Allahı'nı seven yardım etsin.
-
XxXChelseaFanXxX
- Sahaf Yardımcısı

Allahı'nı seven yardım etsin.
Merhaba arkadaşlar üniye son 22 gün.İKV ye yeniden başlamak zorundayım hiçbir plus silah artırma gibi ek özelliği yok yeni hesabımın.Sizden ricam bana birşeyler önerin.Oyunu bırak diyecekler zahmet edipte mesaj atmasınlar benide heyecanlandırmasınlar boşuna.Savaşçı ve Büyücü kasabilirim ama maalesef silah yükseltemem param yok pulum yok.Daha önce şaheser üretmedim hemde hiç sadece bir kereliğe mahsus Bilge Azat asa üretmiştim büyücüde.Ama artık ejder bile çöp olmuşken hayatta iş görmez.Ben tank mı olayım büyücümü şifamı.Şifa olursam İbni Cevo düşürürüm ama maalesef silahı parlatamam İbni İbni ceket gibi mor ceketler üretebilirim sanırsam ek olarak.Bana yardım edeyin ne sınıfı seçeyim uzun süredir kenan bile atamıyorum bare adamcagızın sesini duyayım o kenanda yaşadığım heyecanı çok ama çok seviyorum.Junon gene benim bacım yamuk yapmayız
Şifa olursam üstümü dizebilirim ama ashap mevlana üretemem ibni cevo düşürürürm ama basamam ne önerirsiniz hangi sunucu hangi sınıf çabuk önerin bu son mesajım ve ciddi bir öneri isteği lütfen bunu başka yere taşımayın üni heyecanından kafa gitti sıyırdım resmen oyundaki ve forumdaki tutarsız saçma davranışlarım bu yüzden.
Re: Allahı'nı seven yardım etsin.
22 gün süren var o süre içinde şifacı oynamanı öneririm. Savaşçı açsan sığınak ve migoda grup bulmakda çok zorlanırsın. Ama şifacı öyle değil hem masrafsız hem item düşürmesi kolay hemde rahat grup buluyor. 22 günde sığınak migo itemlerini tamamlarsın. Aslında sığınak migo itemlerini tamamlamak max. 1 haftanı alır. Ama param yok silah yükseltemem üretemem flan demişsin bu nedenle çt ye giremezsin sığınak migo itemlerini dizdiğinle kalırsın. ÇT girmek istiyorsan ashap yada mevlana asa üreteceksin üstüne birde parlatacaksın.Sunucu olarakta eö de oyna.
-
XxXChelseaFanXxX
- Sahaf Yardımcısı

Çemberli seneye yaza girerim ben sadece şifa itemlerini toparlayayım yeter fundi zırh yüzük kolye.spyTRspy yazdı:22 gün süren var o süre içinde şifacı oynamanı öneririm. Savaşçı açsan sığınak ve migoda grup bulmakda çok zorlanırsın. Ama şifacı öyle değil hem masrafsız hem item düşürmesi kolay hemde rahat grup buluyor. 22 günde sığınak migo itemlerini tamamlarsın. Aslında sığınak migo itemlerini tamamlamak max. 1 haftanı alır. Ama param yok silah yükseltemem üretemem flan demişsin bu nedenle çt ye giremezsin sığınak migo itemlerini dizdiğinle kalırsın. ÇT girmek istiyorsan ashap yada mevlana asa üreteceksin üstüne birde parlatacaksın.Sunucu olarakta eö de oyna.
Zaten o zamn 5.0 gelecek kim bilir belki daha güzel ve zevkli olur.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
KosKocaman Adam olmussun Burda EmrahModuna gırmen benı acayıp bır sekılde Duygusala bagladı dostm Aglaayabılırm heran:)=XxXChelseaFanXxX yazdı:Merhaba arkadaşlar üniye son 22 gün.İKV ye yeniden başlamak zorundayım hiçbir plus silah artırma gibi ek özelliği yok yeni hesabımın.Sizden ricam bana birşeyler önerin.Oyunu bırak diyecekler zahmet edipte mesaj atmasınlar benide heyecanlandırmasınlar boşuna.Savaşçı ve Büyücü kasabilirim ama maalesef silah yükseltemem param yok pulum yok.Daha önce şaheser üretmedim hemde hiç sadece bir kereliğe mahsus Bilge Azat asa üretmiştim büyücüde.Ama artık ejder bile çöp olmuşken hayatta iş görmez.Ben tank mı olayım büyücümü şifamı.Şifa olursam İbni Cevo düşürürüm ama maalesef silahı parlatamam İbni İbni ceket gibi mor ceketler üretebilirim sanırsam ek olarak.Bana yardım edeyin ne sınıfı seçeyim uzun süredir kenan bile atamıyorum bare adamcagızın sesini duyayım o kenanda yaşadığım heyecanı çok ama çok seviyorum.Junon gene benim bacım yamuk yapmayızŞifa olursam üstümü dizebilirim ama ashap mevlana üretemem ibni cevo düşürürürm ama basamam ne önerirsiniz hangi sunucu hangi sınıf çabuk önerin bu son mesajım ve ciddi bir öneri isteği lütfen bunu başka yere taşımayın üni heyecanından kafa gitti sıyırdım resmen oyundaki ve forumdaki tutarsız saçma davranışlarım bu yüzden.
Allahım Sana gelıyorum Bana Böyle şeylerle gelmeyın..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Yardım !! vs Adında Konu Açmak Yasaktır.Herhangi Bir Sorununda Desteğe Başvurman Daha Yararlı Olacaktır.
- Savascidepik
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
haydegidelum sen GM misin kardeş adam bişeyler önerin diyor bizim sunucudaki ejder üretmeme yardım edin diyerek dilenmiyor en azından.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Savascidepik yazdı:haydegidelum sen GM misin kardeş adam bişeyler önerin diyor bizim sunucudaki ejder üretmeme yardım edin diyerek dilenmiyor en azından.
konunun başlığı o kadar gereksiz ki !!!
Hem Sanane Ben Gm olmasamda konudan rahatsız oldum Allahını seven Diyo Ne Demek Bu adam Gibi Basşlık Yazabilirdi?
Allahını SEven YArdım ETsin Demek bir nevi dilenmektir... Ayrıca Yazdıklarımda Kimseyi Bağlamaz !
- Savascidepik
- Şarapçı'nın Sırdaşı

O sadece başlık bende başta öyle düşündüm ama adam öneri istiyor.
Ayrıca bende senin yazından rahatsız oldum.
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
quyruk acın mı warSavascidepik yazdı:O sadece başlık bende başta öyle düşündüm ama adam öneri istiyor.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Slytherin
fatihim döktürmüş
edit:
edit:
emo detectedBloodmage yazdı:quyruk acın mı warSavascidepik yazdı:O sadece başlık bende başta öyle düşündüm ama adam öneri istiyor.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell