İyi Forumlar..
Warning*Bywarning*Msxlabs*Beyazxbaşkan*Azizz*
Fundacım Tartışma YaratmayaLım bızdefundafuni456 yazdı:Duygu kendini kral zannetmioduki o yerini ve sınırını her zmn bildi snn gibler onu kral yapıp koydunz Duygu nun suçu ne şimdi=))
di mi gereksiz kişilelre tartışmaya değmez klavyenin tuşlarına yazık=)choosensxduygu yazdı:Fundacım Tartışma YaratmayaLım bızdefundafuni456 yazdı:Duygu kendini kral zannetmioduki o yerini ve sınırını her zmn bildi snn gibler onu kral yapıp koydunz Duygu nun suçu ne şimdi=))
Aça Kapaya Hesap Kalmadı![]()
![]()
Ne Guzel Eğlenıyoruz Gerçide Ban Olmasa daha ıyı
İyi hadi kapanan hesabın açılmış.Hayırlı olsun bizi o hakaret edici,aşalayıcı yorumlarından mahrum bırakmayacaksın.Bu konudaki yorumuma gelince.Kıyametx i hiçbir zaman meranın en iyi loncaları arasında görmedim göremem göremiycem.Çünkü bir kere başkanlarında hayır yok.Gerek forumda gerek oyunda girdiği tartışmalar olsun,forumda yaptığı yorumlardaki hakaret edici,aşalayıcı ve küfürleri olsun bir loncanın başkanına yakışmıyor.Özellikle bir loncanında konusuna devamlı saldırıyor ve önceki konuları zaten bu şahsın yüzünden kapanmıştı.Duygudan ne başkan olur ne de bir insan olur.Biliyorum bu yorumumada aşırı agresiflik yaparak çirkeflik yaparak cevap vereceksin seviyen budur.choosensxduygu yazdı:Fundacım Tartışma YaratmayaLım bızdefundafuni456 yazdı:Duygu kendini kral zannetmioduki o yerini ve sınırını her zmn bildi snn gibler onu kral yapıp koydunz Duygu nun suçu ne şimdi=))
![]()
Ne Guzel Eğlenıyoruz Gerçide Ban Olmasa daha ıyı
Renkli Yazılar senın ne Kadar Acınacak Halde Olduğunun Ispatıdır .Excellence yazdı:İyi hadi kapanan hesabın açılmış.Hayırlı olsun bizi o hakaret edici,aşalayıcı yorumlarından mahrum bırakmayacaksın.Bu konudaki yorumuma gelince.Kıyametx i hiçbir zaman meranın en iyi loncaları arasında görmedim göremem göremiycem.Çünkü bir kere başkanlarında hayır yok.Gerek forumda gerek oyunda girdiği tartışmalar olsun,forumda yaptığı yorumlardaki hakaret edici,aşalayıcı ve küfürleri olsun bir loncanın başkanına yakışmıyor.Özellikle bir loncanında konusuna devamlı saldırıyor ve önceki konuları zaten bu şahsın yüzünden kapanmıştı.Duygudan ne başkan olur ne de bir insan olur.Biliyorum bu yorumumada aşırı agresiflik yaparak çirkeflik yaparak cevap vereceksin seviyen budur.choosensxduygu yazdı:Fundacım Tartışma YaratmayaLım bızdefundafuni456 yazdı:Duygu kendini kral zannetmioduki o yerini ve sınırını her zmn bildi snn gibler onu kral yapıp koydunz Duygu nun suçu ne şimdi=))
![]()
Ne Guzel Eğlenıyoruz Gerçide Ban Olmasa daha ıyıSenden cacık olmaz be duygu.Katılanlar yorumumu alıntı yapıp destek veriyorum desin.
![]()
![]()
Yazacak yorum mu bulamadın duygu ? Hayretler içinde okudum.Akıllandın biraz sanırım saldırmadında şasırdım.Ayrıca yazdıklarım gayet normal sana yakışan şeyler.Gördüklerimi söylemem suç mu ?choosensxduygu yazdı:Renkli Yazılar senın ne Kadar Acınacak Halde Olduğunun Ispatıdır .Excellence yazdı:İyi hadi kapanan hesabın açılmış.Hayırlı olsun bizi o hakaret edici,aşalayıcı yorumlarından mahrum bırakmayacaksın.Bu konudaki yorumuma gelince.Kıyametx i hiçbir zaman meranın en iyi loncaları arasında görmedim göremem göremiycem.Çünkü bir kere başkanlarında hayır yok.Gerek forumda gerek oyunda girdiği tartışmalar olsun,forumda yaptığı yorumlardaki hakaret edici,aşalayıcı ve küfürleri olsun bir loncanın başkanına yakışmıyor.Özellikle bir loncanında konusuna devamlı saldırıyor ve önceki konuları zaten bu şahsın yüzünden kapanmıştı.Duygudan ne başkan olur ne de bir insan olur.Biliyorum bu yorumumada aşırı agresiflik yaparak çirkeflik yaparak cevap vereceksin seviyen budur.choosensxduygu yazdı:Fundacım Tartışma YaratmayaLım bızdefundafuni456 yazdı:Duygu kendini kral zannetmioduki o yerini ve sınırını her zmn bildi snn gibler onu kral yapıp koydunz Duygu nun suçu ne şimdi=))
![]()
Ne Guzel Eğlenıyoruz Gerçide Ban Olmasa daha ıyıSenden cacık olmaz be duygu.Katılanlar yorumumu alıntı yapıp destek veriyorum desin.
![]()
![]()
Kalitende Yorumda Ortada.
Görduklerını Söylemen Suç deyıL Elbette.Excellence yazdı:Yazacak yorum mu bulamadın duygu ? Hayretler içinde okudum.Akıllandın biraz sanırım saldırmadında şasırdım.Ayrıca yazdıklarım gayet normal sana yakışan şeyler.Gördüklerimi söylemem suç mu ?choosensxduygu yazdı:Renkli Yazılar senın ne Kadar Acınacak Halde Olduğunun Ispatıdır .Excellence yazdı:İyi hadi kapanan hesabın açılmış.Hayırlı olsun bizi o hakaret edici,aşalayıcı yorumlarından mahrum bırakmayacaksın.Bu konudaki yorumuma gelince.Kıyametx i hiçbir zaman meranın en iyi loncaları arasında görmedim göremem göremiycem.Çünkü bir kere başkanlarında hayır yok.Gerek forumda gerek oyunda girdiği tartışmalar olsun,forumda yaptığı yorumlardaki hakaret edici,aşalayıcı ve küfürleri olsun bir loncanın başkanına yakışmıyor.Özellikle bir loncanında konusuna devamlı saldırıyor ve önceki konuları zaten bu şahsın yüzünden kapanmıştı.Duygudan ne başkan olur ne de bir insan olur.Biliyorum bu yorumumada aşırı agresiflik yaparak çirkeflik yaparak cevap vereceksin seviyen budur.choosensxduygu yazdı:Fundacım Tartışma YaratmayaLım bızdefundafuni456 yazdı:Duygu kendini kral zannetmioduki o yerini ve sınırını her zmn bildi snn gibler onu kral yapıp koydunz Duygu nun suçu ne şimdi=))
![]()
![]()
![]()
Kalitende Yorumda Ortada.