3 yıl sonra yeniden başladım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cangurhan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

3 yıl sonra yeniden başladım

Mesaj gönderen cangurhan »

Arkadaşlar IKV'ye 3 yıl sonra yeniden başlıyorum.. Savaşçı bir karakter açtım.. aşağıdaki sorularıma yardımcı olur musunuz

- Savaşçı için yetenek dizilimi nasıl olmalı
- Dirençleri nasıl vermeliyim
- İyi bir savaşçı hangi kıyafetleri giyer hangi silahı taşır
- 49 level'a gelmem ne kadar süremi alır

Bu konularda lütfen yardımlarınızı bekliyorum usta oyuncular
ikv'ciler facebok ekleyebilir.. http://www.facebook.com/can.gurhan.75
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: 3 yıl sonra yeniden başladım

Mesaj gönderen haydegidelum »

"level' a " kelimesinde ki "a" harfi yerine diğer güzide harfimiz "e" yi kullansaydın cevaplamak daha içten olurdu !

Protesto !
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <The Avengers>

Mesaj gönderen NothingxSeries »

Seviyesiz , dengesiz, forumu meşgul eden bir moron dan başka bir şey değilsin.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

o vaxt xoş gəlmisən aramıza yenidən qardaşım.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Abercrombie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: Sal Ta Nat

Mesaj gönderen Abercrombie »

NothingxSeries yazdı:Seviyesiz , dengesiz, forumu meşgul eden bir moron dan başka bir şey değilsin.
arkadaş kendini anlatmış adam sana hakaret mi etti sana bir şey mi dedi ? neden hakaret etme zorunluluğu duyuyorsun
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <The Avengers>

Mesaj gönderen NothingxSeries »

Abercrombie yazdı:
NothingxSeries yazdı:Seviyesiz , dengesiz, forumu meşgul eden bir moron dan başka bir şey değilsin.
arkadaş kendini anlatmış adam sana hakaret mi etti sana bir şey mi dedi ? neden hakaret etme zorunluluğu duyuyorsun
viewtopic.php?f=46&t=100544

Fake hesap.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen NODIE »

cangurhan yazdı:Arkadaşlar IKV'ye 3 yıl sonra yeniden başlıyorum.. Savaşçı bir karakter açtım.. aşağıdaki sorularıma yardımcı olur musunuz

Merhabalar;

Yetenekler
Oyuna hoş geldiniz. Savaşçı yetenek sistemi değişti artık savaşçılar 2 ayrı sisteme ayrıldı bunlar defansif ve ofansif şeklinde ilk önce karakterinizi 49 seviyeye taşımak için ofansif yolunu seçmelisiniz, bunun içinde karakter penceresinin en üst üçlüsünde yer alan ofansif dövüşe en az 1 puan vermeniz ve sert vuruş yapmadan önce kullanmanız gerekmektedir. 49 level olana kadar defansif dövüşe puan vermemeniz tavsiye edilir; "Ofansif dövüş, sert vuruş, dikkat dağıtma, durdurma, depar, ağır vuruş, kanatma yeteneklerini kullanmanız yeterli olacaktır." Tekrar hatırlatayım sert ve ağır vuruşu kullanmak için önce ofansif dövüş yeteneğini kullanmalısınız. İleride Tank olduğunuzda ise gireceğiniz bölgeye göre tanksal seçimler yapabilirsiniz lakin Defansif dövüş yeteneğini kullanmadan tank olmanız mümkün değildir. Ofansif dövüş gibi o da tanklık için zorunludur. ;)

Dirençler
Dirençleri 49 level olana kadar asit ve zehir ağırlıklı ama diğer hasarları da az çok destekleyecek şekilde dağıtmalısınız.
49 level olduğunuzda tank olacaksanız keseceğiniz Boss'un verdiği hasara göre GBM-0'dan sıfırlayarak düzenleyebilirsiniz.

Kıyafetler
Kıyafetler konusunda eğer ofansif olarak gezecekseniz maksimum hasar ve onlara bağlı olarak saldırı, savunma, kritik şeklinde giyinmelisiniz. 49 level olduğunuzda tank olacaksanız Farabi ve ona bağlı olarak savunma, zırh ve direnç şeklinde giyinmelisiniz.

Kasılma Süresi
Bu süre tamamen sizin elinizdedir. Sizle ilgili belirli şeyleri bilmeden bir tahminde bulunmamız zor.

Not
Bu bilgiler sizin tam olarak oynayacağınız oyunu göstermez oyunda çeşitli kombinasyonlara göre değişilik yapabilirsiniz. Ayrıca sunucunuzdaki rehber ceketi giymiş ve rehber tagı almış yani konuşma penceresinde isminin önünde {Rehber} yazısı çıkan arkadaşlar size seve seve yardımcı olacaklardır. Bu yazı benim kişisel kanaatlerimle şekillenmiştir. Daha iyi veya daha kötü tahminler olabilir. Sadece yardımcı olmak istedim iyi oyunlar. ;)
Kullanıcı avatarı
cangurhan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

NothingxSeries yazdı:
Abercrombie yazdı:
viewtopic.php?f=46&t=100544

Fake hesap.

fake hesap ne oluyo kanka??
Kullanıcı avatarı
cangurhan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

NODIE yazdı:
cangurhan yazdı:Arkadaşlar IKV'ye 3 yıl sonra yeniden başlıyorum.. Savaşçı bir karakter açtım.. aşağıdaki sorularıma yardımcı olur musunuz

Merhabalar;

Yetenekler
Oyuna hoş geldiniz. Savaşçı yetenek sistemi değişti artık savaşçılar 2 ayrı sisteme ayrıldı bunlar defansif ve ofansif şeklinde ilk önce karakterinizi 49 seviyeye taşımak için ofansif yolunu seçmelisiniz, bunun içinde karakter penceresinin en üst üçlüsünde yer alan ofansif dövüşe en az 1 puan vermeniz ve sert vuruş yapmadan önce kullanmanız gerekmektedir. 49 level olana kadar defansif dövüşe puan vermemeniz tavsiye edilir; "Ofansif dövüş, sert vuruş, dikkat dağıtma, durdurma, depar, ağır vuruş, kanatma yeteneklerini kullanmanız yeterli olacaktır." Tekrar hatırlatayım sert ve ağır vuruşu kullanmak için önce ofansif dövüş yeteneğini kullanmalısınız. İleride Tank olduğunuzda ise gireceğiniz bölgeye göre tanksal seçimler yapabilirsiniz lakin Defansif dövüş yeteneğini kullanmadan tank olmanız mümkün değildir. Ofansif dövüş gibi o da tanklık için zorunludur. ;)

Dirençler
Dirençleri 49 level olana kadar asit ve zehir ağırlıklı ama diğer hasarları da az çok destekleyecek şekilde dağıtmalısınız.
49 level olduğunuzda tank olacaksanız keseceğiniz Boss'un verdiği hasara göre GBM-0'dan sıfırlayarak düzenleyebilirsiniz.

Kıyafetler
Kıyafetler konusunda eğer ofansif olarak gezecekseniz maksimum hasar ve onlara bağlı olarak saldırı, savunma, kritik şeklinde giyinmelisiniz. 49 level olduğunuzda tank olacaksanız Farabi ve ona bağlı olarak savunma, zırh ve direnç şeklinde giyinmelisiniz.

Kasılma Süresi
Bu süre tamamen sizin elinizdedir. Sizle ilgili belirli şeyleri bilmeden bir tahminde bulunmamız zor.

Not
Bu bilgiler sizin tam olarak oynayacağınız oyunu göstermez oyunda çeşitli kombinasyonlara göre değişilik yapabilirsiniz. Ayrıca sunucunuzdaki rehber ceketi giymiş ve rehber tagı almış yani konuşma penceresinde isminin önünde {Rehber} yazısı çıkan arkadaşlar size seve seve yardımcı olacaklardır. Bu yazı benim kişisel kanaatlerimle şekillenmiştir. Daha iyi veya daha kötü tahminler olabilir. Sadece yardımcı olmak istedim iyi oyunlar. ;)

Teşekkür ederim nodie gerçekten
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

SikayetVar yazdı:o vaxt xoş gəlmisən aramıza yenidən qardaşım.
niye azeriyce yazıyosun bu işte bi dengesizlik var imza türkçe :D
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön