Ne Kadimmiş..
Ne Kadimmiş..
Dün yine kadim denedim bi grupla... Sonuç yine hüsran. Bu kadar zor mu bunu kesmek? Gerçi yaklaşık 6 ofans vardı ve bi işe yaramıyorlardı yorgunkral koordine ediyordu oda bi süre sonra düştü. Zarife denen karaktersiz kons açıp olabildiğince abanıp üstüne çekip kaçırmaya çalışıyor. Canı en son 9du depremde kutup açan yok. Ben tanktım bende müthiş değildim doğrusu ama en azından bişeyler yapıodum. Herkes ayrı bi telden çalıyor. Sus vardı yoksa disiplin ve seviyesizlikten taviz vermem. Gel gör ki karşınızdakiler belki 10 yaşındaki çocuk belkide 30 40 yaşında bir büyüğümüz. O yüzden kimle nasıl konuşacağımı seçemiyorum. Oyunu tabikide çocuklarda oynayacak fakat bizde oynuyorduk ama edebince.. Çok kişi görüyorum adam üstünü dizmiş çemberden buna bağlı olarak ego en üst seviyede asarım kesesim gibilerinden. Adama sen kimsin diyince sen nesin ki bu şekilde konuşuyorsun diyince bi bakıyorum diğeri oradan ötekisi oradan atlıyor. Bakıyorum cümlelerine konuşmalarına daha cevap bile vermiyorum. Neyse oyunda alçakgönüllü arkadaşlar sınırlı sayıda. Ben 46 level civarındayken Mirzabey diye bi abi vardı adı Zafer abiydi. O adam belkide oyundaki en cana yakın en fedekar birisiydi keşke bi daha görsemde görüşebilsem.. Beyler oyun menfaatçi dolu sakın kimseye kendinizi kullandırtmayın. Bu konu altına iyi felsefe yaptın, nutuk çektin gibi saçma yorumlarda bulunmayın lütfen. Eğer kadimi profesyonel bi şekilde kesebilcek varsa alta yazsın. Menfaatçide varsa 5m verebilırım kestığı takdirde. Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...
Kingly
- Savascidepik
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Re: Ne Kadimmiş..
SEN ADAMSIN LAN 
- KcuF
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
magNum yazdı:Dün yine kadim denedim bi grupla... Sonuç yine hüsran. Bu kadar zor mu bunu kesmek? Gerçi yaklaşık 6 ofans vardı ve bi işe yaramıyorlardı yorgunkral koordine ediyordu oda bi süre sonra düştü. Zarife denen karaktersiz kons açıp olabildiğince abanıp üstüne çekip kaçırmaya çalışıyor. Canı en son 9du depremde kutup açan yok. Ben tanktım bende müthiş değildim doğrusu ama en azından bişeyler yapıodum. Herkes ayrı bi telden çalıyor. Sus vardı yoksa disiplin ve seviyesizlikten taviz vermem. Gel gör ki karşınızdakiler belki 10 yaşındaki çocuk belkide 30 40 yaşında bir büyüğümüz. O yüzden kimle nasıl konuşacağımı seçemiyorum. Oyunu tabikide çocuklarda oynayacak fakat bizde oynuyorduk ama edebince.. Çok kişi görüyorum adam üstünü dizmiş çemberden buna bağlı olarak ego en üst seviyede asarım kesesim gibilerinden. Adama sen kimsin diyince sen nesin ki bu şekilde konuşuyorsun diyince bi bakıyorum diğeri oradan ötekisi oradan atlıyor. Bakıyorum cümlelerine konuşmalarına daha cevap bile vermiyorum. Neyse oyunda alçakgönüllü arkadaşlar sınırlı sayıda. Ben 46 level civarındayken Mirzabey diye bi abi vardı adı Zafer abiydi. O adam belkide oyundaki en cana yakın en fedekar birisiydi keşke bi daha görsemde görüşebilsem.. Beyler oyun menfaatçi dolu sakın kimseye kendinizi kullandırtmayın. Bu konu altına iyi felsefe yaptın, nutuk çektin gibi saçma yorumlarda bulunmayın lütfen. Eğer kadimi profesyonel bi şekilde kesebilcek varsa alta yazsın. Menfaatçide varsa 5m verebilırım kestığı takdirde. Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...
Oyunda Oldugun saatleri Bildir Keseriz . /f PaŞaBaBa
ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Haklısın. Bu kişilerin yemini çekince bir daha selam vermez/almaz oluyorlar. Ayrıca eşyalarını tamamladıktan sonra yüzüne bile bakmayanlar var. Güçsüz zamanında yardımcı olduğun ve senin yardımlarınla yükselenler 2 parça eşyaya sahip olduklarında ardına bile bakmıyorlar. Ne diyelim? Geriye arkadaşlarını iyi seçmenin düşüncesi kalıyor insanda..Beyler oyun menfaatçi dolu sakın kimseye kendinizi kullandırtmayın.
Belki konu ile ilgisi yok ama içimi dökmek istedim affediniz.

Öncelikle ilgi ve alakanizden ötürü teşekkür ederim. Saat 2'den 6'ya kadar online durumdayım. Saatlerim değişir aslında eğer siz girebildiğiniz gün ve saati yazarsanız bende o saatte girmeye çalışırım.KcuF yazdı: Oyunda Oldugun saatleri Bildir Keseriz . /f PaŞaBaBa
Kingly
Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Aslında sizde tam olarak konumuza değinmişsiniz. Hatta benimde görüpte buraya yazmadığım cümleleri yazdığınız için ayrıyetten bir kez daha teşekkür ederim.Tertip yazdı:Haklısın. Bu kişilerin yemini çekince bir daha selam vermez/almaz oluyorlar. Ayrıca eşyalarını tamamladıktan sonra yüzüne bile bakmayanlar var. Güçsüz zamanında yardımcı olduğun ve senin yardımlarınla yükselenler 2 parça eşyaya sahip olduklarında ardına bile bakmıyorlar. Ne diyelim? Geriye arkadaşlarını iyi seçmenin düşüncesi kalıyor insanda..Beyler oyun menfaatçi dolu sakın kimseye kendinizi kullandırtmayın.
Belki konu ile ilgisi yok ama içimi dökmek istedim affediniz.
Kingly
- KcuF
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
magNum yazdı:Öncelikle ilgi ve alakanizden ötürü teşekkür ederim. Saat 2'den 6'ya kadar online durumdayım. Saatlerim değişir aslında eğer siz girebildiğiniz gün ve saati yazarsanız bende o saatte girmeye çalışırım.KcuF yazdı: Oyunda Oldugun saatleri Bildir Keseriz . /f PaŞaBaBa
Akşam 6 Dan Sonra Oyundayımdır
ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Hmm demek öylemagNum yazdı: Sus vardı yoksa disiplin ve seviyesizlikten taviz vermem.
Bilmiyorum aşırıya mı kaçmış olacağım fakat yinede yazmadan edemeyeceğim. Bugün oyundayken klandan forumdaki magNum kim diyip bana yardımcı olabileceğini söyleyen ama arkadaşları GB'de oldukları için yardım edememiş fakat yinede konu üzerindeki hassasiyetini göstermiş olan CaptainKDR'ye teşekkürü borç bilirim, teşekkür ederim sana CaptainKDR. Ayrıyetten forum üzerinden bana yardım edebileceğini söylemiş oyundayken pm atmış olduğum PaŞaBaBa'da kendisinin GB'de olduğunu belirtip fakat kadim hidra grubunun hazır olduğunu söyleyen PaŞaBaBa'ya da teşekkür ederim... Ne yazık ki benim çıkmam gerekti... Bugünde görevi yapamadık, evet 0'da 0 elde var 0 fakat hiç değilse 2 arkadaşımız yardım edebileceklerini söyledi fakat şartlar el vermedi. Bunu hiçe sayacak değilim. Hele ki oyundaki menfaatçi insanların arasından bu arkadaşların yardımlarını yok saymak nankörlüktür hemde oyun bu hale gelmişken...
Kingly
Hala da kadimi kesebilmiş değilim eğer yakında kesecek var ise lütfen zaman saat yazsın lodos yada arz gelebılırım... Beyler lütfen sözünüzde durun verdiğiniz saatda ben oyunda olmaya calışacağım!
Kingly