olayda haksız oldugunu
kendınde biliyorsun beni haksız çıkarmaya çalışıyorsun ama unutmaki Allah herşeyi görür ......
Sanmaki bu oyun vebali olmaz Kul Hakkına Giriyorsun ....
Etme Bulma Dünyası Birgün Sanada Patlar .......
Ozaman Sucu Kendınde ara baskalarında değil ....
ANLADINMI KOÇUM :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Enesoy'a geçtim Kardeş dedim yanlışlık oldu ver dedim ... Cevap alamadım .. Sonra Biraz Zorladım Anca Cevap verdi ...
Kardeş Ver dedim hayır dedi ..
Hırsız dicem dedim de dedi ..
Hırsız diye bağırınca hemen Plusa enesoy yalancıdır yazmaya başladı plusum yoktu kendımı savunamadım bende
Xayışığıxliderx abime başvurdum gerekeni yaptı forumdada konun var oyundada her zaman yazıyorum hırsız diye
hırsız yazdıgımda kaç tane pm geliyo o çocuk senın neyını çaldı diye
kendınde biliyorsun beni haksız çıkarmaya çalışıyorsun ama unutmaki Allah herşeyi görür ......
Sanmaki bu oyun vebali olmaz Kul Hakkına Giriyorsun ....
Etme Bulma Dünyası Birgün Sanada Patlar .......
Ozaman Sucu Kendınde ara baskalarında değil ....
ANLADINMI KOÇUM :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: