kesinlikle katılıyorumDedeRuhi yazdı:Bunda bir gariplik yok, tamamen arz talep meselesibir şeye ne kadar çok talep varsa fiyatı o derece de yükselir. Hidrojen ve ateş boyasından örnek verecek olursak, oyun geneline bakıldığın da hidrojene ateş boyasından daha fazla ihtiyaç duyulduğu açıkça görülüyor. Dolayısıyla bu da fiyatının tavan yapmasını sağlıyor, dengeler tam tersi şekilde dönerse, hidrojen değilde ateş boyasına yüklenilirse, aynı koşullarda elde edilmesine karşın boyanın fiyatı artacaktır.
Ejder ve Asab üretimlerinin yoğun olduğu zamanları hatırlayalım menekşe fiyatları 30 - 40 m civarlarındaydı, üretimler azaldı şu anda 5m ve ya daha düşük fiyatlara bulabilirsiniz. Yani bir gariplik yok oyundaki ekonomi de dünya ekonomisi gibi tamamen arz talep üzerine kurulu.
fiyatlardaki mantık hatası
-
- İri Fare Avcısı
Re: fiyatlardaki mantık hatası
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Çöl Aslanları
samedsedir06 yazdı:Çok zekısın her yerde bellı edme kaparlar senı yoksa dostum:D :arrow:blitz yazdı:m2.5 hedef 62.500 kp = 18m 20m satılıyo
m2 buz 75.000 kp = 10m satılıyo
karbon çeliği üretim malzemeleri toplam = 1.5m
karbon çeliği = en az 4m den alıyolar
garip bi durum :mrgreen:
-
- Demirci Çırağı
M2 gözlüklere talep azaldığı için olabilir bence.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Fiyatların düşmesinin nedenlerinden biri hesaplarını iyi yapamayan oyunculara bağlıdır.
Benim düşünceme göre gözlüklerde KP durumuna göre fiyat aralığı verilmesi en uygunu olacaktır. Çünkü Kp kasmak gerçekten zor ve zahmetli bir iştir.
Örneğin; Maraton Adam Gözlüğü 125 bin gibi bir KP istiyor ama fiyatı çok düşük bir şekilde satışa çıkarılıyor. Bu da bizim gözlük çekip satmamıza engel oluyor.
Aynı gözlük Topkapıda MOR olanı çok uçuk bir fiyata satılıyor. (işporatacıda)
Gözlük fiyatlarının oyuncularımız tarafından iyi hesaplanıp satılmasınıı talep ediyorum.
İyi Eğlenceler.
Benim düşünceme göre gözlüklerde KP durumuna göre fiyat aralığı verilmesi en uygunu olacaktır. Çünkü Kp kasmak gerçekten zor ve zahmetli bir iştir.
Örneğin; Maraton Adam Gözlüğü 125 bin gibi bir KP istiyor ama fiyatı çok düşük bir şekilde satışa çıkarılıyor. Bu da bizim gözlük çekip satmamıza engel oluyor.
Aynı gözlük Topkapıda MOR olanı çok uçuk bir fiyata satılıyor. (işporatacıda)
Gözlük fiyatlarının oyuncularımız tarafından iyi hesaplanıp satılmasınıı talep ediyorum.
İyi Eğlenceler.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)