Afyonda 25 Şehidimiz Var ! Vatan Sağolsun !
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Afyonda 25 Şehidimiz Var ! Vatan Sağolsun !
Bu sabah yoklamada bulunmayan isimler şöyle: "Bedri Naim (Erzurum), Murat Döğer (Kırıkkale), Hüseyin Apaydın (Balıkesir), Cüneyt Akkuş (Ordu), Ayhan Kurtsu (Kastamonu), Kadir Aydın (Aksaray), Fatih Şalgam (Kastamonu), Bayram Uluer (Çorum), Burak Kaplan (Çorum), Emrah Aral (Manisa), Emrah Kartal (Zonguldak), Hayri Kaya (Gaziantep), Emre Yıldırım (Nevşehir), Emrah Sandalcı (Kırıkkale), Mehmet Emre Özer (Gaziantep), Hüseyin Gökhan Eriç (Isparta), Tolga Taşdan (Tokat), Ahmet Tosun (Adana), Burak Umut Gedik (Erzuncan), Onur Fikret Gülger (Trabzon), Macit Coşkun (Zonguldak), Barış Öztürk (Eskişehir), Mehmet Emin Çuğun (Iğdır), Abdullah Tokgöz (Yozgat), Faruk Ergeç (Ankara)".Mekanınız cennet olsun yiğitler...
Bu kesinlikle bir hata değil kasti bir durum.TSK:Kesin bir sonuç yok, araştırıyoruz diyor.Bakan:Olay kaza sonucu olmuştur diyor.Kaza diyerek bir olayın daha üzerini kapamaya çalışıyor birileri.Ülke nereye gidiyor böyle ?
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Şehitlerimize Allahtan rahmet, Yakınlarına sabırlar diliyorum.
Lütfen sadece başsağlığı mesajlarınızı yollayın, böyle üzücü bir konuda , varsayımlar ve bireysel tartışmalara girmeyelim
Lütfen sadece başsağlığı mesajlarınızı yollayın, böyle üzücü bir konuda , varsayımlar ve bireysel tartışmalara girmeyelim
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Nocomment yazdı:Şehitlerimize Allahtan rahmet, Yakınlarına sabırlar diliyorum.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Bu sabah yoklamada bulunmayan isimler şöyle: "Bedri Naim (Erzurum), Murat Döğer (Kırıkkale), Hüseyin Apaydın (Balıkesir), Cüneyt Akkuş (Ordu), Ayhan Kurtsu (Kastamonu), Kadir Aydın (Aksaray), Fatih Şalgam (Kastamonu), Bayram Uluer (Çorum), Burak Kaplan (Çorum), Emrah Aral (Manisa), Emrah Kartal (Zonguldak), Hayri Kaya (Gaziantep), Emre Yıldırım (Nevşehir), Emrah Sandalcı (Kırıkkale), Mehmet Emre Özer (Gaziantep), Hüseyin Gökhan Eriç (Isparta), Tolga Taşdan (Tokat), Ahmet Tosun (Adana), Burak Umut Gedik (Erzuncan), Onur Fikret Gülger (Trabzon), Macit Coşkun (Zonguldak), Barış Öztürk (Eskişehir), Mehmet Emin Çuğun (Iğdır), Abdullah Tokgöz (Yozgat), Faruk Ergeç (Ankara)".Mekanınız cennet olsun yiğitler...Bu kesinlikle bir hata değil kasti bir durum.TSK:Kesin bir sonuç yok, araştırıyoruz diyor.Bakan:Olay kaza sonucu olmuştur diyor.Kaza diyerek bir olayın daha üzerini kapamaya çalışıyor birileri.Ülke nereye gidiyor böyle ?
MeKaNLaRI CeNNeT OLsUN .
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
-
Kristalx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
+...Nocomment yazdı:Şehitlerimize Allahtan rahmet, Yakınlarına sabırlar diliyorum.
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Bu konuda sizi görmek her nekadar konu üzücü bir durum ile ilgili olsada beni mutlu etti...Nocomment yazdı:Şehitlerimize Allahtan rahmet, Yakınlarına sabırlar diliyorum.
En son yayınlanan haberlere göre bombalar arızalı ve eski türdenmiş. Burada bir ihmal konusu gene....
Son günlerde üst üste gelen bu kötü haberlere daha ne kadar dayanılabilir anlatmak çok zor. Kelimeler kifayetsiz kalıyor...
Karanlığın hüküm sürdüğü, ölümün kol gezdiği o talihsiz gecede şehit düşen tüm askerlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına büyük sabır ve baş sağlığı diliyorum. Vatani görevine devam eden bütün askerlerimizi yaradan korusun, gözetsin.
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın...
Karanlığın hüküm sürdüğü, ölümün kol gezdiği o talihsiz gecede şehit düşen tüm askerlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına büyük sabır ve baş sağlığı diliyorum. Vatani görevine devam eden bütün askerlerimizi yaradan korusun, gözetsin.
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın...
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü

Yer yüzünde 25 eksik, cennette 25 fazlayız.
Türk milletinin başı sağ olsun. Şehit düşen tüm askerlerimize Allah rahmet eylesin.

- yasinus
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Nocomment yazdı:Şehitlerimize Allahtan rahmet, Yakınlarına sabırlar diliyorum.