Eşya iadesi Hk .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Eşya iadesi Hk .

Mesaj gönderen Gangbangg »

Merhabalar. Önümüzdekı Günlerde Eşya iadesi olma olasıgı varmıdır . Evde internetım olmadıgından ve çalıştıgımdan kacırabiliyorum . 2 Gün önceden belirtseniz kendımı ona göre ayarlıyabiliriz . Gecen aylarda kacırmıştım Aniden etkınlık salonuna çekildigimimi hatırlıyorum :D Eşya iadesi duyurusu yapılmadan bunu belirtirsenız Ona göre kendımızı ayarlayabiliriz . Keyifli Forumlar ...
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
AloneWarrioR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Re: Eşya iadesi Hk .

Mesaj gönderen AloneWarrioR »

Merhaba ,

Eşya İadelerine ait Forum Genel Etkileşimimizde bir konu zaten bulunmaktadır.Bu konu içerisinde hangi gün / hangi kişinin item alıcağı belirtilmektedir.

Önümüzdeki günlerde de eşya iadeleri tarihleri düzenlenerek devam edicektir.Eşya İadeleri Takip Konusunu takip ederek bu konu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

İyi forumlar.
YaLNıZSavaŞÇI

Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Gangbangg »

Tamam da Dostum benimkisi sadece bi öneri . 1 Gün değilde Gün verilip 3 veyahut 4 gün ardı ardına Gerçekleşmeli . Mağgur olan insanlar var. Eşyalarımı alıp başka sunucuya gidecegim ama bekliyorum . ! gün seçilip o gun koyun gibi beklıyoruz yani olmazki Böyle .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
zaca37
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: aaaa

Mesaj gönderen zaca37 »

Arkadaşlar PvP Server dosyalarını hazırladık, çok yakında süprizlerle geliyoruz.
49 lvlden başlama
Madenler 10 saniyede bir çıkıyor
Kp 5 kat daha fazla geliyor
Çemberlitaş set hazır olarak veriyoruz, item düşümenize gerek yok.
Veee dahası Ayrıntı için
http://link.tl/Vd

“Genel Etkileşim” sayfasına dön