sıkılmıyayım diyorsan alma plus kardeşim sana al diyen yokHeLpFuL yazdı:59 istiyolarda kasacaklar plus + exp arttırıcı ile hemen sonra sıkılacaklar 1 yıl geçmeden
kesinlikle gb diyorum yeni taktikler fln bulmak için uğraşacağız zevkli oluo
Yeni Bölge Hk Anket
Re: Yeni Bölge Hk Anket
.....
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Herkes Kafasına Göre Girsin Gerekli Görev Şartıyla :mrgreen:
Hergün aynı boss u 3-4 kere kesip aylarca devam eden oyuncuya ikv oyuncusu denir.
Ray malifalitiko
59lar gelsn
ama bnm savasçı ve byücü çöp olacağı için bölgeleri iyi ayarlanması lazım
herkeste full bıçak vs yok onun için 55e kadar kolay olması lazım
bide tüfek mızrak gibi silahlar gelsn
ama bnm savasçı ve byücü çöp olacağı için bölgeleri iyi ayarlanması lazım
herkeste full bıçak vs yok onun için 55e kadar kolay olması lazım
bide tüfek mızrak gibi silahlar gelsn
Tılsım
Gros
Gross
Grosss
Gros
Gross
Grosss
Yeni lwl gelmesi şart.Gelmezse az olan oyuncu sayısı bir sunucuda 20 25 oyuncuya düşer .Onlarda oyuna milyarlar harcayan m..lar
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Bence İkiside Olmasın.59 Level Gelirse Herkesin İtemleri Çöp Olur.Gb De Olmasın Çünkü Hem Ben Hem De Diğer Oyuncular Gblerden Bıktı.Normal Bi Bölge Olsun Yeraltı Gibi Bence.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
Yeraltı gibi bir bölge zaten 59 demekZIPKIN yazdı:Bence İkiside Olmasın.59 Level Gelirse Herkesin İtemleri Çöp Olur.Gb De Olmasın Çünkü Hem Ben Hem De Diğer Oyuncular Gblerden Bıktı.Normal Bi Bölge Olsun Yeraltı Gibi Bence.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

Knk G.B Gelecek Ne Dersek Diyelim !! Çünkü 6 şarlıktan Giriş Yapılıyor Fln Hikayesi Var !!ForumunMessisi yazdı:Yeraltı gibi bir bölge zaten 59 demekZIPKIN yazdı:Bence İkiside Olmasın.59 Level Gelirse Herkesin İtemleri Çöp Olur.Gb De Olmasın Çünkü Hem Ben Hem De Diğer Oyuncular Gblerden Bıktı.Normal Bi Bölge Olsun Yeraltı Gibi Bence.GB gelirse şahsen karakterleri tarihe gömerim
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
Tamamda o tangriss haritası gelcek yama tangriss degil gibime geliyorhaydegidelum yazdı:Knk G.B Gelecek Ne Dersek Diyelim !! Çünkü 6 şarlıktan Giriş Yapılıyor Fln Hikayesi Var !!ForumunMessisi yazdı:Yeraltı gibi bir bölge zaten 59 demekZIPKIN yazdı:Bence İkiside Olmasın.59 Level Gelirse Herkesin İtemleri Çöp Olur.Gb De Olmasın Çünkü Hem Ben Hem De Diğer Oyuncular Gblerden Bıktı.Normal Bi Bölge Olsun Yeraltı Gibi Bence.GB gelirse şahsen karakterleri tarihe gömerim
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

ForumunMessisi yazdı:Tamamda o tangriss haritası gelcek yama tangriss degil gibime geliyorhaydegidelum yazdı:Knk G.B Gelecek Ne Dersek Diyelim !! Çünkü 6 şarlıktan Giriş Yapılıyor Fln Hikayesi Var !!ForumunMessisi yazdı:Yeraltı gibi bir bölge zaten 59 demekZIPKIN yazdı:Bence İkiside Olmasın.59 Level Gelirse Herkesin İtemleri Çöp Olur.Gb De Olmasın Çünkü Hem Ben Hem De Diğer Oyuncular Gblerden Bıktı.Normal Bi Bölge Olsun Yeraltı Gibi Bence.GB gelirse şahsen karakterleri tarihe gömerim
O Yama da Loncalarla İlgili Sen İçini Rahat Tut
Arz-Lodos Hikayesi Tam Bir Fiyaskoyla Sonuçlanacak !
Millet gene Loncalara Koşacak !