Madem Işık Yüzük savaşçı, Cent Yüzük şifacı için; neden "Tüm Sınıflar" yazıyor?
Yetersiz cevaplar vermek yerine susmayı tercih edin..
maRbLey yazdı:9001 max mı?
su an şifacının gazapla en yüksek maxı ne kadar olur ısık takı ile
522+522 = 1044
gazap %30 ekler
1300 küsur olur.
Yani kısacası su anki ulasabilen en yüksek maxa 1300 ekle.
bi yönetici cevap verebilirmiozaerdenn yazdı:Şifamda eksik olan tek takı Cent Yüzük. Ve kazansaydım Işık Yüzük isteyecektim. Çünkü şuna mantıklı bir cevap lazım:
Madem Işık Yüzük savaşçı, Cent Yüzük şifacı için; neden "Tüm Sınıflar" yazıyor?
Yetersiz cevaplar vermek yerine susmayı tercih edin..
Gazap yetenegi iksirdekı etkiyı artırır mı ?Cloutier yazdı:maRbLey yazdı:9001 max mı?
522+522 = 1044
gazap %30 ekler
1300 küsur olur.
Yine çamur atmak ve muhalefet olmak için bilmeden yazıyorsun. Full ruh dövenli bir şifanın ışık takılarıda olsaydı savaşçıyla aynı max hasara sahip olurdu yani benim savaşçımda olduğu gibi 5244.
5244 + Şarap (1680) = 6924 max yapar.
Buna gazap yeteneğinin %30 artışını eklersen 6924 x 1,3 = 9001,2 yapar zeki arkadaşım.
Şampiyonlara verilebilecek bir ayrıcalıktı bence, yapılmamasına üzüldüm.
Ondan sonrada forumda açacakları konu şifacılar çok güçlü .9000 lerde max hasar ile şifacı kaç vururCloutier yazdı:maRbLey yazdı:9001 max mı?
522+522 = 1044
gazap %30 ekler
1300 küsur olur.
Yine çamur atmak ve muhalefet olmak için bilmeden yazıyorsun. Full ruh dövenli bir şifanın ışık takılarıda olsaydı savaşçıyla aynı max hasara sahip olurdu yani benim savaşçımda olduğu gibi 5244.
Buna gazap yeteneğinin %30 artışını eklersen 6924 x 1,3 = 9001,2 yapar zeki arkadaşım.
Gazap yeteneği iksirdeki hasarı da arttırır. Yeteneğin açıklamasında eşyaların efsunu değil hasarını arttırır diyor. Gazap açtıktan sonra içilen iksirin etkisini artırmıyor. İksiri içtikten sonra gazap açarsan iksirin de verdiği hasarı arttırıyor. Gazap+iksir ve İksir+Gazap Deneyip görebilirsin.maRbLey yazdı:Gazap yetenegi iksirdekı etkiyı artırır mı ?Cloutier yazdı:maRbLey yazdı:9001 max mı?
522+522 = 1044
gazap %30 ekler
1300 küsur olur.
Dediklerini kim elestirirse onun zekasına laf atmaktan vazgeç kendininkinı ortaya cıkarıyorsun cok seviyesiz arkadasım
Senin ateş çemberi muhabbeti ne oldu? Millete bilmişlik taslıyordun aynı burdaki gibi.Cloutier yazdı:Gazap yeteneği iksirdeki hasarı da arttırır. Yeteneğin açıklamasında eşyaların efsunu değil hasarını arttırır diyor. Gazap açtıktan sonra içilen iksirin etkisini artırmıyor. İksiri içtikten sonra gazap açarsan iksirin de verdiği hasarı arttırıyor. Gazap+iksir ve İksir+Gazap Deneyip görebilirsin.maRbLey yazdı:Gazap yetenegi iksirdekı etkiyı artırır mı ?Cloutier yazdı:maRbLey yazdı:9001 max mı?
522+522 = 1044
gazap %30 ekler
1300 küsur olur.
Dediklerini kim elestirirse onun zekasına laf atmaktan vazgeç kendininkinı ortaya cıkarıyorsun cok seviyesiz arkadasım
Yine ortada kaldın kendi olmayan zekan ile. Sırf eleştirmek için boş boş konuşmasan belki adam yerine koyardık seni de.