Yeni Bölge Hk Anket

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: Yeni Bölge Hk Anket

Mesaj gönderen ElitConan »

yeni bölge gelsinde ne gelirse gelsin panpa
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

Benim tahminim 59 olacak inşallah
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Bloodmage yazdı:
samedsedir06 yazdı:hem 59 lwl gelmıcek hemde grub bölgesı gencler.. :D :D :arrow:

gelen bölge Lodos ve arzların Savas yerı gıbı dusunun yanı ermeydanı gıbı dusunun Ama sadece lodos ve arz sıstemı olarak 1cısıye Öduller war ne ödullerı tam bbılgım yok...
Bloodmage Devrimsel yenilik[/quote yazdı:[/u]Diyor adam sen bundan bunu mu çıkarıyorsun

Dostum Devrımsel yenılık derken Oyunda Yenı tuş kombınasyonu gelıscek ha Bu kombınasyonla 59 lwl ve grub bolgesı kanatıne varıyorsan ozaman sana :D bunu armagan edıyorum:)
Devrimsel yenılık Sadece yenı yenı Tusları kullancaz yanı otururken o ya basıyoruz sımdıde sıcramak ıcın y ye basacan mısalı gıbı duşun..
Oyunda hem 59 hemde grub bölgesı yok yanı.. Sadece Ufak tefek sıstemler degıscek klawyede baska Tuslar kullanabılırız.

Not: Su yazını az duzgun Yaz dostm:)=
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xxusxx »

Çemberlitaş ile birlikte ikvde seviye atlamak dahada kolaylaştırıldı ikvnin gelişim sürecinde adım adım gittiği göz önünde bulundurulursa 59 lv in gelmesi yakındır ne var ki çemberlitaş eklentisi cıkmadan evvelde 59 lv i konuşuyorduk sonuç olarak baktığımızda şuan 59 lv in gelmesine daha yakın durumda olduğumuz kesin ancak içimden bir ses bu eklentiyşe 59 lv gelmiyecek diyor yine bir gb bizi bekliyor gibi inşallah yanılırım
Kullanıcı avatarı
Cevikx
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Alem İ Cihan

Mesaj gönderen Cevikx »

arkadaşlar ne 49 ne GB gelecek açıklama yapıldı ve er meydanı tarzında bir bölge gelecek yani yine topkapıda uğradığımız hayal kırıklığını tekrar yaşayacağız heycan aramaya gerek yok. yeni gamex lerde hayal kurmak dileğiyle.
Zamanla savaşmaya gerek yok, sonuçta bizi ölüme götürecek
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

"Devrimel Yenilik" diyorlar Arzuhalciyi ve tazıları oyundan kaldırcaklar herhalde :)
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Yeteneklerle ilgili değişikliğe gidilecek devrimsel yenilik budur.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Refresh yazdı:Yeteneklerle ilgili değişikliğe gidilecek devrimsel yenilik budur.
Haklı olabilirsin.Yeteneklerin içerikleri ve efektlerinde bir değişikliğe gidilebilir ve büyük ihtimalle öyle olacak.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

KRaLeX yazdı:
Refresh yazdı:Yeteneklerle ilgili değişikliğe gidilecek devrimsel yenilik budur.
Haklı olabilirsin.Yeteneklerin içerikleri ve efektlerinde bir değişikliğe gidilebilir ve büyük ihtimalle öyle olacak.
GM Nocomment ile konuşurken Yeni leveller gelsin demiştim.Ben yeni yeteneklerden dolayı levelin artmasını istiyorum demiştim.Bu sözümün hemen ardından Sürprizlere hazır olun şaşacaksınız tek kelime aklınız karışacak demişti.Yani büyük ihtimalle yeteneklerde değişikliğe gidilecek.Hatta belki sınıflar kendi içinde sınıflara bile ayrılabilir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

Refresh yazdı:
KRaLeX yazdı:
GM Nocomment ile konuşurken Yeni leveller gelsin demiştim.Ben yeni yeteneklerden dolayı levelin artmasını istiyorum demiştim.Bu sözümün hemen ardından Sürprizlere hazır olun şaşacaksınız tek kelime aklınız karışacak demişti.Yani büyük ihtimalle yeteneklerde değişikliğe gidilecek.Hatta belki sınıflar kendi içinde sınıflara bile ayrılabilir.
zaten ayrılı degilmi ? savascı istersen ofans istersen tank oluyor ancak karakter açarken ayırmak gibi bi saçmalık olursa ofansif savascılara grup bölgesi yolu tamamen kapanır 59 ve yeni yetekenler yeni efektler ws gelse cok güzel olur
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön