MAĞDURİYET

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
arifturgut
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

MAĞDURİYET

Mesaj gönderen arifturgut »

s.a. 25 tl karsılıgı 2500 akce ıcın mesaj gonderdım telefondan 250 tl kesıldı ama e-pın kodu gelmedı magdurıyetımı 5 kez destek formuna ılettım ama kımse bakmadı nasıl bı duzen var burada anlam veremıyorum parayı alıp epını neden vermıyorsunuz hadı vermedınız neden bı kez olsun gerı donusum yapmıyorsunuz hakkımı her turlu yasal yollardan arayacagım bılgınız olsun 507 976 37 18 nolu telefondan yaptım mobıl odemeyı tarıh 08.09.2012 saat 19:15 ıle 19:45 arası bı bakarmısanız sevınırım

bu mesaja cevaben bı arkadas destege basvur dıye mesaj atmıs arkadasım sevgılı kardesım 5 mesaj hakkı vermıssınız hakkım bıttı ama hala e-pın yok
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: MAĞDURİYET

Mesaj gönderen Lahkesis »

Tekrar merhaba,

Bir önceki konuda belirttiğim gibi İletişim/Destek'e aynı konuyla ilgili birden fazla mesaj göndermeniz, sizin ve birçok oyuncunun gönderdiği başvuruların incelenmesini yavaşlatır. Lütfen bu konudaki hassasiyete özen gösterelim. İKV Resmi Forumları üzerinden bu tür sorunlarla ilgili destek veremiyoruz.

Tarafınıza gelecek cevabı sabırla bekleyiniz ve lütfen bu konunun devamı halinde konular açmayınız.

Anlayış göstermenizi istirham ediyor, iyi forumlar diliyorum.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön