GBLERDEN ŞAHESER ÇOK ZOR DÜŞÜOR

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

GBLERDEN ŞAHESER ÇOK ZOR DÜŞÜOR

Mesaj gönderen KingxReaper »

ARKADAŞLAR GB LERDEN ŞAHESER DÜŞÜRMEK COK ZOR HELE MİGRATTAN ZIRH DÜŞMESİ ÇOK ZOR BU NUN İÇİN SİZCEDE BİR ŞEYLER YAPILAMAZMI YAĞMA ARTTIRICILAR ZATEN İŞE YARAMIOR NEKADAR ALRISAN AL EN FAZLA DÜŞEBİLECEK KIYAMET ALEVİ GB AMPLEFEKTÖRÜ OLUOR.ZATEN KRAKTERLERİN NUCLEUS DÜŞÜRMESİ GEREKİOR. BU DA ÇOK ZOR BUNA BİR EL ATILMALI ARTIK TEK CARESİ ADMAIN KYMAET ZIRH ÜRETMEK OLUOR BİRAZDAHA KOLAY DÜŞSE NOLURDU.
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Re: GBLERDEN ŞAHESER ÇOK ZOR DÜŞÜOR

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

Aslında şifacı ve savaşçıya kolay düşüyor tek sorun büyücüde bunun da sebebi acık 4+1+1 girilmesi ne kadar çok büyücü o kadar az eşya.
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

ANYONESTOPME ye katılıyorum. Ben şifacımın 3 zırhını 4 junonda tamamladım :D
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

Şimdi ne derseniz deyin bu grup bölgeleri mantıgı ve bundan ziyada bu eşya düşürme şans çok ***'tan bir olay.Savaşcımla 22 defa sıgınak attım ona ragmen hala birşey yok boş.Ki çevre olmadan sıgınaga savaşcı sokmanın çok çok zor oldugunu bilenler bilir.Çevrem olsa şu konuya cevap bile yazmazdım,ancak bu şans olayı ve şans işleri gerçekten ikv yi çürüttü.Lütfen itemlerini en kısa sürede tamamlayıp yazdıgımı alıntı yaparak nispet yapar gibi kendi,veya arkadaşlarını örnek veren parazitler yazmasın.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
JacKSwaqqeR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen JacKSwaqqeR »

ben arkadaslarima da öneriyorum size de önereyim gblere 2 2 2 gidin biraz vakit kaybi filan olsa da item düsme sansiniz esit olur ve en fazla 3 4 atisda iteminizi alirsiniz. Not: Denenmistir :)
Renewal Asil Dostlar
Tattaglia Asil Dostlar
Alperenbey Asil Dostlar
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

Benim önerim şifacı olduğum için 4+1+1 gidin şifa ve savaşa daha kolay item veriyor hele ben bi item diziyim sizde dizerisinz elbet :twisted:
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

AnyoneStopMe yazdı:Aslında şifacı ve savaşçıya kolay düşüyor tek sorun büyücüde bunun da sebebi acık 4+1+1 girilmesi ne kadar çok büyücü o kadar az eşya.
Doğrıu diosun ama sencede yinede biraz zor düşmüormu yaw biraz daha koaly olamzmıydı olsaydı nolurdu anlamıorum
Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

JacKSwaqqeR yazdı:ben arkadaslarima da öneriyorum size de önereyim gblere 2 2 2 gidin biraz vakit kaybi filan olsa da item düsme sansiniz esit olur ve en fazla 3 4 atisda iteminizi alirsiniz. Not: Denenmistir :)
İlginç bir fikir bari yağma artırıcılar işe yarasaydı en azından oyun paraya para demezdi
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

KingxReaper yazdı:
AnyoneStopMe yazdı:Aslında şifacı ve savaşçıya kolay düşüyor tek sorun büyücüde bunun da sebebi acık 4+1+1 girilmesi ne kadar çok büyücü o kadar az eşya.
Doğrıu diosun ama sencede yinede biraz zor düşmüormu yaw biraz daha koaly olamzmıydı olsaydı nolurdu anlamıorum
Aslıda sistemle alakalı değil bu sorunlar oyuncuların zaman kazanma telaşından kaynaklanıyor.
Kullanıcı avatarı
KaRyaaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ---

Mesaj gönderen KaRyaaX »

Deepmaker yazdı:Şimdi ne derseniz deyin bu grup bölgeleri mantıgı ve bundan ziyada bu eşya düşürme şans çok ***'tan bir olay.Savaşcımla 22 defa sıgınak attım ona ragmen hala birşey yok boş.Ki çevre olmadan sıgınaga savaşcı sokmanın çok çok zor oldugunu bilenler bilir.Çevrem olsa şu konuya cevap bile yazmazdım,ancak bu şans olayı ve şans işleri gerçekten ikv yi çürüttü.Lütfen itemlerini en kısa sürede tamamlayıp yazdıgımı alıntı yaparak nispet yapar gibi kendi,veya arkadaşlarını örnek veren parazitler yazmasın.
çevren olmasıyla alakası yok bnmde çevrem yok ama çarımı çok rahatlıkla sokabiliyorum
Karyax Sunucu:Sancak

ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü

“Genel Sohbet” sayfasına dön