Bana ulaşmak istiyenler /f Pudra yapabilirler
Merhaba Köşk :)
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Merhaba Köşk :)
Merhaba arkadaşlar ben ve cem adında bir arkadaşımla birlikte bu gün sunucunuzda 1 seviye karakterlerden oyuna başlamış bulunmaktayız.Umarım keyifli günler bizi bekliyordur 
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Re: Merhaba Köşk :)
Merhaba Arkadaşım ,
Öncelikle hoşgeldin.Benim köşkte 34 level Demonlord adında bir şifacım olup eskiden başka karakterlerle de burada oynamış bulunmaktayım.Bir arkadaşımın karakteri olan Delineronxbüyüx'e ortaktım.Sonra noldu bilmyorum.
-kanka şaka bi yana köşkün havası bi başkaydı eski zamanlar hala bi başka mıdır bilmem
Öncelikle hoşgeldin.Benim köşkte 34 level Demonlord adında bir şifacım olup eskiden başka karakterlerle de burada oynamış bulunmaktayım.Bir arkadaşımın karakteri olan Delineronxbüyüx'e ortaktım.Sonra noldu bilmyorum.
-kanka şaka bi yana köşkün havası bi başkaydı eski zamanlar hala bi başka mıdır bilmem
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- yasinus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Beyazköşke hoşgeldiniz, köşk bir başkadır umarım iyi vakit geçirirsiniz
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
hosgeldiniz beyler. yağız, ege oyunda /f CaNHaVLi biliyorsunuz. oyunda oldugum surece beraberiz ona gore
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
furkanım ben aslında oynamıyorum yağızın konu açtığını görünce zıplayasım geldi ama 34 lvl şifacımın olduğu doğrudur Demonlord adında eski zamanlardan kalmaBeSGiDeRiM yazdı:hosgeldiniz beyler. yağız, ege oyunda /f CaNHaVLi biliyorsunuz. oyunda oldugum surece beraberiz ona gore
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası