Merhaba,
Bölge ve klan kanalının bölge ve klandakileri ilgilendirmeyen mesajlarla dolmasının önüne geçilmeli. Kişisel mesaj içeren veya canı sıkılan birinin gönderdiği anlamsız mesajların önüne geçilmeli. Klan veya bölge kanalını kapat gibi dahiyane çözüm sunacaklar sunmasınlar. Daha etkili bir çözüm bulunmalı. Bölge ve klan kanalına yazılan mesajlara limit getirilmeli ve herkesin mesajları denetlenmeli. İlerleyen zamanlarda kişinin keyfi olarak kanalı kirletmediği anlaşılırsa limit genişletilmeli ve daha ilerleyen sürede kaldırılmalı. Bu benim düşündüğüm yöntem daha farklı yöntemler de göz önünde bulundurulabilir.
Klan kanalıyla ilgili de klan değiştirme hakkı getirilmeli. Arka arkaya klan değiştiren ve bunu uzun süre yapan birinin verdiği rahatsızlığı bilen bilir. Hele kullanıcı adı hoş olmayan bir kullanıcı adıysa sinir bozucudur. Bununla ilgili de bir çalışma yapılmalı.
Bölge ve Klan Kanalının Kirletilmesi
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bölge ve Klan Kanalının Kirletilmesi
seni rahatsız eden oyuncunun ismini yasakla bu kadar basit ama sürekli gir çık yapma konusunda haklısın
-
Sebebimsensin
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
dostum benim plus paramı senmi veriyon ? klana sen yazı yazarken kimseye soruyonmu millet sana sorcak . yoksa baban okula giderken az harçlık veriyoda ondan plusmu alamıyonda yazanları çekemiyon ? yoksa çevrende kimse olmadığı için klandaki arkadaşlıklarımı çekemiyon ? birini söylede ona göre çözüm yolu bulayım . baban para vermiyosa gel ben verim sanada foruma saçma sapan konu açıpta görevlilerin başını ağrıtma oke ? paran yoksa özelime yaz ben sana plus alcam.sshinobi yazdı:Merhaba,
Bölge ve klan kanalının bölge ve klandakileri ilgilendirmeyen mesajlarla dolmasının önüne geçilmeli. Kişisel mesaj içeren veya canı sıkılan birinin gönderdiği anlamsız mesajların önüne geçilmeli. Klan veya bölge kanalını kapat gibi dahiyane çözüm sunacaklar sunmasınlar. Daha etkili bir çözüm bulunmalı. Bölge ve klan kanalına yazılan mesajlara limit getirilmeli ve herkesin mesajları denetlenmeli. İlerleyen zamanlarda kişinin keyfi olarak kanalı kirletmediği anlaşılırsa limit genişletilmeli ve daha ilerleyen sürede kaldırılmalı. Bu benim düşündüğüm yöntem daha farklı yöntemler de göz önünde bulundurulabilir.
Klan kanalıyla ilgili de klan değiştirme hakkı getirilmeli. Arka arkaya klan değiştiren ve bunu uzun süre yapan birinin verdiği rahatsızlığı bilen bilir. Hele kullanıcı adı hoş olmayan bir kullanıcı adıysa sinir bozucudur. Bununla ilgili de bir çalışma yapılmalı.
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Parasını veriyorsun diye herşeyi yapma hakkın mı var? Bu zihniyet işte bu ülkenin niye gelişmediğini gelişemiyeceğini gösteriyor herşey ortada diycek birşey yok para verdin haklısın dimi
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
VatanSeveriz yazdı:Parasını veriyorsun diye herşeyi yapma hakkın mı var? Bu zihniyet işte bu ülkenin niye gelişmediğini gelişemiyeceğini gösteriyor herşey ortada diycek birşey yok para verdin haklısın dimi
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
cok sacma Konu dostum bböyle ufak şeylerle bana gelme ...
:arrow: :arrow:
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Sana gelen giden yokta sanki sen uzun burnunu her yere sokuyorsun gibi geldi ne dersin DEĞİŞİK ! Her yazıya sanki kendin ergenlikten çıkmışın gibi yok gençler yok ergen deyip duruyon seni formun içine eden temizlemedi gitti mk.samedsedir06 yazdı:cok sacma Konu dostum bböyle ufak şeylerle bana gelme ...![]()
![]()
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
SaBourne yazdı:Sana gelen giden yokta sanki sen uzun burnunu her yere sokuyorsun gibi geldi ne dersin DEĞİŞİK ! Her yazıya sanki kendin ergenlikten çıkmışın gibi yok gençler yok ergen deyip duruyon seni formun içine eden temizlemedi gitti mk.samedsedir06 yazdı:cok sacma Konu dostum bböyle ufak şeylerle bana gelme ...![]()
![]()
Ray malifalitiko
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Offf Emraha Baglama 2dk aa Surda 2laf edecez Maksat muhabbet olsun resmen Muhabbetın ortasından gırıp Sonunu getıremıyorsun aa...ergen kaybol...Bourne yazdı:Sana gelen giden yokta sanki sen uzun burnunu her yere sokuyorsun gibi geldi ne dersin DEĞİŞİK ! Her yazıya sanki kendin ergenlikten çıkmışın gibi yok gençler yok ergen deyip duruyon seni formun içine eden temizlemedi gitti mk.samedsedir06 yazdı:cok sacma Konu dostum bböyle ufak şeylerle bana gelme ...![]()
![]()
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Formu fazla kokutma muhabbetine dalim senin, ne muhabbeti.Yanyana gelsek bakkala yollasam koşa koşa gidecen mk hala pişmiş kelle gibi gülüp büyüklük taslıyorsun.Milleti rahatsız etme toz ol.samedsedir06 yazdı:Offf Emraha Baglama 2dk aa Surda 2laf edecez Maksat muhabbet olsun resmen Muhabbetın ortasından gırıp Sonunu getıremıyorsun aa...ergen kaybol...Bourne yazdı:Sana gelen giden yokta sanki sen uzun burnunu her yere sokuyorsun gibi geldi ne dersin DEĞİŞİK ! Her yazıya sanki kendin ergenlikten çıkmışın gibi yok gençler yok ergen deyip duruyon seni formun içine eden temizlemedi gitti mk.samedsedir06 yazdı:cok sacma Konu dostum bböyle ufak şeylerle bana gelme ...![]()
![]()
:arrow:
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !