KEMALIZMX yazdı: "Eylül Ayı Sunucu Şampiyonası" nezaman gerçekleşecek?
Selam KEMALIZMX,
Eylül ve Ekim ayları için sunucu şampiyonası turnuvası düzenlenmeyecektir.Turnuva takvimi belirlendiğinde forum ve facebook üzerinden duyurulacaktır.
Bilginize.
fermanmemo yazdı:Merhaba
Ölüm oyunu etkinliklerinde başarı gösterip ödül alan oyuncular arasında ''şampiyonların ölüm oyunu'' adı altında bir etkinlik düzenlenebilir.
FeRMaN ( ALTINORDU )
Selam FeRMaN ,
Önümüzdeki aylarda bu tarz bir etkinlik düşünülmektedir,ilginiz için teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.
Lonca Savaşları etkinliği büyük bir ilgi görmüştü. Şuan için loncaların kasmış olduğu lonca puanlarına dayanılarak sunucularda belirli sıralamalardaki loncalar arasında lodos- arz klan farkı gözetmeksizin bir savaş olabilir .
Bir başka konu ise oyuncuların kasmış oldukları lonca puanlarıyla herhangi bir şan ve şöhrete veya item alma şansına sahip olmaları oyunu daha çok oynamalarını sağlayabilir . Buna ufak bir adım olarak gözlüklerde yapacağınız değişikliklerde klan parasının yanında lonca puanı da istemeniz oyunda lonca dışı dolaşan insanları lonca mensubu yapmanızı sağlayabilir.
IIaMoReII yazdı:Sayın GM ler ben IIaMoReII sunucular arası turnuvada finale kaldım ve akçe ödülümü aldım fakat şahaserimi alamadım bu konuda yardımcı olurmusunuz?
Selam IIaMoReII,
Başvuruları bize ulaşmış oyuncularımızın ödülleri hesaplarına yüklenmiştir. Akçeler hesaplara, Silahlar ve takılar ise envantere eklenmiştir. Bildirilmiş olan karakterler oyuna giriş yaptıklarında karakterlerinin çantasında ödüllerini görebilirler. (Silahlar ise karakterlerin ellerinde bulunmaktadır.)
İyi eğlenceler.
Sayın Zifan... ben çantamda akçemi gördüm fakat yüzğümü bulamadım istediğim karakterin adı KATAToNİA isterseniz girip bakabilirsiniz.Edvanterimde ve kasamda yok malesef olsa sizi rahatsız etmezdim bir daha cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler...
IIaMoReII yazdı:Sayın Zifan... ben çantamda akçemi gördüm fakat yüzğümü bulamadım istediğim karakterin adı KATAToNİA isterseniz girip bakabilirsiniz.Edvanterimde ve kasamda yok malesef olsa sizi rahatsız etmezdim bir daha cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler...
Selam IIaMoReII,
Ödülünüz ilk bildiriminizde bilgilerini göndermiş olduğunuz Byfaciaa karakterine yüklenmiştir.Lütfen karakterinizi kontrol ediniz.
Bilginize.