hiç beğenen ya da beğenmeyen yok mu?KaRyaaX yazdı:Eserin Adı Balıkçıya Suikast Olumlu olumsuz eleştirilerinizi almaktan mutlu olacağım teşekkürler
http://d1209.hizliresim.com/11/7/crxq7.jpg
Fan Art Çalışmam
Re: Fan Art Çalışmam
Karyax Sunucu:Sancak
ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Gerçekten güzel yakalamışsın ve güzel olmuş eline sağlık başarılar :geek:
teşekkürler bide biraz kollar iç içe geçmiş olmasa tam güzel olurdu ama en iyi böle oluyorIIIxYeNiCeRixIII yazdı:Gerçekten güzel yakalamışsın ve güzel olmuş eline sağlık başarılar :geek:
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Ben buna benzer birşeyi bayramda lodos keserken jandarma aliye yapmıştım gruptan attılar beni :mrgreen:
Göster

ben eleştiri istemiştim başınızdan geçenleri değil lütfen konuyu kirletmebyalone38 yazdı:Ben buna benzer birşeyi bayramda lodos keserken jandarma aliye yapmıştım gruptan attılar beni :mrgreen:
Hala soruma cevap alamadım ya neyse. Birde yollama fan arta falan adamı banlarlar laKaRyaaX yazdı:ben eleştiri istemiştim başınızdan geçenleri değil lütfen konuyu kirletmebyalone38 yazdı:Ben buna benzer birşeyi bayramda lodos keserken jandarma aliye yapmıştım gruptan attılar beni :mrgreen:
Ray malifalitiko
maRbLey yazdı:Hala soruma cevap alamadım ya neyse. Birde yollama fan arta falan adamı banlarlar laKaRyaaX yazdı:ben eleştiri istemiştim başınızdan geçenleri değil lütfen konuyu kirletmebyalone38 yazdı:Ben buna benzer birşeyi bayramda lodos keserken jandarma aliye yapmıştım gruptan attılar beni :mrgreen:
neden banlasınlar ?
beğenen yokmu yada beğenmeyen fikirlerinizi almaktan mutlu olurumKaRyaaX yazdı: