MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
İlla Selçuk İnan oynayacak diye bir şey yok. Bence artık Avrupa'ya ayak uyduran bir takımız. Fakat gol atacak bir futbolcumuz yok diye düşünüyorum. Dün Hollandayı gerçekten yenebilirdik. Bu gruptan çıkarız.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
-
- Kobra Takipçisi
İlla Selçuk İnan oynayacak diye bir şey yok. Bence artık Avrupa'ya ayak uyduran bir takımız. Fakat gol atacak bir futbolcumuz yok diye düşünüyorum. Dün Hollandayı gerçekten yenebilirdik. Bu gruptan çıkarız.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
++ Mekanları cennet olsun sehıtlerımızn..RuTkaYx yazdı:Rabbim tüm TÜRK milletine ve Şehitlerimizin yakınlarına sabır ihsan eylesin.
:arrow: İsmimi orada gördüm ve inanılmaz bir duygu içerisine girdim. Şu an tüylerim diken diken. İnşallah rabbim bana da nasip eder bu mertebeye ulaşmamı.
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Gol atacak futbolcumuz var. (Bknz: Geçen sezonun gol kralı: Burak Yılmaz, Galatasarayda 4 resmi maçta 6 gol atan: Umut Bulut)xLuCaGox yazdı:İlla Selçuk İnan oynayacak diye bir şey yok. Bence artık Avrupa'ya ayak uyduran bir takımız. Fakat gol atacak bir futbolcumuz yok diye düşünüyorum. Dün Hollandayı gerçekten yenebilirdik. Bu gruptan çıkarız.![]()
Takımda bu futbolcuları besleyecek oyuncu yoktu. Selçuk İnan'ı alsa her şey farklı olabilirdi.
Rıdvan Dilmen'in dediği gibi "Kaleciyi oynatmam Selçuk'u oynatırım."
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
oynamazsa böyle oluyor işte boş boş konuşmayın. selçuk inansız hollanda karşısına çıkarsa böyle olur.xLuCaGox yazdı:İlla Selçuk İnan oynayacak diye bir şey yok. Bence artık Avrupa'ya ayak uyduran bir takımız. Fakat gol atacak bir futbolcumuz yok diye düşünüyorum. Dün Hollandayı gerçekten yenebilirdik. Bu gruptan çıkarız.![]()
Seni engeleyen yok askere gidebilirsin istedigin zaman neyin kafasındasın bu arada şehitlerimize saygımız sonsuz inşallah mekanları cennet olur kahrolsun pkk fakat burada bordo klavyelilik yapmana gerek yokRuTkaYx yazdı:Rabbim tüm TÜRK milletine ve Şehitlerimizin yakınlarına sabır ihsan eylesin.
:arrow: İsmimi orada gördüm ve inanılmaz bir duygu içerisine girdim. Şu an tüylerim diken diken. İnşallah rabbim bana da nasip eder bu mertebeye ulaşmamı.
umutdeniz
-
- Kobra Takipçisi
Umut yaşın küçük bilmiyorsun konuşma bari.
İstediğin zaman askere gidebilirsin ne demek Allah aşkına?
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
Saglıgı yerinde olan ve 18 yaşından buyuk olan herkes gidebiliyor.xLuCaGox yazdı:Umut yaşın küçük bilmiyorsun konuşma bari.
umutdeniz
-
- Kobra Takipçisi
Sadece askerlik görevi kapsamında gidebilir veya memur olabilir.
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü