Oyun sunucusu ile baglantı kurulamadı !!!
- Hayjrdjr
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Herkez Haddini Bilecek
Oyun sunucusu ile baglantı kurulamadı !!!
Arkadaşlar oyuna gırıyorum uyelık secıyorum msn şifre yazıyorum gırıyorum ve şu hatayı alıyorum , " Oyun sunucusu ile baglantı kurulamadı . lütfen internet baglantınızı kontrol edınız daha sonra tekrar deneyınız " . hatayı vermesı sacma internet var başka online oyunlara gırdım net var bi sıkıntı yok ama bu hatayı vermesının sebebı nedır yardımlarınızı beklıyorum 
ĞROWPÜRYL
ĞROWLÜÇKY
ĞROWLÜÇKY
- AloneWarrioR
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Oyun sunucusu ile baglantı kurulamadı !!!
Merhaba ,
Sunucularımızda planlı bakım çalışmaları yapılmaktadır.Bundan dolayı sunucularımıza erişim kapalıdır.İlgili konuyu takip ederek güncellemeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
İyi forumlar.
Sunucularımızda planlı bakım çalışmaları yapılmaktadır.Bundan dolayı sunucularımıza erişim kapalıdır.İlgili konuyu takip ederek güncellemeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
İyi forumlar.
YaLNıZSavaŞÇI
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Re: Oyun sunucusu ile baglantı kurulamadı !!!
Hayjrdjr yazdı:Arkadaşlar oyuna gırıyorum uyelık secıyorum msn şifre yazıyorum gırıyorum ve şu hatayı alıyorum , " Oyun sunucusu ile baglantı kurulamadı . lütfen internet baglantınızı kontrol edınız daha sonra tekrar deneyınız " . hatayı vermesı sacma internet var başka online oyunlara gırdım net var bi sıkıntı yok ama bu hatayı vermesının sebebı nedır yardımlarınızı beklıyorum
oyuna girerken aşşağısındaki güncelleme yazılarını okamazsan böle olur
Karyax Sunucu:Sancak
ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü