diRectoR arkadaşımız eskiden emek harcıyanlar sonucunu alabiliyordu şuan öyle değil demiş.Bu yorumdan grup bölgesi emek işi değil sonucu çıkmıyor.Misal eskiden bir reçeteyi üretmek için bir hafta bir ay koşuşturan sonunda itemini üretebiliyordu ama şuan gb lerde bu koşuşturmanın karşılığını alamıyorsun manasında bir ifadede bulunmuş.Sanırım okurken dikkatini vermemişin.Saygılar.PeRiMaSaLi yazdı:Şans diye bir faktör var evet haklısın. Ben ışık kolyeyi düşürmek için 2.5 sene ugrastım. Emek işte bu 2gün maden cekip 3.gün item almak değil. Grub bölgesi emek işi değil diyen tek seni görüyorum. Grub bölgesinde harcadığın vakit emek değilse ben sana daha birşey demiyorum. :!: :!:diRectoR yazdı:grub bölgesi diye saçmalık getirmişler 3 yıldır gb giripte alter takı seti düşüren arkadaşım var çok saçma, eskiden böyle değildi herkes kendi itemini yapardı.zeki olanlar oyunda en iyi olanlardı ama şimdi byle değil şansı olan setini yapıyor. Eskiden emek verenler sonucunu alıyordu ama şuan böyle birşey söz konusu bile olamaz.PeRiMaSaLi yazdı:Eskiden vs ler zevkli idi. Ama şunu bilmeni isterim "Sihirbaz" şuan herkez eşit, eli hızlı olan ve vs nerde ne kullanmasını bilen iyi vs atar. Önceden benim itemim var senin yok. Tabi kesersin öyle adamı ama şuan eşit şartlarda vs atıyorsun. Sadece taktik oldu artık vs ler böyle daha zevkli die düşünüyorum...
En İyi 1vs1 Ustaları Kimlerdir ?
Re: En İyi 1vs1 Ustaları Kimlerdir ?
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Vs Yapan Var MI __???
:D

Lonca : Mahşerin Atlıları
Savaşçı: TraYN
Büyücü
- PeRiMaSaLi
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
Ne kadarına atıyoruz TraYN ?
ஜ۩۞۩ஜPeRiMaSaLı(SaLee)ஜ۩۞۩ஜ
ஜ۩۞۩ஜLeTMeKissYou(SaLeeII)ஜ۩۞۩ஜ
ஜ۩۞۩ஜLeTMeKissYou(SaLeeII)ஜ۩۞۩ஜ
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: <The Avengers>
Şifacılar arasında bu isimleri şahsım adına şöyle sıralamak isterim;
1-) Paşaxkorayş (Adamı yatıramadım gitti :lol: ) -Tartışmasız , şahsen.
2-) IIByBLoOnNII [Gazaplı da 3-0, Gazapsızda 3-2 aldı
]
3-) RicKaRDsToN (1-1) / aSiTYaĞMuRu (Atmadım ws , gücünü bilmem.) / NothingManxII [/i]
2-) IIByBLoOnNII [Gazaplı da 3-0, Gazapsızda 3-2 aldı
3-) RicKaRDsToN (1-1) / aSiTYaĞMuRu (Atmadım ws , gücünü bilmem.) / NothingManxII [/i]
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Gaziantep
Bu klanda O kadar atarlanıyorlar Temmuz Ayının ŞAmpiyonu Kim (IIBORDOBERELİII) karekteri oynayan Kİm Cuma KArdeşim AĞusTos Ayının Turnuvasında Yine Cuma Fİnalde DEmekki Bu Oyunda Cumadan İyi Ws Atan BÜyücü YOktur (IIBORDOBERELİ)
-
- İskele Babası
- Lonca: Gaziantep
BüyücüLerde Favorim : IIBoldmanTsII Namı Deger cuma
),
Savaşcılarda :BUMERANGBAŞKAN ...
(LeoNKİNG)
Savaşcılarda :BUMERANGBAŞKAN ...
(LeoNKİNG)
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Kod: Tümünü seç
[list][list=][*][color=#BFBFFF][/color][/list][/list]
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
ReaLMADRID yazdı:Tabi canım SOMEGOSALEN i kaç kere 10.0-10.1 yendi bunları unutmayız canım o tayfadan kimse kalmadı zaten adamlar yapacakları herşeyi yaptılar.basitçe yenilebilecek biriyse neden kimsenin g*tü yemiyodu la onla vs yapmaya.oyunun hilesi neymiş bakıyım söylesene bi sınırsız meteoritmi vuruyodu yoksa sürekli büyü mü bozuyodu. hile dediğin şey para basma hilesiydi ve item konusu, geç bu işleri geç hepinizde item vardı boş işler bunlar zaten vs işi %70 beceri %30 item.Şuanki vscilerin hiçbirisi iyi oynuyorum demesin hasarlar aşırı yüksek şansınıza bir kritik meteoritiniz işlerse o vs senin oluyor. ha vs nin hala meteorit-buzla atılması ayrı bir paradoks, her neyse ekip olarak bıraktık zaten oyunu merak etme korkmaya lüzüm yok. Ama o adam dönerse hepinizin iyi biliyorsunuzki 2-3 güne üstünüde dizer. Ben iyi büyücüm diye ötenleride toz eder bunu çok ama çok iyi biliyosunuz siz boşuna şöyleydi böyleydi ötmeBriqandx yazdı:ReaLMADRID yazdı:teşkilatın gelmiş geçmiş en iyi vs ci büyücüsü Fancy dir. gerisi faso fiso.
Şu dediğin Şahıs bizde item yokken atıyordu ve oyundaki hileleri bilen biriydi. Ama oyunda fazla vs ci yokken iyiydi diyorlardı ama bana göre basitçe yenilebilir biriydi.![]()
Konuyada Yorum atak : RiCKarDiSoN gördüğüme göre kesen yok.
Savaşçı : Daha Parada beni zarara sokan olmadı.
Büyücü : Sürekli değişen bi durumda. Ama şuanda İyi atan 3 - 4 kişi var sonucu bi ara bunları buluşturarak kararlaştırırız.![]()
BEN iksir içerek Er meydanına girmedim sanırım ondan hep kaybediyorum.
Büyü bozmayı 15 yapıp 29 iwide arz kovalayan nedense ölmedim diye özelden nasıl oluyor diyen arkadaşlar yazmaz şimdi ama fancy mancy janci lere söyleyin mezarlıkta fiziksel vurup labirente kaçmasın. :lol:
Oyun açığını kullanmayı öğrenmek istiyorum .? ama yapamıyorum
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

Büyücü Olarak JıGyII Savascı Olarak PeRıMaSaLı
- themoments
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Prisoners Of Freedom
Polatreis yazdı:Büyücü Olarak JıGyII Savascı Olarak PeRıMaSaLı![]()
büyücü olarak asibey==boldmants savaşçı olarak paşaxkaptan albay themoment gerisi hikayedir kimse yalakalık yapmasın boş yere oyun içerisinde kimin ne olduğu belli oluyo