Ya Sen Şehid'im ?
- KcuF
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Ya Sen Şehid'im ?
Cenaze namazında hoca cemaate dönüp yine soracak? Haklarınızı helal ediyormusunuz diye... Orada olamayacağım ama ey şehidim biz uyurken sen terörist peşinde koştuğun için biz sıcaktan bunalıp klima karşısında serinlerken sen ağır postallar içinde kanayan ayaklarınla dağlarda gezdiğin için biz facebookta geyik muhabbeti yaparken sen anneni bile arayamadığın için biz tatil planları yaparken sen bir sigaranı sonuna kadar rahat içemediğin için ve henüz hayatının baharında bir fidanken sen ey şehidim sen ay kınalı kuzum biz bu ülke güzelliklerini yaşayalım diye bize canını feda etmişsin benim sende ne hakkım olabilirki kaldır başını ve sen söyle bize hakkını helal ediyormusun...

ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
Re: Ya Sen Şehid'im ?
hacı orası öylede afyondaki patlamada hiç bir terör yok zaten pkk lıların silah bırakması gerek devlet kendi işini kendisi görüyor.KcuF yazdı:Cenaze namazında hoca cemaate dönüp yine soracak? Haklarınızı helal ediyormusunuz diye... Orada olamayacağım ama ey şehidim biz uyurken sen terörist peşinde koştuğun için biz sıcaktan bunalıp klima karşısında serinlerken sen ağır postallar içinde kanayan ayaklarınla dağlarda gezdiğin için biz facebookta geyik muhabbeti yaparken sen anneni bile arayamadığın için biz tatil planları yaparken sen bir sigaranı sonuna kadar rahat içemediğin için ve henüz hayatının baharında bir fidanken sen ey şehidim sen ay kınalı kuzum biz bu ülke güzelliklerini yaşayalım diye bize canını feda etmişsin benim sende ne hakkım olabilirki kaldır başını ve sen söyle bize hakkını helal ediyormusun...![]()
okuyoken ağlıcaktım üzüntüden 
Violencexfox [^Ejder Asa]
Cihadxmikail[ecel getiren]
susmak anlayana bir cevaptır..
Cihadxmikail[ecel getiren]
susmak anlayana bir cevaptır..
-
- İri Fare Avcısı
tam olarak kesinleşmedi . bir sabotaj da olabilir . yapılan ihmalkarlıklar bunu gösteriyor :?Sebebimsensin yazdı:KcuF yazdı:Cenaze namazında hoca cemaate dönüp yine soracak? Haklarınızı helal ediyormusunuz diye... Orada olamayacağım ama ey şehidim biz uyurken sen terörist peşinde koştuğun için biz sıcaktan bunalıp klima karşısında serinlerken sen ağır postallar içinde kanayan ayaklarınla dağlarda gezdiğin için biz facebookta geyik muhabbeti yaparken sen anneni bile arayamadığın için biz tatil planları yaparken sen bir sigaranı sonuna kadar rahat içemediğin için ve henüz hayatının baharında bir fidanken sen ey şehidim sen ay kınalı kuzum biz bu ülke güzelliklerini yaşayalım diye bize canını feda etmişsin benim sende ne hakkım olabilirki kaldır başını ve sen söyle bize hakkını helal ediyormusun...![]()
hacı orası öylede afyondaki patlamada hiç bir terör yok zaten pkk lıların silah bırakması gerek devlet kendi işini kendisi görüyor.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
kesinleşse ne olucak ne değişicek ? 25 oğcağın dumanı söndü ? türkiyenin atmosferinden 25 kişilik nefes kesildi ? sadece 25 mi ? hayır asla ve asla 25 değil. ne olucak 2 gün sonra çıkıcaklar vay efendim terör yandaşlarından birisi asker çıktı dalga geçmek için bomba patlattı bunumu diyecekler ? 25 ailenin sofrasından 25 tabak eksildi bu nasıl bir durum biliyormusunuz burdan anlatmak bizim işimize geliyor laylaylom ama gidip o ailelere sormak lazım . 1 gün önce belki 1 saat belki 10 dakika önce haber aldıkları evlatlarından ömür boyu haber alamayacaklar bu nasıl bir acı durum anlamamızın imkanı yok.TsKxKxaPpLe yazdı:tam olarak kesinleşmedi . bir sabotaj da olabilir . yapılan ihmalkarlıklar bunu gösteriyor :?Sebebimsensin yazdı:KcuF yazdı:Cenaze namazında hoca cemaate dönüp yine soracak? Haklarınızı helal ediyormusunuz diye... Orada olamayacağım ama ey şehidim biz uyurken sen terörist peşinde koştuğun için biz sıcaktan bunalıp klima karşısında serinlerken sen ağır postallar içinde kanayan ayaklarınla dağlarda gezdiğin için biz facebookta geyik muhabbeti yaparken sen anneni bile arayamadığın için biz tatil planları yaparken sen bir sigaranı sonuna kadar rahat içemediğin için ve henüz hayatının baharında bir fidanken sen ey şehidim sen ay kınalı kuzum biz bu ülke güzelliklerini yaşayalım diye bize canını feda etmişsin benim sende ne hakkım olabilirki kaldır başını ve sen söyle bize hakkını helal ediyormusun...![]()
hacı orası öylede afyondaki patlamada hiç bir terör yok zaten pkk lıların silah bırakması gerek devlet kendi işini kendisi görüyor.
BAŞIMIZ SAOLSUN TÜRKİYE..
- KasimHaktanyana
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: PaŞaHaKTaNYaNa
Çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık bazen her insanda olur.Bişeyler yazmak istersin hemde çok şey yazmak istersin hane klavyenin düğmeleri yetmezya ancak yüreğini çıkarıp göstermek gerekir o yüreğindeki dertleri sıkıntıları anca yüreğin söyler bende söyleyecek yazacak hiç bişey bulamıyorum anca yüreğimi çıkarıp göstermem gerekir. ama şunu söyleye bilirim!!!KcuF yazdı:Cenaze namazında hoca cemaate dönüp yine soracak? Haklarınızı helal ediyormusunuz diye... Orada olamayacağım ama ey şehidim biz uyurken sen terörist peşinde koştuğun için biz sıcaktan bunalıp klima karşısında serinlerken sen ağır postallar içinde kanayan ayaklarınla dağlarda gezdiğin için biz facebookta geyik muhabbeti yaparken sen anneni bile arayamadığın için biz tatil planları yaparken sen bir sigaranı sonuna kadar rahat içemediğin için ve henüz hayatının baharında bir fidanken sen ey şehidim sen ay kınalı kuzum biz bu ülke güzelliklerini yaşayalım diye bize canını feda etmişsin benim sende ne hakkım olabilirki kaldır başını ve sen söyle bize hakkını helal ediyormusun...![]()
bir kürt olarak '''''NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE'''''' ^^KAHROLSUN PKK^^.... :!: :!:
Kasım Haktanyana
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
adres war lan kurtle turk kardeş deildir kurtler alayı o cocugudurKasimHaktanyana yazdı:Çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık bazen her insanda olur.Bişeyler yazmak istersin hemde çok şey yazmak istersin hane klavyenin düğmeleri yetmezya ancak yüreğini çıkarıp göstermek gerekir o yüreğindeki dertleri sıkıntıları anca yüreğin söyler bende söyleyecek yazacak hiç bişey bulamıyorum anca yüreğimi çıkarıp göstermem gerekir. ama şunu söyleye bilirim!!!KcuF yazdı:Cenaze namazında hoca cemaate dönüp yine soracak? Haklarınızı helal ediyormusunuz diye... Orada olamayacağım ama ey şehidim biz uyurken sen terörist peşinde koştuğun için biz sıcaktan bunalıp klima karşısında serinlerken sen ağır postallar içinde kanayan ayaklarınla dağlarda gezdiğin için biz facebookta geyik muhabbeti yaparken sen anneni bile arayamadığın için biz tatil planları yaparken sen bir sigaranı sonuna kadar rahat içemediğin için ve henüz hayatının baharında bir fidanken sen ey şehidim sen ay kınalı kuzum biz bu ülke güzelliklerini yaşayalım diye bize canını feda etmişsin benim sende ne hakkım olabilirki kaldır başını ve sen söyle bize hakkını helal ediyormusun...![]()
bir kürt olarak '''''NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE'''''' ^^KAHROLSUN PKK^^.... :!: :!:
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- KcuF
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
KasimHaktanyana yazdı:Çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık bazen her insanda olur.Bişeyler yazmak istersin hemde çok şey yazmak istersin hane klavyenin düğmeleri yetmezya ancak yüreğini çıkarıp göstermek gerekir o yüreğindeki dertleri sıkıntıları anca yüreğin söyler bende söyleyecek yazacak hiç bişey bulamıyorum anca yüreğimi çıkarıp göstermem gerekir. ama şunu söyleye bilirim!!!KcuF yazdı:Cenaze namazında hoca cemaate dönüp yine soracak? Haklarınızı helal ediyormusunuz diye... Orada olamayacağım ama ey şehidim biz uyurken sen terörist peşinde koştuğun için biz sıcaktan bunalıp klima karşısında serinlerken sen ağır postallar içinde kanayan ayaklarınla dağlarda gezdiğin için biz facebookta geyik muhabbeti yaparken sen anneni bile arayamadığın için biz tatil planları yaparken sen bir sigaranı sonuna kadar rahat içemediğin için ve henüz hayatının baharında bir fidanken sen ey şehidim sen ay kınalı kuzum biz bu ülke güzelliklerini yaşayalım diye bize canını feda etmişsin benim sende ne hakkım olabilirki kaldır başını ve sen söyle bize hakkını helal ediyormusun...![]()
Sağolasın İnanın Bir Şehit Haberi Aldığımda Hemen Gözlerim Dolar Ne Olacak Bu Vatan'ın Hali Biz Osmanlı Torunlarıyız 2-3 Çapulcuya Boyun Eğmeyiz.
Bir Ermeni Olarak '''''NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE'''''' ^^KAHROLSUN PKK^^....
ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F