ÖNCELİKLE MERHABA
ARKADAŞLAR BEN MOBİL ÖDEME İLE AKÇE ALICAKTM HATTIM MOBİL ÖDEMEYE AÇIK FAKAT HATTINIZ UYGN DEĞİLDİR DİYOR VE ÖDEMEYİ YAPMIYOR YARDIMCI OLUCAK VARMI? ACİLLL
MOBİL ÖDEME
- OndesTeka
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Yakında
MOBİL ÖDEME
Ondesteka [(^)Ejder Asa]
Re: MOBİL ÖDEME
Merhaba OndesTeka,
bu durumla ilgili muhattabınız Operatör Servis Sağlayıcınızdır. Kullandığınız operatör servis sağlayıcısı Müşteri Hizmetleri ile görüşüp durumla ilgili bilgi almanızı öneririz. Mobil Ödeme ile Akçe satın alma işlemini gerçekleştirebilmeniz için Turkcell, Vodafone, Avea operatörlerinden birine sahip olmanız gerekmektedir. Bunun dışındaki herhangi bir operatörü kullanıyorsanız Akçe satın alamazsınız. Ayrıca bu tür sorunları hızlı destek kanalımızdan yazarsanız daha hızlı yanıt gönderebiliriz:) Bilginize.
İyi forumlar.
bu durumla ilgili muhattabınız Operatör Servis Sağlayıcınızdır. Kullandığınız operatör servis sağlayıcısı Müşteri Hizmetleri ile görüşüp durumla ilgili bilgi almanızı öneririz. Mobil Ödeme ile Akçe satın alma işlemini gerçekleştirebilmeniz için Turkcell, Vodafone, Avea operatörlerinden birine sahip olmanız gerekmektedir. Bunun dışındaki herhangi bir operatörü kullanıyorsanız Akçe satın alamazsınız. Ayrıca bu tür sorunları hızlı destek kanalımızdan yazarsanız daha hızlı yanıt gönderebiliriz:) Bilginize.
İyi forumlar.
- OndesTeka
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Yakında
KİMSE NET CEVAP VERMİYOR HATTIM MOBİL ÖDEMEYE AÇIK DAHA ÖNCE ALIŞVERİŞ YAPTIM MOBİL ÖDEMEYLE FAKAT ŞİMDİ OLMUYOR ACİL YARDIMMM
Ondesteka [(^)Ejder Asa]
- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Mevlana
Türkcell Vodafone avea dan başka ceptelefonu hattı varmı türkiyede
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
:arrow: Bimcellmrnikotin yazdı:Türkcell Vodafone avea dan başka ceptelefonu hattı varmı türkiyede
- NeMuTLuTuRKmDYNE
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Return Ofthe Kings
ReHaBeT yazdı::arrow: Bimcellmrnikotin yazdı:Türkcell Vodafone avea dan başka ceptelefonu hattı varmı türkiyede
+1
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Benim Konum'umu neden kopyalıyorsun arkadaşNeMuTLuTuRKmDYNE yazdı:ReHaBeT yazdı::arrow: Bimcellmrnikotin yazdı:Türkcell Vodafone avea dan başka ceptelefonu hattı varmı türkiyede
+1