Okulların açılmasına az bir zaman kala tatilin keyfini çıkarmak isteyen oyuncularımız için yaz tatili fırsatları devam ediyor. Hafta sonuna özel olarak tüm oyuncularımıza sürprizimiz var!
Yağma Artırıcılar Hediye!
Sığınak ve Migrat Yağma Artırıcıları (%30-%30) haftasonuna özel olarak herkese hediye! Dükkan'a giderek Vitrinden Ücretsiz Yağma artırıcılarını anında alabilirsin!
Hediye Ürünlere ulaşmak için tıklayın.
Karakter Adı Değiştirme İndirimde!
Haftasonu boyunca Karakter Adı Değiştirme ürünü %30 indirimle sadece 1395 Akçe!Üstelik birden fazla alabilir, ileride kullanmak üzere hesabınızda bulundurabilirsin. Karakter Adı Değiştirme ürününü indirimli olarak hemen alabilmek için tıklayın.
Uf hediyeler Mükkemmel Okulu Bırakıp Oyun Oynayın Okuyup Ne Olcaksınız
Öğretmen Olsanız Atama Beklersiniz
Doktor Olsanız Dayak Yersiniz
Subaylık Okusanız Şehit Olursunuz
haydegidelum yazdı:Uf hediyeler Mükkemmel Okulu Bırakıp Oyun Oynayın Okuyup Ne Olcaksınız
Okulların açılmasına az bir zaman kala tatilin keyfini çıkarmak isteyen oyuncularımız için yaz tatili fırsatları devam ediyor. Hafta sonuna özel olarak tüm oyuncularımıza sürprizimiz var!
Yağma Artırıcılar Hediye!
Sığınak ve Migrat Yağma Artırıcıları (%30-%30) haftasonuna özel olarak herkese hediye! Dükkan'a giderek Vitrinden Ücretsiz Yağma artırıcılarını anında alabilirsin!
Hediye Ürünlere ulaşmak için tıklayın.
Karakter Adı Değiştirme İndirimde!
Haftasonu boyunca Karakter Adı Değiştirme ürünü %30 indirimle sadece 1395 Akçe!Üstelik birden fazla alabilir, ileride kullanmak üzere hesabınızda bulundurabilirsin. Karakter Adı Değiştirme ürününü indirimli olarak hemen alabilmek için tıklayın.
Tüm oyuncularımıza iyi haftasonları dileriz.
sığınak artırıcı alsammı diye düşünüyordum ) düşmeyen alternator kolyem için bu iyi oldu deniyim biraz daha
Hediyeler için teşekkürler, indirim için de. Lonca pasaportu, Lisans, +5, Kasa erişimi gibi ürünlerin dükkanda satılması hem sobee açısından hemde oyuncular açısından mükemmel bir yenilik olurdu. Umarım ilerleyen zamanlarda bu yeniliği forumda konu açtığınızda okuruz Bu gerçekten de kazançlı bir yenilik olacaktır.
Splash yazdı:Hediyeler için teşekkürler, indirim için de. Lonca pasaportu, Lisans, +5, Kasa erişimi gibi ürünlerin dükkanda satılması hem sobee açısından hemde oyuncular açısından mükemmel bir yenilik olurdu. Umarım ilerleyen zamanlarda bu yeniliği forumda konu açtığınızda okuruz Bu gerçekten de kazançlı bir yenilik olacaktır.
Benim Görüşümde Bu Yönde Mesela Benim Oturduğum Şehir Aksaray İlk Kutu Çıktığında 2 Bayii de satıyordu artık satmıyorlar ve bende almıyorum dükkandan satılması gayet mantıklı
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
haydegidelum yazdı:Uf hediyeler Mükkemmel Okulu Bırakıp Oyun Oynayın Okuyup Ne Olcaksınız
Splash yazdı:Hediyeler için teşekkürler, indirim için de. Lonca pasaportu, Lisans, +5, Kasa erişimi gibi ürünlerin dükkanda satılması hem sobee açısından hemde oyuncular açısından mükemmel bir yenilik olurdu. Umarım ilerleyen zamanlarda bu yeniliği forumda konu açtığınızda okuruz Bu gerçekten de kazançlı bir yenilik olacaktır.
Benim Görüşümde Bu Yönde Mesela Benim Oturduğum Şehir Aksaray İlk Kutu Çıktığında 2 Bayii de satıyordu artık satmıyorlar ve bende almıyorum dükkandan satılması gayet mantıklı
Dükkandada satılır,satılacaktır ancak emin olun,dükkandaki fiyatı kutu fiyatından daha pahalı olacaktır.Tahminim Lonca lisansı,kasa erişimi ve +5 ayrı olarak satılacak.Direk kutu şeklinde satarlarsa mantıken Dükkanda bulunan 3 aylık Plus paketin ne işi var değilmi :?:
Splash yazdı:... Lonca pasaportu, Lisans, +5, Kasa erişimi gibi ürünlerin dükkanda satılması hem sobee açısından hemde oyuncular açısından mükemmel bir yenilik olurdu. Umarım ilerleyen zamanlarda bu yeniliği forumda konu açtığınızda okuruz Bu gerçekten de kazançlı bir yenilik olacaktır.
Daha önce bu bahsettiğiniz konu ile ilgili açıklama yapıldı + 5 Yetenek Puanı ve Kasa Erişimi ile ilgili dükkanda satılmayacaktır. Diyerekten...
Tabi para tatlı ümit edebilisiniz her şeyin bir zamanı var para lazım olduğunda... eklenebilir diye düşünüyorum.