MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
Gçmş olsn 
-
- Kadim Hidra Avcısı
Bnde yasaklandımda yeni hesapla foruma girmedim
bnm içn iddaaya girebilcen mi=)
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
yok sn sabırlısın snle idiaya girilmes karasis çok sbaırsız o yüsden rahat oluyo üstüne iddaya girmesi=))Vandervaart yazdı:Bnde yasaklandımda yeni hesapla foruma girmedimbnm içn iddaaya girebilcen mi=)
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
2dk kaybolduk hemen laf sokmalar ayıp denen bişi var olmuyo ama böle xDfundafuni456 yazdı:yok sn sabırlısın snle idiaya girilmes karasis çok sbaırsız o yüsden rahat oluyo üstüne iddaya girmesi=))Vandervaart yazdı:Bnde yasaklandımda yeni hesapla foruma girmedimbnm içn iddaaya girebilcen mi=)
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
aa hq karasis sözüme geldin dmk aferim bu yolda ielrle karasis nicki daha cix duruo hem:DKaRASiS yazdı:2dk kaybolduk hemen laf sokmalar ayıp denen bişi var olmuyo ama böle xDfundafuni456 yazdı:yok sn sabırlısın snle idiaya girilmes karasis çok sbaırsız o yüsden rahat oluyo üstüne iddaya girmesi=))Vandervaart yazdı:Bnde yasaklandımda yeni hesapla foruma girmedimbnm içn iddaaya girebilcen mi=)
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
hahaha sen diyosun diye değil başka nick bulamadım harbidende yakışdı güzele ne yakışmazfundafuni456 yazdı:aa hq karasis sözüme geldin dmk aferim bu yolda ielrle karasis nicki daha cix duruo hem:DKaRASiS yazdı:2dk kaybolduk hemen laf sokmalar ayıp denen bişi var olmuyo ama böle xDfundafuni456 yazdı:yok sn sabırlısın snle idiaya girilmes karasis çok sbaırsız o yüsden rahat oluyo üstüne iddaya girmesi=))Vandervaart yazdı:Bnde yasaklandımda yeni hesapla foruma girmedimbnm içn iddaaya girebilcen mi=)
-
- Kadim Hidra Avcısı
Hmm oyuna ara verdiğimde de eski forumda 3 hfta misafir olarak bile girmemiştm nyse=)
Bu arada Mordumanın azmin gücü die konu açılmış 10-12 sayfa yorum olmuş=) Benm yakın çvremn çoğu foruma girmior
beni tebrk etçk yok glba üzüldm
(
)) 
Bu arada Mordumanın azmin gücü die konu açılmış 10-12 sayfa yorum olmuş=) Benm yakın çvremn çoğu foruma girmior
olurmu öyle şey sen gönlümüzün birincisisin be xDVandervaart yazdı:Hmm oyuna ara verdiğimde de eski forumda 3 hfta misafir olarak bile girmemiştm nyse=)
Bu arada Mordumanın azmin gücü die konu açılmış 10-12 sayfa yorum olmuş=) Benm yakın çvremn çoğu foruma girmiorbeni tebrk etçk yok glba üzüldm
(
))
MORDuMan ben bu arada
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
her neyse haticeye deil neticey bakamk alsım (öle bişelerdi bnde tam bilmiom:D) aferim karasis yaptınya nickini egrisi önemli diel sonunda yola geldin:DKaRASiS yazdı:hahaha sen diyosun diye değil başka nick bulamadım harbidende yakışdı güzele ne yakışmazfundafuni456 yazdı:aa hq karasis sözüme geldin dmk aferim bu yolda ielrle karasis nicki daha cix duruo hem:DKaRASiS yazdı:2dk kaybolduk hemen laf sokmalar ayıp denen bişi var olmuyo ama böle xDfundafuni456 yazdı:yok sn sabırlısın snle idiaya girilmes karasis çok sbaırsız o yüsden rahat oluyo üstüne iddaya girmesi=))Vandervaart yazdı:Bnde yasaklandımda yeni hesapla foruma girmedimbnm içn iddaaya girebilcen mi=)
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
-
- Kadim Hidra Avcısı
Şaka şaka ztn eski forumda da millet alıştı bana
zhmet etmezler=)