Teşkilat Sunucusunun Hali
- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Teşkilat Sunucusunun Hali
Justine sana katılıyorum son 3-4 gündür ne çektiğimizi bir anlasalar.Bu teşkilat sunucusunda olan ne ilk sorun ne de son.Oldukça büyük bir sunucuyuz daha çok ilgilenilmeli dediğim gibi
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
Görevlerin Yapılması İmkansız Hale Geldi 20 Gümüş Akrep Yapalım Dedik sırasıya 3-8-11-4-1 Kala Attı en sonunda 6.denemede Yaptık Teslime Giderken Attı Fakat Yinede Oldu.....
7 Sunucu Varken Neden SADECE Teşkilat
Açıklama Yapsalar Bile Yeter....Bize...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- justine
- FareAdam Düşmanı
Aslında durumun ana kaynağı gene sunucular arası eşitsizlikten kaynaklanıyor..Bazı sunucularda kütük yaran olmaması nedeniyle teşkilata geçen arkadaşlar sunucuya demir attılar..Peki çözümü git demek mi? Tabi ki hayır..Arkadaşlar buyursunlar gelsinler ama bu yoğunluğa göre de bir çalışma yapılsın..Ya da zamanında sunucularda eşit şartlar yaratılsaydı ve Teşkilat sunucusunda bu kadar yüklenme olmasaydı..
Diğer sunucularda karakterim olmadığı için bilmiyorum oralarda durum nedir fakat şu cümleyi bizzat Gm ağzından duyduk teşkilimpiyatlar düzenlendiği gün : "Sadece teşkilat sunucusunda bazı problemler yaşıyoruz" Teşkilimpiyat yapılalı bugün tam 11 gün oluyor yanılmıyorsam..11 günde bu sorun giderilemedi ve biz hala lag derdiyle uğraşıyoruz..Peki suçumuz ne?? Diğer sunucularda plus alan parasıyla alıyor da biz bakkal defterine mi yazdırıyoruz??
Tek isteğimiz oyunu akıcı şekilde oynamak !!
Diğer sunucularda karakterim olmadığı için bilmiyorum oralarda durum nedir fakat şu cümleyi bizzat Gm ağzından duyduk teşkilimpiyatlar düzenlendiği gün : "Sadece teşkilat sunucusunda bazı problemler yaşıyoruz" Teşkilimpiyat yapılalı bugün tam 11 gün oluyor yanılmıyorsam..11 günde bu sorun giderilemedi ve biz hala lag derdiyle uğraşıyoruz..Peki suçumuz ne?? Diğer sunucularda plus alan parasıyla alıyor da biz bakkal defterine mi yazdırıyoruz??

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Naptınız len teşkilata
) Merana fln göç yapmayın ha=)
- Californication
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
İkv nin ilk ve en önemli sunucusu olan eminönünde de bu sorunlar yaşanmıştı . O günleri hatırlamak içten bile değil. Bu sorun eminönünde de yaşandıysa teşkilatta bu olayların yaşanması maalesef doğal karşılamak gerekir 
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
HaNdSoMe yazdı:
açıklama lazım ve bu giden sürenin telafisi lazım yani demek istediğim şu %10 dahi olsa tecrübe arttirmaları lazım bir kaç gün boyunca tek bir gün yaparlarsa olmaz o günü bilemeyen olur hadi bilmeyenleri geçtim o gün sunucu çok kalabalık olur herkes kasmak ister onun için yapmaları lazım birkaç gün ve en az %10justine yazdı:Aslında durumun ana kaynağı gene sunucular arası eşitsizlikten kaynaklanıyor..Bazı sunucularda kütük yaran olmaması nedeniyle teşkilata geçen arkadaşlar sunucuya demir attılar..Peki çözümü git demek mi? Tabi ki hayır..Arkadaşlar buyursunlar gelsinler ama bu yoğunluğa göre de bir çalışma yapılsın..Ya da zamanında sunucularda eşit şartlar yaratılsaydı ve Teşkilat sunucusunda bu kadar yüklenme olmasaydı..
- justine
- FareAdam Düşmanı
Derdimiz %10 %20 ile bitmez..Dünden bahsedeyim size hemen..3 kez er meydanında 1 kez kadim hidra kesiminde 1 kez de meran şehrinde oyundan düştüm..Bir arkadaşım tcpip numarasını genişletip bağlantımı rahatlatmamı tavsiye etti ..Genişlettim gene düştüm..
Oyunu böyle oynayan bir sunucu daha var mı acaba??
Oyunu böyle oynayan bir sunucu daha var mı acaba??

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
7 sunucu varken neden teşkilat.diyelim teşkilat değil de tılsım oldu onlarda aynı şeyi diyeceklerdi.siz ank nın durumunu bilmiorsunuz konuşmayın.
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Tepkiniz normal olarak karsilanir ama bunu firsat bilen bazi arkadarlar tepkilerini diger sunucularda sert bir sekilde gosteriyor.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
arkadaşlar sonuna kadar haklısınız fakat bazı arkadaşlar yanlış düşünüyor neden sadece teşkilat diyor sanki yönetim bilerek sadece teşkilatımı bozuyor onlarında böyle büyül bir sıkıntıyı düzeltmek için ugraştıkları kesindir onun için biraz daha sabredin derim
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını