yoo güzelse ben haticeyede bakarım xD
ilk günden ceza yemek istemiyorum kop git başımdan xD
MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
Snn bu konunu rekor mesaj sayısı ypmana yrdmcı olım mı=)
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
ya bişi dicme bu dkr ciddi olmak zorunda mısın:DVandervaart yazdı:Şaka şaka ztn eski forumda da millet alıştı banazhmet etmezler=)
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
rekora ne gerek var artık öğrenen öğrensin noldumuzu xDVandervaart yazdı:Snn bu konunu rekor mesaj sayısı ypmana yrdmcı olım mı=)
-
- Kadim Hidra Avcısı
fundafuni456 yazdı:ya bişi dicme bu dkr ciddi olmak zorunda mısın:DVandervaart yazdı:Şaka şaka ztn eski forumda da millet alıştı banazhmet etmezler=)
Ne anlamda
demek istediği birz daha serkeş ol sohbet etmekden çekinio insan xDVandervaart yazdı:fundafuni456 yazdı:ya bişi dicme bu dkr ciddi olmak zorunda mısın:DVandervaart yazdı:Şaka şaka ztn eski forumda da millet alıştı banazhmet etmezler=)
Ne anlamdane cıvıklımı grdn
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
yoo milelt geyik olsun die yzr sen yazıosan bişeyi merka eidon ve dikaktimi çekio hiç "xD yadaVandervaart yazdı:fundafuni456 yazdı:ya bişi dicme bu dkr ciddi olmak zorunda mısın:DVandervaart yazdı:Şaka şaka ztn eski forumda da millet alıştı banazhmet etmezler=)
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
sen futbolcu olucağına tercüman olsaydınya:DKaRASiS yazdı:demek istediği birz daha serkeş ol sohbet etmekden çekinio insan xDVandervaart yazdı:fundafuni456 yazdı:ya bişi dicme bu dkr ciddi olmak zorunda mısın:DVandervaart yazdı:Şaka şaka ztn eski forumda da millet alıştı banazhmet etmezler=)
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
ne var bende ''xD'' kullanıyorum gönderme yapıyosun banada burdan xDfundafuni456 yazdı:yoo milelt geyik olsun die yzr sen yazıosan bişeyi merka eidon ve dikaktimi çekio hiç "xD yadaVandervaart yazdı:fundafuni456 yazdı:ya bişi dicme bu dkr ciddi olmak zorunda mısın:DVandervaart yazdı:Şaka şaka ztn eski forumda da millet alıştı banazhmet etmezler=)
" kulalnmıyosun hep"=)" işaretini kullanıyosun:D
-
- Kadim Hidra Avcısı
Meranda o gülüş işaretini ilk keşfeden kişiyim alışkanlık
Anlamadğım nedn sohbet etmekten çekinionz bnle=) Daha ayrıntılı anlatın bağam=)
Anlamadğım nedn sohbet etmekten çekinionz bnle=) Daha ayrıntılı anlatın bağam=)