Lodos avi.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
turkishqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Lodos avi.

Mesaj gönderen turkishqe »

Oyundan sövüp hayatta alt f4 çekmem sövdüğüm zamanda başka kimse konuşamaz erva bigün rastlaşırız belki arada kaynarsın :D
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx

Byfawory

Resim
Kullanıcı avatarı
selim064
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: iNCiCiLeR

Mesaj gönderen selim064 »

turkishqe yazdı:Sana sadece sizin actığınız konudaki yorumlarını objektif olarak okumanı istiyorum kimin efelendiğini görceksin.
Türkisqence olayına gelirsek , türkishqence bireysel olarak bölgeden istediğini yazabilir ne beni ne arkadaşlarımı nede loncayı ilgilendirir . O adam turnuva şekli parasına ws atmak istiyorsa bundan sizene. Farkındaysan da sizin gruptan bitek sen bukadar ses cıkarıyosun . Tebrik et geç bukadar basit.

[İçerik düzenleniştir.]

Hakaret içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.

LePHa
iNCiCiYiz

Control | Analiz
Kullanıcı avatarı
turkishqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen turkishqe »

selim064 yazdı:
turkishqe yazdı:Sana sadece sizin actığınız konudaki yorumlarını objektif olarak okumanı istiyorum kimin efelendiğini görceksin.
Türkisqence olayına gelirsek , türkishqence bireysel olarak bölgeden istediğini yazabilir ne beni ne arkadaşlarımı nede loncayı ilgilendirir . O adam turnuva şekli parasına ws atmak istiyorsa bundan sizene. Farkındaysan da sizin gruptan bitek sen bukadar ses cıkarıyosun . Tebrik et geç bukadar basit.

arkadaşımızda açıklamış olayı ben bölgeden sadece ws atcak adam arıyorum veya karizma satcak adam arıyorum arada sıradada satılcak metaryal yansıtıyorum bu kadar.başka bölgeden konuştugumu göremezsin.

Arkadaşın pek birşeyi açiklamamış. Bak Sende diyorsun ki k.çında don yekken bunu bölgeden diyordun hor görüp üstünlük taslıyordun bana karşı kesilince yediremeyip küfür eden sendin. İteme gelince senin k.çında halandaha don yok o don kimin elinde belli değil. Seni 10 kere satın alıcak item mevcut bende. BETA dan beri burdayım ve betadan beride senin gibilerini çok gördüm. Skypta ilk küfür eden sendin ''YAZARAK'' konuşmaya gelemicek kadar korkaksın. Tatanga objektif bakıp eleştirdin haklı olduğun konularda var veya yok. BEŞMİLANONLİNE yorumlarımızda aşağılama sezince haysiyetsiz gibi kavramlar kullandı farketti daha sonra öyle birşey olmadiğini. Burada ilk aşağılamayi sizin arkadaşiniz yaptı bende gerekeni yazdım. Haysiyet gibi kavram Türkişsana ters olabilir. Donunla beraber biryerlerde unutmş olabilirsin :)

Halandaha bana item muhabbeti yapıyor forumdan veya oyundan. TÜRKİŞ evladım istersen gel sana item gösterisi tekrar yapim. Sen abilerin g*tlerini öperdin ç.tden item düşürmek için ozaman benim ç.t den neredeyse ful denecek kadar itemim vardi. Şuanda 5 tane ful çarım var ve ben gelipte bölgeden birisi beni kesince küfür etmiyor item gösterisi yapmaya kalkşmıyorum. Sen bireysel olarakda bi hiçsin ekip içindede bi hiçsin.

Tatanga oyuna girip e.ö gelirsen iyi olur.
[/quote]
Sana sadece acıyorum sana sövdüğümü hatırlamıyorum ama sövdüysemde helal olsun item konusuna gelirsek sen x e gidemezken ben tüm bölgeye tank oluyordum kimseye item düşürmesi için bişey yapmadım ama bana senin gibileri item düşürmem için senin dediklerini yaptı :)
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx

Byfawory

Resim
Kullanıcı avatarı
selim064
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: iNCiCiLeR

Mesaj gönderen selim064 »

Sen git kaybettiğin donunu bul :mrgreen: Skyptan sesin %10da konuşarak küfür edip kaçan çocuk :D Bi kaybol git sana laf bile anlatılmaz.
iNCiCiYiz

Control | Analiz
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Kişisel tartışmaya dönen konu forum kuralları 2nci madde gereği kilitlenmiştir.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön