Afyonda 25 Şehidimiz Var ! Vatan Sağolsun !
Re: Afyonda 25 Şehidimiz Var ! Vatan Sağolsun !
başımız sağolsun diyecek bişey yok 
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Şuan da Türkiye'de Hiç Bir Siyasi Lider Dur Diyemez Teröre Çünkü Amerika 2 Taraflı !
Asker yönetime El Koyamaz Çünkü Referandumda Alayı Kalktı VE Çoğu Komutan Ergenekon&Balyoz Denilerek İçeri Alındı
Siyasiler en fazla Şiddetle Kınarlar !!!
Cumhurbaşkanı desen ayrı bişey zaten
Asker yönetime El Koyamaz Çünkü Referandumda Alayı Kalktı VE Çoğu Komutan Ergenekon&Balyoz Denilerek İçeri Alındı
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
buna dur diyecek tek güç halktır bencehaydegidelum yazdı:Şuan da Türkiye'de Hiç Bir Siyasi Lider Dur Diyemez Teröre Çünkü Amerika 2 Taraflı !
Yapılan açıklamaya göre, el bombası patlamış.
Biz de yedik zaten.
Pimi çekilmemiş bir el bombası nasıl patlayabilir? Yada İçeriye kim nasıl sızdı?
Künye ve el bombaları ayrı ayrı Kutulardayken nasıl patlayabilir?
O saatlerde cephanelik tasnif edilmez normalde. Nasıl tasnif edildi o zaman?
Bence bunların hepsi birer yalanlama.
Gizli Servislerin parmağı var bu işte. Mossad, CIA gibi.
Hükümet ayaklanmadan çekindiği için asıl olanı söyleyemiyor bence.
Şehitlerimizin hepsine Allah rahmet eylesin. Sözün bittiği noktadayız.
Biz de yedik zaten.
Pimi çekilmemiş bir el bombası nasıl patlayabilir? Yada İçeriye kim nasıl sızdı?

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

DAha Geçenlerde CIA Başkanı Türkiye^deydi . kimlerle Görüştüğü Belli Değil belki Provakasyonla Bizi De Arap Baharına Katacaklar ?? Ama İlk Önce suriye İran Bitmesi Gerekiyor bunu ve BAzı Olayları Suriyelilerin Üstüne atıp Suriye Savaşı Kaçınılmaz Olacak Sonra Amerika - İsrail - Türkiye - Arabistan Suriyeye Sunni Başbakan Getirip İranı Yalnızlaştıracak Ve Şii Alevi Toplumuna Karşı Bir Ön Yargı Olacak İrannın Nükleer Hareketini Sözde Durdurmak Amacıyla Amerika Türkiye ve İsrail Bir Olup Konsey Kuracak Eğer Şartlara Uyulmassa Ki Uyulmayacaktır İran'ı Irak Gibi Bölecekler..Pkk ne olacak pkk İsrailin askerliğini Yapmaya Devam Edecek Orta Doğuda ki Güçlü Bir TÜRK Devleti HEpsi İçin bir tehdit Unsurudur. Pkk Bizim İç Dengelerimizi Bozacak Ve Tam Bir Oyuncak Haline Gelecez. Askerin yetkilerini Kısıtladıkları İçin Türk Askeri Hiç Bir Şey yapamayacak Fakat suriye Ve İran Savaşlarında Büyük Bir Kayıp Vercez.. Bu Olayların Arasında Tek Kopukluk Suriyeye Nasıl Girecez ??
Cevap Basit : Uğur Dündarın Yazısını Okuyun Adam Haklı :..
CIA Başkanı Türkiyeye Geldiğinde Bunun İçin alt yapı Başladı.. Kurban Bayramında Bir Canlı Bomba Saldırısı Olur Ve Suriyenin Üstüne atılır. NATO'ya Saldırdı Kabul Edip Amerika ve İsrail İngiltere Başta Olmak Üzere Türkiye üzerinden asker gönderirler..
Cevap Basit : Uğur Dündarın Yazısını Okuyun Adam Haklı :..
CIA Başkanı Türkiyeye Geldiğinde Bunun İçin alt yapı Başladı.. Kurban Bayramında Bir Canlı Bomba Saldırısı Olur Ve Suriyenin Üstüne atılır. NATO'ya Saldırdı Kabul Edip Amerika ve İsrail İngiltere Başta Olmak Üzere Türkiye üzerinden asker gönderirler..
haydegidelum yazdı:Allah Rahmet Eylesin !!
Çok Saçma Bir Patlama
Cephanelik Niye Patlar Arkadaş ?
Terör Olayı Olmadan da Bizim Askerimiz Niye Şehit Oluyor ?
Sorumsuzluk mu Bu ? Yoksa Hata Mı ?
Elinde Bombayla Uyuyan mı Dersin ?
Asker arkadaşının Kafasına Silah Dayayan Mı Dersin ?
Askere Giderken Sağa Sola Ateş Açıp Magandalık Yapan Mı Dersin ?
Eğitim Zayiatı ???
Bir Cephanelik Niye Patlar ?
Mühimmat deposunda düzenleme yapılır ara sırada Akşam saatlerinde taşıma düzenleme yapıldıgını yeni duydum ihmal ve panik var gibi patladımmı zati kurtulma olanagı yok hele birde deponun içindese tahminen künyeli el bomnası ayırması yapılırken olmus olablir el bombası normalde patlamaz el bomabsı dışında başka bişiyin patlaması olablir el bombası zanetmiyom onu tetikleyen yangın yada bir seyin patlıyacak diye başka bir yere atmasıyla patlmasından gelen bişi patladınmı yapacak bişi yok zati patlama bitene kadar devam eder.
Ben muhimmat deposunda çalıştım ama dolum boşalma degil el bombası diyorlar garip geliyor bana birinin kasti el bomnasını açıp fırlatmasıyla patlama olur yada nobetcilerin silahından cıkan kaza eseri bir merminin neden oldugu iiçi ayrı dışı ayrı künyesi ayrı yerlerde olan bir cephanelikte boyle bir buyuk patlama olsa olsa pimi cekilmiş bir el bombasınbın el bomnası sandığının içine düşmeyle meydana gelir.
Araştırmalar bitsinde ne diyecekler kesin bir künyenin yanlışlıkla yere düşmesi diyeceklerdir o künyede demekki el bombası sandığının içine düşmüş hayret o sandıklarda kapalı olur.
A R Z L O D O S
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

ARZLODOS yazdı:haydegidelum yazdı:Allah Rahmet Eylesin !!
Çok Saçma Bir Patlama
Cephanelik Niye Patlar Arkadaş ?
Terör Olayı Olmadan da Bizim Askerimiz Niye Şehit Oluyor ?
Sorumsuzluk mu Bu ? Yoksa Hata Mı ?
Elinde Bombayla Uyuyan mı Dersin ?
Asker arkadaşının Kafasına Silah Dayayan Mı Dersin ?
Askere Giderken Sağa Sola Ateş Açıp Magandalık Yapan Mı Dersin ?
Eğitim Zayiatı ???
Bir Cephanelik Niye Patlar ?
Mühimmat deposunda düzenleme yapılır ara sırada Akşam saatlerinde taşıma düzenleme yapıldıgını yeni duydum ihmal ve panik var gibi patladımmı zati kurtulma olanagı yok hele birde deponun içindese tahminen künyeli el bomnası ayırması yapılırken olmus olablir el bombası normalde patlamaz el bomabsı dışında başka bişiyin patlaması olablir el bombası zanetmiyom onu tetikleyen yangın yada bir seyin patlıyacak diye başka bir yere atmasıyla patlmasından gelen bişi patladınmı yapacak bişi yok zati patlama bitene kadar devam eder.
Ben muhimmat deposunda çalıştım ama dolum boşalma degil el bombası diyorlar garip geliyor bana birinin kasti el bomnasını açıp fırlatmasıyla patlama olur yada nobetcilerin silahından cıkan kaza eseri bir merminin neden oldugu iiçi ayrı dışı ayrı künyesi ayrı yerlerde olan bir cephanelikte boyle bir buyuk patlama olsa olsa pimi cekilmiş bir el bombasınbın el bomnası sandığının içine düşmeyle meydana gelir.
Araştırmalar bitsinde ne diyecekler kesin bir künyenin yanlışlıkla yere düşmesi diyeceklerdir o künyede demekki el bombası sandığının içine düşmüş hayret o sandıklarda kapalı olur.
Bu Bir Oyun Başka Şeylerle Bununda Üstünü Örtecekler Ve 2 Sene Sonra Gelip O Örten Kişiler Oy İsteyecek Bizde Verecez !! Tam Anlamıyla Türk Milleti Şuan Koyun Durumunda En Başta ki Ne Diyorsa Karşı Gelinmeden O Yapılıyor ..Ama Koyun Sürüsünün Başındada Bi Amerikalı Kovboy Var
Bende sana katılablirim el bombası olan bir cephaliğin patlaması zor gibi patlama olunca çvreye el bombaları fırlasında o ilçeyi mahvettsin diye komple teorileri kurmak gerekir aslında ama asıl nedeni öğrenme imkanımızn oalcagını zannetmiyom o depoda bulunan herkesin sağ çıkma sansı sıfır.KRaLeX yazdı:Yapılan açıklamaya göre, el bombası patlamış.
Biz de yedik zaten.
Dolum sırasında patlama olur ama pimi çekilmemiş bir el bomabsının patlama olanagı zor gibi ancak güçlü bir basınç oalcakki başka bir bombbbanın patlaması oda onu ateşleeycek buda el bombasının künyeleri olmayan bir depoda olması künyenin nerden geldiği sorusunu sormak lazım el bombasını yere at pimini cekme top oyna binadan aşagı at patlamaz.
A R Z L O D O S
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Coğrafyamızda büyük bir savaşın ayak sesleri adım adım yaklaşıyor.Dahili ve harici bedbahtlar oyunlarını iyi oynuyor gözükse de yüce milletimiz bunun da üstesinden gelecektir.Her karanlık gece güneşin doğmasına gebedir.Akılcı düşünmeye selametli olmaya ve taşları iyi oynamaya ihtiyacımız var.Ulusumuzun başı sağ olsun.

LEPRECHAUN
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Türk ırkı sağolsun mekanları uçmağ olsun.1- Hiç bir depo veya sayımda asla elli kişi olmaz.2. Savaş hariç hiçbir mühimmat deposuna saat 16:30 dan sonra girilmez. 3. Depolanmış el bombasının patlama riski ateşe atılsa bile sıfırdır. 4- Dört asker ve bir komutandan başkası içeriye giremez.
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)