Yetti gari

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
proCELLAT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: loncasız

Yetti gari

Mesaj gönderen proCELLAT »

3 senedır 49 levelde gezıyoz daha ne kadar devam edecek bu ayıp yav yıllardır bı oyuna level gelmezmı arkadas onu geçtım diğer onlıne oyunlarda en geç ayda bir yenılık gelirken bizim oyunumuzda yılda bir yenılık gelınce seviniyoz..

daha ne kadar sürecek bu rezillik ?
Szİn o DaLqA qECtİqİnİz CeDRİc, cHeNDeN bAsqAsNı SeFmDi.. !
Kullanıcı avatarı
Mykollux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: Yetti gari

Mesaj gönderen Mykollux »

YENİ GENİŞLEME PAKETİ İNŞALLAH BEKLENTİMİZİ KARŞILAR
SİNCE 2008 - MERAN

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen NODIE »

proCELLAT yazdı:3 senedır 49 levelde gezıyoz daha ne kadar devam edecek bu ayıp yav yıllardır bı oyuna level gelmezmı arkadas onu geçtım diğer onlıne oyunlarda en geç ayda bir yenılık gelirken bizim oyunumuzda yılda bir yenılık gelınce seviniyoz..

Merhabalar;

Ben hayatım boyunca bir sürü online oyun oynadım bir sürü online oyunda gelen, bir sürü yenilikler gördüm. Siz de bana hak vereceksiniz ki bu online oyunlarda haftalık güncellemeler, aylık paketler vs. bir sürü eklenti sürekli geliyor. Ama içlerinde böyle sürekli eklenti gelip de hile bulunmayan oyun yok. İKV'de eklentiler gelirken her şeyleri didik didik ediliyor. Oyuncuların diğer oyuncular tarafından hakkı gasp edilmesin emekleri boşa gitmesin diye her güncelleme için çok ince elenip sık dokunuyor yani bence hızlı güncellemeler ile gelen hileler ve hatalarla boğuşmaktansa geç gelip tertemiz gelmesini tercih ederim. Tabii ki bu benim kişisel kanaatim. Siz nasıl düşünürsünüz bilemem sadece olumlu yönlere de dikkat çekmek istedim. İyi forumlar. ;)
Kullanıcı avatarı
los34
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen los34 »

Yetti mi kardeş o zaman buyur burdan yak ;

Bağlantılarımızda küfürlü içerik paylaşmamaya özen gösterelim [İleti Düzenlendi][Respirasyon]
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®

Blank © 2012.

-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum ;)
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

lol isimli online strateji pvp oyununda haftada bir pack geliyor :) .yöneticiler ile oyunda birebir muhattap olabiliyorsunuz.oyuna yatırdığınız para size hiçbir ekstra özelliklik sağlamıyor :) .şimdi diyeceklerki 2 si birmi.tabiki değil.ayda bir gm nin gelip 10 dakka naber nasılsınız muhabbeti yapmasıda o oyunla bir değil vesselam.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Veyy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Veyy »

NODIE yazdı:
proCELLAT yazdı:3 senedır 49 levelde gezıyoz daha ne kadar devam edecek bu ayıp yav yıllardır bı oyuna level gelmezmı arkadas onu geçtım diğer onlıne oyunlarda en geç ayda bir yenılık gelirken bizim oyunumuzda yılda bir yenılık gelınce seviniyoz..

Merhabalar;

Ben hayatım boyunca bir sürü online oyun oynadım bir sürü online oyunda gelen, bir sürü yenilikler gördüm. Siz de bana hak vereceksiniz ki bu online oyunlarda haftalık güncellemeler, aylık paketler vs. bir sürü eklenti sürekli geliyor. Ama içlerinde böyle sürekli eklenti gelip de hile bulunmayan oyun yok. İKV'de eklentiler gelirken her şeyleri didik didik ediliyor. Oyuncuların diğer oyuncular tarafından hakkı gasp edilmesin emekleri boşa gitmesin diye her güncelleme için çok ince elenip sık dokunuyor yani bence hızlı güncellemeler ile gelen hileler ve hatalarla boğuşmaktansa geç gelip tertemiz gelmesini tercih ederim. Tabii ki bu benim kişisel kanaatim. Siz nasıl düşünürsünüz bilemem sadece olumlu yönlere de dikkat çekmek istedim. İyi forumlar. ;)

Hile olmayan i.k.v. mi ? Allah iyiliğini versin. :) Yönetim onlara hata diyor ama bakmayın siz onlara hile hile :)
Veyy Veyyxşifa Veyyxbüyü Dadaşxveyy

Resim

Resim

Okuyun, Görün, Sövün...
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

NODIE yazdı:

Merhabalar;

Bir kerede sizin gibileri şekil yazmadan göreyim şu başlıklarda. Arkadaş sonuna kadar haklı. Oyuncu o kadar hipnoz olmuş ki yılda 1 gelen yeniliğe 'vaaay bee!' diye tepki veriyor.
ElitConan yazdı:lol isimli online strateji pvp oyununda haftada bir pack geliyor :) .yöneticiler ile oyunda birebir muhattap olabiliyorsunuz.oyuna yatırdığınız para size hiçbir ekstra özelliklik sağlamıyor :) .şimdi diyeceklerki 2 si birmi.tabiki değil.ayda bir gm nin gelip 10 dakka naber nasılsınız muhabbeti yapmasıda o oyunla bir değil vesselam.
Bende hon oynuyom ve bu tür oyunlarda haftada bir patch atılıyor. Bu patch ile kalmayıp yeni yeni herolar, oyun modları vb. getiriliyor. Yukardaki rehber arkadaş sözüm sana. Yönetim için senin isteğinin önemi yok sen hala hile olur zırt olur diye kendini avut istersen. Hayatında oyuna büyük yer açan kişiler bu yazılanları bu rehber zırvası gibi yorumlayacak fakat ben yinede belirtmek isterim ki günlük yaşantınıza bir yenilik veya bilgisayarınızda bile sizi saracak yeni bir oyuna başladığınız takdirde oyundan soğuyarak gerçekleri fark edeceksiniz.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

NODIE yazdı:

Merhabalar;

didik didik ediliyo haklısın sığınak ve migrat geldiği ilk gün gece zırhları eminönünde düşmeye başladı item aktarma açığıyla beraber birine düşen itemi başka birine atabiliyordun şifalarda ışık takılar v.s ermeydanı geldi em doldurma çıktı 1 kişi em i doldurup kp kasıyodu evet ikv herşeyi didik didik edip eklentileri veriyo haklısın
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bbsnake »

Bende Lol Oynuyorum ve bu yazıyı okumanızı istiyorum.
League Of Legends Türkiye sayfasından Alıntıdır:
Yaptığınız öneriler ve eleştiriler bizim için altın değerini taşıyor. Bazı değişiklikler o kadar köklü ve büyük ki sadece şikâyetçisiniz diye ofisimiz geceli gündüzlü çalışıp bu konuları çözme aşamasına geldi. Türkçe tam sürüme geçiş öncesinde sizlerle bunların bir kısmını paylaşacağız. Bu değişiklilerin hoşunuza gideceğini umuyoruz.

Bizim tek amacımız, sizlere en iyi ve en kaliteli oyuncu deneyimini sunmak. İstiyoruz ki değiştirilmesi veya düzeltilmesi gereken konulara hep beraber parmak basalım ve rahatlıkla girip oyun oynayabileceğiniz ya da rakiplerinizle dostça mücadele edebileceğiniz bir ortam yaratalım. Bu yüzden sizlerden gelecek her türlü geri dönüşü heyecanla bekliyoruz.

İKV'e yaptığımız çoğu mantıklı öneriyi kabul bile etmiyorlar Sobee'nin Geceli Gündüzlü çalıştığını düşünüyormusunuz ?
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

bbsnake yazdı:Bende Lol Oynuyorum ve bu yazıyı okumanızı istiyorum.
League Of Legends Türkiye sayfasından Alıntıdır:
Yaptığınız öneriler ve eleştiriler bizim için altın değerini taşıyor. Bazı değişiklikler o kadar köklü ve büyük ki sadece şikâyetçisiniz diye ofisimiz geceli gündüzlü çalışıp bu konuları çözme aşamasına geldi. Türkçe tam sürüme geçiş öncesinde sizlerle bunların bir kısmını paylaşacağız. Bu değişiklilerin hoşunuza gideceğini umuyoruz.

Bizim tek amacımız, sizlere en iyi ve en kaliteli oyuncu deneyimini sunmak. İstiyoruz ki değiştirilmesi veya düzeltilmesi gereken konulara hep beraber parmak basalım ve rahatlıkla girip oyun oynayabileceğiniz ya da rakiplerinizle dostça mücadele edebileceğiniz bir ortam yaratalım. Bu yüzden sizlerden gelecek her türlü geri dönüşü heyecanla bekliyoruz.

İKV'e yaptığımız çoğu mantıklı öneriyi kabul bile etmiyorlar Sobee'nin Geceli Gündüzlü çalıştığını düşünüyormusunuz ?
Para vermezsen kimse geceli gündüzlü çalışmaz.Gönüllülükle olacak işler değil bunlar.Bu işin beyin takımını kaliteli elemanlarla kuracaksın ki bir gelişme olsun.Bazı şeyler gönüllülükle olacak ama şu an o kadar çok şey gönüllülükle yapılıyor ki hiç bir ilerleme sağlanmıyor veya çok yavaş oluyor.Paraya kıyacaksın adam akıllı parayla çalışan KALİTELİ işinin EHLİ insanlarla bu yola devam edeceksin.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön