Yetkili birisi bakabilirmi lütfen ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
alihan03
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şafağın Karanlığı

Yetkili birisi bakabilirmi lütfen ?

Mesaj gönderen alihan03 »

Merhaba

Ben 1 hafta önce sus cezası(3 günlük) almıştım. 5 dakika sonra yeni sus cezası(3 günlük) aldım. 2 sefer sus cezası aldım. Ertesi sabah sus cezası aldığım için itaraz etme hakkınız var dedi. Ben itiraz etmedim. 10 15 dk sonra ise sus cezamın kaldırıldığı mesajı geldi. Üyeliğim TELEFONUM. (mns üyeliğim yok).

Şimdi oyuna girerken bana sus cezası verilmiş . TELEFONUMA SMS GELMEDİ ? Her sus yediğimde sms geliyordu. SMS gelmeden sus yedim. Dün oyunda tartışma yaptım ama hiç argo kelime kullanmadım. Karşı taraftaki arkadaşta kullanmadı. Lodos Muhafızları ve Arz Çocukları ile ilgili bir tartışma argo kullanılması gereken bir konu değildi . 1 hafta önce yediğim sus cezasını hak etmiştim bölgeden birisine fena şekilde argolu konuştum. Bu gün yediğim cezayı hak etmedim. SMS bile gelmedi. Lütfen yardımci olun. Telefonumu vere bilirim isterseniz.
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Kristal

Re: Yetkili birisi bakabilirmi lütfen ?

Mesaj gönderen Kristalx »

Yetkililer ne der bilmiyorum ama son 2 - 3 gün içinde yapmış olduğunuz konuşmalardan kaynaklanmış olabilir. Bunun yanında elbette yanlışlıkta olmuş olabilir. Size önerim www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden Ceza itiraz - bilgilendirme başlığı altında gerekli bilgileri doldurup mesaj atmanız. Gün içinde mesajı gönderme saatinize göre en kısa sürede cevap verilecektir.

Keyifli forumlar ...
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

www.istanbuloyun.com/support.aspx e bildirim tipi ceza itiraz-bilgilendirme yap olayı anlat dönerler
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
BlackTrack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen BlackTrack »

Forum doldurup yolla tekrar incelemeleri ni. Isteye bilirsin. Ama bir cok kisi sikayet etmisse normaldir kapatmalari.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Aynı hata bendede oldu genc susum varken bıdaha yedım ıtıraz maıl at hemen acarlar.. Ama acsalar dahı oo sıcılıne senın ıslemışş olacak yanı sen 3 gun sus yıcegıne 7 gun yemıs olacaksın bıdahkıne....
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................

“Genel Etkileşim” sayfasına dön