Kardeş Seni Gerçekten Tebrik ediyorum muhteşem bir konuya denk gelmişinAdanaufuk898 yazdı:1 Saatir Oyundasınız Göz Sağlıgınız İçin Mola Vermelisiniz Diye uyarıorsunuz 2 3 4 saatlik bölge yapıorsunuzDİkkatimi Çekti.. kısa veya kolay yapında gözlerimiz bozulmasın madem bizi düşünüonuz
1 Saatir Oyundasınız Göz Sağlıgınız İçin Mola Vermelisiniz!!
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: 1 Saatir Oyundasınız Göz Sağlıgınız İçin Mola Vermelisin
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
@5 öptü ^XxBaDFeeLxX yazdı:klavyeden dolayI kotu yazIyorum ama yabanCI kelime kullanma derken ? LastTimeLordForumunMessisi yazdı:herkesin loncası yok bide turkceni biraz düzelt hiç değilse yabancı kelime kullanmaXxBaDFeeLxX yazdı:gaffar 2 saatmi what ? en fazla 1:30 dk ye kesiyoruz en ksa 1 saat 5 dk madem gozlerinizi dusuncekseniz ezk grubla girmeyinForumunMessisi yazdı:bak dostum gaffar ortalama 2 saat sürüyo ? 1.5 saate kesen cok az kişi var e siz 2 saatlik bölge kuruonuz adam toplaması falan 2 saat 15 dk de ee 1 saat yoruosa bizi niye 2 saatten fazla bölge kuruosun arkadaş buna sinirlenmişDeathxShock yazdı:Adamlar bedavadan ironi öğretiyo size çok mu?
not: tabi herkesin beyni aynı calısmaz
BlackWell
bunlar senin imzanda yer alyor.
- Adanaufuk898
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: İstanbul
Tham1HayOne yazdı:Kardeş Seni Gerçekten Tebrik ediyorum muhteşem bir konuya denk gelmişinAdanaufuk898 yazdı:1 Saatir Oyundasınız Göz Sağlıgınız İçin Mola Vermelisiniz Diye uyarıorsunuz 2 3 4 saatlik bölge yapıorsunuzDİkkatimi Çekti.. kısa veya kolay yapında gözlerimiz bozulmasın madem bizi düşünüonuz
samimi söylüyorum
eyw kardeşde haklı değilmyim... yukarda bazı cevaplara baktımda 1.5 dk 1.30 dk diorlar ilk girişlerini sormak isterim onlara.. girmeden önce grub kurarken harcadıkları zamanı sorarım onlara oyuna girdikleri gibi Kronometreyi açsınlar bi zahmet.. kendini övmek istemiş arkadaş
Konuşmasını Biliyorsan,Konuşta İBRET Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan,Susta ADAM Sansınlar
Konuşmasını Bilmiyorsan,Susta ADAM Sansınlar
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Forumda o kadar gereksiz ve boş konu var ki. Ne oyun ne forum hevesi kalıyor insanın..
MOLA VER MOLA!
MOLA VER MOLA!
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Slytherin
XxBaDFeeLxX yazdı:klavyeden dolayI kotu yazIyorum ama yabanCI kelime kullanma derken ? LastTimeLordForumunMessisi yazdı:herkesin loncası yok bide turkceni biraz düzelt hiç değilse yabancı kelime kullanmaXxBaDFeeLxX yazdı:gaffar 2 saatmi what ? en fazla 1:30 dk ye kesiyoruz en ksa 1 saat 5 dk madem gozlerinizi dusuncekseniz ezk grubla girmeyinForumunMessisi yazdı:bak dostum gaffar ortalama 2 saat sürüyo ? 1.5 saate kesen cok az kişi var e siz 2 saatlik bölge kuruonuz adam toplaması falan 2 saat 15 dk de ee 1 saat yoruosa bizi niye 2 saatten fazla bölge kuruosun arkadaş buna sinirlenmişDeathxShock yazdı:Adamlar bedavadan ironi öğretiyo size çok mu?
BlackWell
Yaşın maximum 10 neyse ben cümle içinde yabancı kelime kullanmıyorum onlar sadece karakterlerin isimleri
edit:BlackWell bir arkadaşın istegi üzerine oldu
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
XxBaDFeeLxX yazdı:klavyeden dolayI kotu yazIyorum ama yabanCI kelime kullanma derken ? LastTimeLordForumunMessisi yazdı:herkesin loncası yok bide turkceni biraz düzelt hiç değilse yabancı kelime kullanmaXxBaDFeeLxX yazdı:gaffar 2 saatmi what ? en fazla 1:30 dk ye kesiyoruz en ksa 1 saat 5 dk madem gozlerinizi dusuncekseniz ezk grubla girmeyinForumunMessisi yazdı:bak dostum gaffar ortalama 2 saat sürüyo ? 1.5 saate kesen cok az kişi var e siz 2 saatlik bölge kuruonuz adam toplaması falan 2 saat 15 dk de ee 1 saat yoruosa bizi niye 2 saatten fazla bölge kuruosun arkadaş buna sinirlenmişDeathxShock yazdı:Adamlar bedavadan ironi öğretiyo size çok mu?
BlackWell
Şu Ezik Kelimesini Anlamıyorum Çemberlitaşa Hiç Girmediyse Biri Ezik Değildir. Girse İtem Düşer Belki Ayrıca Sen O Şu Bu Kimse Anasının Karnında Öğrenmedi Bu Oyunu . Tecrüben Var Mı Diye Soruyorlar TEcrüben Yokken Sen nasıl Girdin Ula
Ayrıca Türkçeyi Düzgün Kullan Diyor Arkadaş SEn Kendine BAk.
Türkçe Cümlenin İçinde İngilizce Kullanmak Bir Hatadır (gaffar 2 saat mi what senin cümlen)
İngilizce İsimle Bir Çar açmak Değil Çünkü Türkçeyi Kirletmiyorsun..
Türkçeyi Türkçe İngilizce Kullanırsan Kirletirsin. Yozlaşırsın
Ki Bu Sende Çok Fazla. !
Bu Konuya Niye atlıyosun Gibi Birşey Kullanacaksın Şimdi LAflarımın altında Kaldığın İçin " Blackwell " Ve Forumun Messsisi Ben En Samimi Dostlarım ... Bi daha da böyle küçük düşürücü alayacı tavırlar sergilemeden önce 2 kere düşün çünkü o zaman daha ağır cümleler kuracağımdan emin ol !
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
bölgeyi yarıda bırak çık git balkonda 5 dakika sigara molası ver gel devam et.d
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Slytherin
saol fatihim BlackWell bende artık yagızın charı Kuklacı: Leone Meran:Megadef
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
:roll: rica ok. :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:saol fatihim BlackWell bende artık yagızın charı Kuklacı: Leone Meran:Megadef
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
Şu Ezik Kelimesini Anlamıyorum Çemberlitaşa Hiç Girmediyse Biri Ezik Değildir. Girse İtem Düşer Belki Ayrıca Sen O Şu Bu Kimse Anasının Karnında Öğrenmedi Bu Oyunu . Tecrüben Var Mı Diye Soruyorlar TEcrüben Yokken Sen nasıl Girdin Ula
Türkçe Cümlenin İçinde İngilizce Kullanmak Bir Hatadır (gaffar 2 saat mi what senin cümlen)
Ki Bu Sende Çok Fazla. !
Bu Konuya Niye atlıyosun Gibi Birşey Kullanacaksın Şimdi LAflarımın altında Kaldığın İçin " Blackwell " Ve Forumun Messsisi Ben En Samimi Dostlarım ... Bi daha da böyle küçük düşürücü alayacı tavırlar sergilemeden önce 2 kere düşün çünkü o zaman daha ağır cümleler kuracağımdan emin ol ! [/quote]
oys atarLI tavrlarn . SANIRIM trstm :S
Ne demeye calstgnzI kendiniz bile bilmiyosunuz
turkceyi kullan diyosun " SEn Kendine BAk." ben boyle bi cumle turkcede gormedim
. Bence "Liseli" tabiri var ya hani o tabir sizin gibi moronlar icin cktI , sizin sayenizde lisede okumaktan utanyorm neyse Allahtan lise sona gectim kurtulucam.
"ağır cümleler kuracağımdan emin ol" demissin ya hani cok merak ettim bosver yazarak yorulma xxbadfeelxx skype adresim ekle yorulmadan konusalm 
he bide cember isi var ben bu zamana dizdiysem o da dizseydi banane ben kendimi dusunmek zorundaym bi ezik yuzunden bi gb de 30 dk fazladan durmann alemi ne ? demissin ya sen annenin karnndan ogrendindemi cktn benim tecrubem yokken bizim sunucudada kimsenin tecrubesi yoktu
o sra bilgi olarak kimse benden ustun deildi understand ?
Ki Bu Sende Çok Fazla. !
Bu Konuya Niye atlıyosun Gibi Birşey Kullanacaksın Şimdi LAflarımın altında Kaldığın İçin " Blackwell " Ve Forumun Messsisi Ben En Samimi Dostlarım ... Bi daha da böyle küçük düşürücü alayacı tavırlar sergilemeden önce 2 kere düşün çünkü o zaman daha ağır cümleler kuracağımdan emin ol ! [/quote]
oys atarLI tavrlarn . SANIRIM trstm :S
Ne demeye calstgnzI kendiniz bile bilmiyosunuz
he bide cember isi var ben bu zamana dizdiysem o da dizseydi banane ben kendimi dusunmek zorundaym bi ezik yuzunden bi gb de 30 dk fazladan durmann alemi ne ? demissin ya sen annenin karnndan ogrendindemi cktn benim tecrubem yokken bizim sunucudada kimsenin tecrubesi yoktu
Kısacası BLanK